Laatste nieuws

Zilveren bondsspeld voor Herman Joosten
Scheidsrechters coördinator
Scheidsrechtersaanwijzer stopt na 27 jaar Voor 27 jaar inzet als scheidsrechtersaanwijzer voor de Nederlandse volleybalsport werd Herman Joosten bij ...
Lees meer
Handleiding DWF 'Resultaat invoeren' en teambeheer
Wedstrijdsecretariaat
Zoals jullie wellicht weten, gaan we bij SSS dit seizoen werken met het Digitaal Wedstrijdformulier (DWF) in de versie 'Resultaat invoeren'. Hier is ...
Lees meer
SSS-leden gratis naar workshops Avital Selinger
Bestuur
Het is u vast niet ontgaan dat Avital Selinger sinds kort in Sportcentrum De Meerwaarde rondloopt. Hij geeft training bij Heren 1 en zal trainers bij ...
Lees meer
ALV goed bezocht.
Bestuur
Vrijdagavond 15 sep. j.l. vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Het bestuur werd aangenaam verrast door de hoge opkomst. Dit droeg ...
Lees meer
Barrooster 2017 online
CheerSSS
De bardiensten voor de rest van het jaar 2017 staan in het barrooster!!! Kijk goed wanneer jouw team bardienst heeft en regel binnen je team dat er ...
Lees meer
Super Start Saturday - 9 september
Hoofdcategorie
Kick off! Aanstaande zaterdag (9 september) trapt SSS als vereniging het seizoen 2017-2018 af met de startdag. Na het succes van vorig jaar hebben de ...
Lees meer

Inloopspreekuur Medifit weer van start

Vanaf volgende week dinsdag (3 okt.) begint het spreekuur bij SSS Barneveld weer. Iedere week kun je tussen 19.30 - 20.15 langskomen wanneer je behoefte hebt aan deskundig advies.

Dus, heb jij vragen of last van een blessure? De Medifitters staan voor je klaar!

SSS-leden gratis naar workshops Avital Selinger

Het is u vast niet ontgaan dat Avital Selinger sinds kort in Sportcentrum De Meerwaarde rondloopt. Hij geeft training bij Heren 1 en zal trainers bij de Advisie Volleybalschool begeleiden. Vanuit de Advisie Volleybalschool wordt in september en oktober een 4-delige workshop aangeboden. SSS-leden kunnen hier gratis naartoe. Schrijf je hier in.

De Volleybalschool organiseert de workshops met het doel zijn eigen visie en de visie van Avital Selinger op één lijn te zetten. Maar Selinger wilde de workshop voor meer mensen toegankelijk maken dan enkel de trainers van de Volleybalschool. Om die reden is de workshop voor iedereen toegankelijk om bij te wonen: trainers van deelnemers van de Volleybalschool, maar ook andere (regionale) trainers. De kosten hiervoor bedragen 125 euro.

SSS vindt het belangrijk dat wij als vereniging deze unieke kans om met één van de beste volleybaltrainers ter wereld ten volle benutten. Tijdens de algemene ledenvergadering heeft het bestuur gepeild wat leden van een eventuele samenwerking vinden. Het bestuur heeft vervolgens besloten dat alle SSS-leden naar deze workshops moeten kunnen, zonder (financiële) belemmeringen te ervaren, om naar de visie van deze man met ruim dertig jaar ervaring als trainer op het allerhoogste niveau (zoals bondscoach van de Oranje volleybalsters) te luisteren.

Het bestuur heeft besloten dat SSS een financiële bijdrage levert aan de Advisie Volleybalschool, zodat alle SSS-leden gratis naar de vier workshops kunnen. Deze zijn verspreid over vier avonden van vier uur per avond in Sportcentrum De Meerwaarde:

Vrijdag 22 september van 18.30 uur – 22.30 uur
Vrijdag 29 september van 18.30 uur – 22.30 uur
Vrijdag 6 oktober van 18.30 uur – 22.30 uur
Vrijdag 20 oktober van 18.30 uur – 22.30 uur

SSS hoopt dat veel leden gebruik maken van deze gelegenheid om naar Avital Selinger te luisteren. Schrijf je hier in bij de Advisie Volleybalschool voor de workshops. 

Ben je een trainer of heb je ambitie om trainer te worden of eventueel een bijdrage te leveren aan het beleid van SSS, dan nodigen wij je uit om in de zaal naar Avital Selinger te komen luisteren. Als je nieuwsgierig bent naar en interesse hebt in zijn visie, maar nog niet direct eraan denkt trainer te worden; dan kan je zijn verhaal beluisteren vanaf de tribune. 

Meer informatie: http://advisievolleybalschool.nl/nieuws/workshop-avital-selinger-barneveld

Voor de jongere lezers. Wie is Avital Selinger? Lees het hier (http://www.volleybalkrant.nl/walloffame/speler/7/avital-selinger.html) of hier (http://heldenonline.nl/columns/entry/avital-selinger-is-volleybal). 

ALV goed bezocht.

Vrijdagavond 15 sep. j.l. vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Het bestuur werd aangenaam verrast door de hoge opkomst. Dit droeg zeker bij aan de ongedwongen sfeer waarbij veel ruimte werd geboden voor vragen en opmerkingen richting het bestuur.

De vereniging kan terugzien op een sportief succesvol jaar waarin diverse promoties zijn bewerkstelligd. De tweede plaats van het Jongens A team op de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen geldt als sportief hoogtepunt. De diverse commissies hebben veel werk verricht om alles naar behoren te laten functioneren. Een uitgebreid jaarverslag is op de site terug te lezen.

Financieel is het ook een goed verenigingsjaar geweest en kon de penningmeester weer een positief resultaat presenteren nadat het vorig seizoen met een verlies werd afgesloten.
Conform de gemaakte afspraak in de voorgaande ALV is de contributie dit jaar niet verhoogd.

Als SSS zijn we blij dat Jolanda Ederveen en Jaap van ‘t Land hun rol als verenigingscontactpersonen serieus oppakken hetgeen bleek uit de korte presentatie die zij verzorgden.

De vereniging functioneert alleen door de inzet van de vele vrijwilligers. Ieder jaar probeert het bestuur als blijk van waardering iemand in het zonnetje te zetten door de prestatiebeker aan een vrijwilliger uit te reiken. Dit jaar heeft het bestuur de beker aan Kees van Garder toegekend en gezien het applaus kon de hele vergadering zich daarin vinden.
Kees spant zich al ruim 20 jaar in als scheidsrechtercoördinator voor de vereniging. Het is een functie op de achtergrond maar deze is heel belangrijk voor het reilen en zeilen van de wedstrijden. Door zijn inzet en manier van optreden heeft Kees veel krediet verzameld bij scheidsrechters en de Nevobo en daar profiteert SSS enorm van. Het is geen sinecure om ieder seizoen weer voldoende scheidsrechters te verzamelen en ook te blijven voldoen aan de leveringsplicht van de Nevobo. Door het netwerk dat Kees heeft opgebouwd lukt hem dit tot nu toe ieder jaar weer. Het bestuur is hem daar zeer erkentelijk voor en wil dat op deze manier kenbaar maken. De prestatiebeker met een bijbehorende attentie zullen hem op een later tijdstip worden uitgereikt.

De vergadering werd afgesloten met de rondvraag waarin een een geanimeerde discussie ontstond over de rol die Avital Selinger kan spelen bij de vereniging (los van de volleybalschool en STB/Heren 1) om het volleybal in de volle breedte op een hoger plan te brengen. De algemene mening was dat dit een kans was die met beide handen moet worden aangegrepen en zeker door de vereniging financieel ondersteund moet worden.

 

Foto ALV 15092017 2

 

Foto ALV 15092017 3

 

Foto ALV 15092017 4

Ledenvergadering vrijdag 15 september a.s.

Reserveer vast vrijdagavond 15 september in de agenda want dan vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats.

Statutair dient de ALV binnen 3 maanden na afloop van het verenigingsjaar (juli 2017) georganiseerd te worden en 15 september blijkt de enige vrijdag te zijn waarop (nog) geen competitiewedstrijden worden gespeeld. Vandaar deze datum.

De officiele uitnodiging en agenda volgen nog.

Het bestuur.

Bericht van de TC's: einde seizoen 2016/2017

Het seizoen 2016/2017 zit er voor de meeste teams op. Voor enkele teams staat er nog een PD (op 6 mei) op het programma; alle andere teams hebben hun laatste wedstrijd van dit seizoen gespeeld. Lees hier hoe de komende weken worden ingevuld.

Wij willen jullie bedanken voor de inzet het afgelopen seizoen; het was weer een prachtig seizoen met enkele mooie hoogtepunten. Hopelijk willen jullie dit seizoen met ons allen op 27 mei met het SSSnerttoernooi afsluiten (geef je op via sssnerttoernooi@sss-barneveld.nl).

Ondertussen zijn de verschillende TC’s druk aan het puzzelen voor het nieuwe seizoen. Om dat in alle rust te doen, wordt er deze twee weken (meivakantie: 24-28 april en 1-5 mei) in principe niet getraind. De hal is op maandag- en dinsdagavond wel open en toegankelijk voor trainingen, maar laat aan de TC en aan de zaalplanner (René van der Linden, zalen@sss-barneveld.nl) weten of je training wel/niet doorgaat. De teamverantwoordelijken stemmen dit af met de TC’s.

Trainingen

  • 24 april t/m 5 mei: meivakantie (beperkte trainingen in overleg met TC en zaalplanner)
    • donderdag 27 april: Koningsdag – geen trainingen
    • donderdag 4 mei: dodenherdenking – beperkte trainingen (in overleg met TC)
  • vanaf maandag 8 mei: trainingen in nieuwe teamsamenstelling Heren en Jeugd
  • vanaf maandag 15 mei: trainingen in nieuwe teamsamenstelling Dames
  • week 21: laatste trainingsweek

In principe is week 21 (22-26 mei) de laatste trainingsweek; het seizoen wordt met het SSSnerttoernooi afgesloten. Enkele teams zullen langer doortrainen. Dit zullen de TC’s met de trainers communiceren.

Nieuwe teamindeling
De TC’s proberen zo snel mogelijk de nieuwe teamsamenstellingen naar buiten te brengen. De Jeugd TC probeert dit op vrijdag 5 mei te doen, zodat de teams naar het plaatsingstoernooi op 20 mei kunnen toewerken. De Heren TC hoopt ook op vrijdag 5 mei een voorlopige teamindeling naar buiten te kunnen brengen. De Dames TC wacht de PD-duels van Dames 2 af voordat het een voorlopige teamindeling communiceert; die komt vervolgens z.s.m. op de site te staan.

Ken je iemand die graag op volleybal wil komen, een team trainen wil geven of heb je zelf een vraag, neem dan contact op met de TC’s.

Namens de TC’s

Bert Glismeijer (Jeugd TC - 06-28441923 / jeugdtc@sss-barneveld.nl)
Gepko Hahn (Heren TC – 06-41377937 / herentc@sss-barneveld.n)
Henk-Jan Ebbers (Dames TC – 06-12079483 / damestc@sss-barneveld.nl)

Vacatures verenigingscontactpersonen ingevuld.

Zoals bekend heeft SSS gekozen voor het aanstellen van twee verenigingscontactpersonen. Beide functies waren op de laatste ALV vacant maar zijn gelukkig snel daarna weer opgevuld. Jolanda Ederveen en Jaap van't Land hebben aangegeven deze functie te willen vervullen en daar is het bestuur erg blij mee. Hun gegevens (en meer) kun je hier op de site vinden. 

Indien er sprake is van ongewenst gedrag kan dat bij een van beiden worden gemeld. Hij of zij luistert naar je verhaal en helpt je zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen. Informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en er gebeurt niets wat je niet weet. Hij/zij kan je helpen om een klacht in te dienen bij de vereniging, sportbond of politie. Maar gewoon even praten kan ook.

Gevonden voorwerpen.

Sinds korte tijd liggen alle gevonden voorwerpen op een tafel in de kantine!

Dit blijft nog een paar weken zo liggen zodat een ieder die iets kwijt is dit nog kan uitzoeken.
Sinds maandag 9 januari stonden daar ook een paar Mizuno volleybalschoenen. Hierover werden wij gemaild of deze waren gevonden. Dit was dus het geval, nu kwam deze persoon ze dinsdag 17 januari ophalen maar wat bleek : ze waren weg!!!!

Zaterdag 14 januari lagen ze er nog toen ik weg ging rond 17.00. Wil degene die ze heeft mee genomen bij mij terug bezorgen. Er zaten speciale zooltjes in, dus de persoon die de schoenen is vergeten wil ze graag terug.

Paul Boshuis

Het zijn de volgende schoenen: Mizuno Wave Hurricane

Contact

Secretariaat Volleybalvereniging SSS
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)