Laatste nieuws

Nieuwe maatregel omtrent kwijtgeraakte ballen
Bestuur
De ballencommissie heeft aan het begin van het seizoen ieder team een gevulde ballentas meegegeven om bij de wedstrijden te gebruiken. Gelukkig zijn ...
Lees meer
Ivar de Waard haakt aan bij Advisie/SSS
Heren 1
Ivar de Waard speelt de rest van dit seizoen bij Advisie/SSS. De 20-jarige aanvaller, die de afgelopen drie seizoenen uitkwam voor het Talent Team ...
Lees meer
Instructie Verantwoord Alcohol Schenken
CheerSSS
Op woensdagavond 8 november is er weer een IVA-avond. Tijd: 19.30 - 21.30 uur Plaats: Cheersss, Rietberglaan 4 ...
Lees meer
Week van de scheidsrechter 2017
Jeugdbestuur
Zonder scheidsrechter is er geen wedstrijd mogelijk!! Daarom zetten we in de week van 7 t/m 15 oktober 2017 de scheidsrechters in het zonnetje bij ...
Lees meer
Kees van Garder ontvangt SSS prestatiebeker
Bestuur
Het voorstel van het bestuur op de afgelopen ledenvergadering om de prestatiebeker dit jaar aan Kees van Garder uit te reiken werd door de aanwezigen ...
Lees meer

SSSuper AC & Jeugdkamp 2017

SSSuper goed werk van de Activiteiten Commissie.

Ze hebben voor onze A, B en C jeugd van 9 tot en met 11 juni 2017 weer een gaaf jeugdkamp georganiseerd!! 

Onder leiding van Yvonne, Marinda, Henrieke, Bram, Rinaldo, Emma, Arjan, Anne, Julius, Joep en.... natuurlijk Cynthia heeft de jeugd er weer een onvergetelijke herrinering bij!

Groot compliment voor de organisatie en begeleiding!!! 

De foto's van het jeugdkamp kan je zien door onze Facebook pagina te bezoeken.

www.facebook.com/SSSBarneveld of je klikt hier direct naar het fotoalbum

IMG 20170610 WA0007 2

IMG 20170610 WA0028 2

IMG 20170610 WA0031 2

Uitslagen Kwalificatietoernooi jeugd

20 mei 2017 - Het kwalificatietoernooi voor de jeugd zit erop. Een aantal jeugdteams moesten vandaag spelen voor hun plaatsing in de competitie voor het seizoen 2017-2018. Altijd weer een spannende dag. Op welk niveau gaan we spelen komend seizoen?

Na een dag volleybal zijn dit de resultaten:

Jongens C1 Hoofdklasse;

Jongens B1 Hoofdklasse;

Jongens A1 Topklasse;

Meisjes C1 1e klasse;

Meisjes B1 2e klasse;

Meisjes A2 1e klasse;

Meisjes A1 Hoofdklasse.

Resultaten waar wij als SSS zeer tevreden mee zijn en prima uitgangsposities voor het komende seizoen!

 

 JB1 hoofdklasse

Jongens B1

VOORLOPIGE teamindeling CMV

De technische staf van de CMV jeugd heeft net als de jeugdtc ook de VOORLOPIGE teamindeling gereed.

De teamindeling kan je vinden door hier te klikken.

Voor de trainingen en het verdere programma in de maand mei krijg je de informatie van Anna de Kruijff via de mail.

VOORLOPIGE teamindeling jeugd 2017-2018

Zoals elk jaar is het maken van de teamindeling de moeilijkste en zwaarste klus van de jeugdtc. Na veel gesprekken met trainers, veel vergaderen, wikken, weken en discussies is er dan toch een VOORLOPIGE teamindeling. 

Met de nadruk op VOORLOPIG. Met de teams in deze samenstelling gaan we vanaf maandag 8 mei trainen. 

Het trainingsrooster is ook voorlopig en geldt van maandag 8 mei tot donderdag 25 mei as. Het tijdelijke trainingsrooster kan je vinden door hier te klikken.

De trainers die zijn genoemd zijn trainen jullie de komende weken. Ook hierin kan mogelijk nog wat worden geschoven en er komen waarschijnlijk nog wel een paar namen van trainers bij.

De VOORLOPIGE teamindeling kan je vinden door hier te klikken.

Let op!! De MA1, MA2, MB1, MC1, JA1, JB1 en JC1 moeten op zaterdag 20 mei as. de hele dag kwalificatiewedstrijden spelen. De tijden en locaties zijn nog niet bekend maar houdt deze dag vrij als je in één van de genoemde teams zit!!

 De jongens B2 gaan komend seizoen in de competitie uitkomen met een jongens B team van SDS. Het is voor het eerst in de geschiedenis van SSS dat wij een combinatieteam van SSS en SDS krijgen! Dit houdt in zij zowel in Barneveld als in Voorthuizen gaan trainen en spelen. Met de ouders en jongens van dit team zijn hierover al gesprekken gevoerd.

Jeugdteams kampioen!

Seizoen 2016-2017 zit er nu echt op!! Wat overblijft zijn de herinneringen....en natuurlijk de kampioensfoto's!

De tweede seizoenshelft zijn de meisjes B1, meisjes C3 en CMV team 6A kampioen geworden.

Trainers, coaches, speelsters en spelers van harte gefeliciteerd!!

Lees meer

Mix toernooi A, B en C jeugd 13 april as.

Het einde van het seizoen is in aantocht. De jeugdtc wil het seizoen graag afsluiten met een eind mixtoernooi op donderdag 13 april 2017.

We verwachten die avond alle A, B en C spelers en speelsters in De Meerwaarde.

Het programma ziet er die avond als volgt uit:

De C jeugdleden worden om 17.30 uur in de zaal verwacht om tot 19.00 uur het mix toernooi te spelen. Daarna krijgen alle C teams patat met brokken in Cheerss!

Alle spelers en speelsters van de A en B jeugd wordt om 18.00 uur in Cheeersss verwacht. We beginnen dan met een gezonde maaltijd: patat met brokken. OM 19.00 uur starten we dan met het mix toernooi dat tot ongeveer 21.00 uur zal duren.

Aanmelden is niet nodig, we verwachten gewoon iedereen op het toernooi!!

Als je echt niet kan meedoen meld je dan af bij je trainer.

Groet Erika, Bram en Bert.

 

TrotSSS: Jongens A tweede, Jongens B vijfde van Nederland!

De Jongens A van SSS hebben bij de finaleronde van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen hun beste prestatie ooit geëvenaard. De talentvolle jongens eindigden op de tweede plaats. De Jongens B rondden een mooi toernooi af met een knappe vijfde plek. SSS eindigt hierdoor op de negende plaats in het eindklassement voor verenigingen.

Klik hier voor foto's van Bert Glismeijer en hier voor foto's van Ronald Hoogendoorn.

Lees hier het verslag in de Barneveldse Krant.

Jongens A
Voor de Jongens A vond de finaledag in Apeldoorn plaats. SSS was één van de favorieten voor de titel en wilde net als vorig jaar in ieder geval weer op het podium eindigen.

In de poulefase waren SSS en Sliedrecht Sport aan elkaar gewaagd; de andere twee teams waren duidelijk een maatje te klein. SV Dynamo Apeldoorn en Lycurgus werden dan ook met 2-0 verslagen. Het was mooi om te zien hoe de jongens als een team de plek in de kruisfinales veilig stelden: zowel de basis- als de wisselspelers waren belangrijk.

Groen tegen groen. SSS tegen Alterno. Dat was de strijd in de halve finales en het werd een zware strijd. Bij SSS waren Max Cristina en Nick Hebing immers niet helemaal fit, maar SSS knokte zich na een 0-1 achterstand terug in de wedstrijd en met aanmoedigingen van het fanatieke publiek ontspon zich een zenuwslopend slot in de derde set. SSS liet als eerste na de wedstrijd te beslissen, vervolgens kreeg Alterno enkele matchpoints. Het was uiteindelijk aanvoerder Markus Held die het winnende punt op 19-18 binnensloeg. Finale!

Voor de tweede keer in de geschiedenis stond er team van SSS in de finale van de NOJK. In 2008 was de vorige keer, toen moesten de Jongens A hun meerdere erkennen in Sliedrecht Sport. Acht jaar later was de tegenstander opnieuw Sliedrecht Sport. De tegenstander maakte weinig fouten en scoorde makkelijk, waardoor de eerste set voor SSS verloren ging.

In de tweede set kwamen de Barnevelders terug in de wedstrijd en werd tot grote vreugde van de spelers, de coaches en het publiek een beslissende set afgedwongen. Hierin nam Sliedrecht Sport direct een 0-5 voorsprong, maar SSS bleef voor ieder punt vechten en kwam zelfs op een 9-8 voorsprong. Daarna was een nieuwe serviceserie van Sliedrecht Sport echter te machtig voor SSS en moest SSS zijn meerdere erkennen in Sliedrecht Sport.

De teleurstelling was na het verlies van de finale natuurlijk groot, maar het team mag – zoals de vereniging is - trots zijn op dit geweldige resultaat. Het beste resultaat ooit van SSS.

Foto. Staan (v.l.n.r.): Marcel Bakker, Josia Veenvliet, Niek Bakker, Jeroen Wieringa, Markus Held, Wilco Duits, Max Cristina, Freek Hebing.
Zittend (v.l.n.r.): Max Nierkes, Arjan van Laar, Aron Vink, Nick Hebing, Ewoud de Jong.

IMG 9701

Jongens B
Voor de Jongens B was de finaleronde al een overwinning op zich. De ploeg van Arjen Boonstoppel had met zich zelfs met overmacht voor de laatste acht geplaatst door de halve finales ongeslagen door te komen.

Met een krappe maar op elkaar ingespeelde selectie van zeven jongens reisde het team naar Doetinchem af. Daar wachtte een pittige poule met Inter Rijswijk, Sliedrecht Sport en VVH.

SSS speelde knap gelijk tegen Sliedrecht Sport, de titelverdediger bij de Jongens B, en mocht vervolgens nog hopen op een plaats in de kruisfinale na setwinst tegen VVH. SSS kon het hoge niveau niet vasthouden tegen de Harderwijkers, van wie in de competitie twee keer verloren werd.

SSS had nog een kleine kans op doorgang, maar dan moest het stunten tegen het sterke Inter Rijswijk. Laatstgenoemde bleek ook een maatje te groot te zijn en mocht het uiteindelijk in de finale opnemen tegen Sliedrecht Sport. Deze ploeg won verrassend genoeg de finale. De Jongens B van SSS eindigden op de vijfde plaats, met slechts één nederlaag in het hele toernooi en een gelijkspel tegen de uiteindelijke landskampioen. Een hele knappe prestatie; de één-na-beste prestatie ooit van een SSS Jongens B-team.

Foto. Staand (v.l.n.r.): Arjen Boonstoppel, Ruben Stam, Delano Merfol, Bram Berger.
Zittend (v.l.n.r.): Joshua Pool, Mats Vroon, Tim Boonstoppel, Jelle de Boer.

IMG 9505

Contact

Secretariaat Volleybalvereniging SSS
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)