Laatste nieuws

Nieuwe maatregel omtrent kwijtgeraakte ballen
Bestuur
De ballencommissie heeft aan het begin van het seizoen ieder team een gevulde ballentas meegegeven om bij de wedstrijden te gebruiken. Gelukkig zijn ...
Lees meer
Ivar de Waard haakt aan bij Advisie/SSS
Heren 1
Ivar de Waard speelt de rest van dit seizoen bij Advisie/SSS. De 20-jarige aanvaller, die de afgelopen drie seizoenen uitkwam voor het Talent Team ...
Lees meer
Instructie Verantwoord Alcohol Schenken
CheerSSS
Op woensdagavond 8 november is er weer een IVA-avond. Tijd: 19.30 - 21.30 uur Plaats: Cheersss, Rietberglaan 4 ...
Lees meer
Week van de scheidsrechter 2017
Jeugdbestuur
Zonder scheidsrechter is er geen wedstrijd mogelijk!! Daarom zetten we in de week van 7 t/m 15 oktober 2017 de scheidsrechters in het zonnetje bij ...
Lees meer
Kees van Garder ontvangt SSS prestatiebeker
Bestuur
Het voorstel van het bestuur op de afgelopen ledenvergadering om de prestatiebeker dit jaar aan Kees van Garder uit te reiken werd door de aanwezigen ...
Lees meer

Geef je op voor het SSSnerttoernooi!

Zaterdag 27 mei organiseert Heren 3 een SSSpetterend SSSnerttoernooi. Geef je nu op! Stuur (voor 20 mei) een mail naar sssnerttoernooi@sss-barneveld.nl o.v.v. voor- en achternaam, team en eventuele naam introducé.

Kosten: 5 euro

Neem je zwembroek mee, je wordt niet thuisgebracht...

Programma:
9.15-10.30 uur: clinic H1 & D1 voor CMV en C-jeugd
11.30 uur: aanmelden SSSnerttoernooi (vanaf B-jeugd)
12.00 uur: start buitentoernooi
(bij slecht weer zaalschoenen mee)

 

VIP-Avond Heren 1

Hoe gaaf! Alle CMV-Jeugd is 5 november 2016 welkom bij de wedstrijd van Heren 1 als echte VIP. De activiteitencommissie zal zorgen voor een gezellige avond. Je zit helemaal vooraan bij de wedstrijd en maakt dus alles van dichtbij mee. Als echte VIP verwachten wij jullie natuurlijk wel in mooie kleding en als supporter is het belangrijk om je stem opgewarmd te hebben. Alleen dan kunnen wij met z'n alle Heren 1 naar de overwinning schreeuwen.

Het is natuurlijk leuk als jouw ouder(s) er ook bij zijn. Daarom hebben wij geregeld dat zij voor de helft van de entreeprijs naar binnen mogen op 5 november (maximaal 2 personen)! Natuurlijk hebben zij geen toegang tot het VIP gedeelte, deze is alleen voor jullie! Alle andere supporters kunnen een plekje vinden op de tribune.

De wedstrijd start om 19.30 uur. Als VIP is het belangrijk om 18.45 aanwezig te zijn. Na de wedstrijd hebben jullie de kans om op jacht te gaan naar handtekeningen en foto's met de spelers. We zorgen dat er ook een fotograaf aanwezig is om deze mooie plaatjes vast te leggen.
Ben jij er bij 5 november? Meld je dan aan via 'Aanmelden VIP-avond' rechtsbovenin op de website (sss-barneveld.nl) en vul het formulier in. De inschrijving sluit op woensdag 2 november.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via actief@sss-barneveld.nl.

Super Start Saturday

Zaterdag 3 september is de allereerste verenigingsdag van volleybalvereniging SSS Barneveld. Vanaf 9.00 uur 's ochtends tot laat in de avond kleurt Sportcentrum De Meerwaarde groen tijdens deze Super Start Saturday.

De activiteitencommissie, barcommissie en technische commissies hebben samen een verenigingsdag in het leven geroepen. En na een lange voorbereiding is het bijna zover... zaterdag 3 september is de allereerste editie!

Het is een ideale dag om elkaar vlak voor de start van het seizoen weer te zien en wedstrijdritme op te doen. Voor deze eerste verenigingsdag hebben we alle seniorenteams gevraagd in ons Sportcentrum De Meerwaarde te spelen en bijna alle teams hebben hier gehoor aan gegeven. Vanaf 10.30 uur zijn in ieder geval zeven damesteams en zeven herenteams van SSS te bewonderen.

De verenigingsdag wordt om 9.00 uur geopend met een jeugdactiviteit voor de B- en A-jeugd, waarbij het behalen van een spelregelbewijs centraal staat.

Tussen 10.30 en 18.30 uur komen de SSSeniorenteams in actie. De wedstrijdleiding heeft het mede mogelijk gemaakt dat meer dan twintig wedstrijden in De Meerwaarde in goede banen worden geleid. Het wedstrijdschema verschijnt zo snel mogelijk op deze site.

Daarna gaat Heren 1 van start. Het vernieuwde Advisie/SSS zal aan het publiek gepresenteerd worden en om 19.30 uur de dag afsluiten met een oefenwedstrijd tegen SV Land Taurus.

Hapjes & drankjes
Natuurlijk hopen we op een gezellige dag in de sporthal en daarom kunnen jullie zoals normaal gewoon van de kantine gebruik maken. En… Omdat dit een speciale dag is zullen wij in de kantine aan het einde van de dag naast de normale snacks ook Saté met Brood en Saté met Friet. Een ideale gelegenheid dus om gezellig met jouw team in de hal te blijven. (Let op; op=op)! De TC's, Barcommissie en AC zullen zorgen voor een klein hapje in de kantine na de wedstrijd van Heren 1. Blijf dus vooral nog even hangen!

 Startdag flyer

Contact

Secretariaat Volleybalvereniging SSS
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)