Laatste nieuws

Zilveren bondsspeld voor Herman Joosten
Scheidsrechters coördinator
Scheidsrechtersaanwijzer stopt na 27 jaar Voor 27 jaar inzet als scheidsrechtersaanwijzer voor de Nederlandse volleybalsport werd Herman Joosten bij ...
Lees meer
Handleiding DWF 'Resultaat invoeren' en teambeheer
Wedstrijdsecretariaat
Zoals jullie wellicht weten, gaan we bij SSS dit seizoen werken met het Digitaal Wedstrijdformulier (DWF) in de versie 'Resultaat invoeren'. Hier is ...
Lees meer
SSS-leden gratis naar workshops Avital Selinger
Bestuur
Het is u vast niet ontgaan dat Avital Selinger sinds kort in Sportcentrum De Meerwaarde rondloopt. Hij geeft training bij Heren 1 en zal trainers bij ...
Lees meer
ALV goed bezocht.
Bestuur
Vrijdagavond 15 sep. j.l. vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Het bestuur werd aangenaam verrast door de hoge opkomst. Dit droeg ...
Lees meer
Barrooster 2017 online
CheerSSS
De bardiensten voor de rest van het jaar 2017 staan in het barrooster!!! Kijk goed wanneer jouw team bardienst heeft en regel binnen je team dat er ...
Lees meer
Super Start Saturday - 9 september
Hoofdcategorie
Kick off! Aanstaande zaterdag (9 september) trapt SSS als vereniging het seizoen 2017-2018 af met de startdag. Na het succes van vorig jaar hebben de ...
Lees meer

Eerste bardiensten online

Het barrooster voor de eerste trainingsweken van 2017/2018 staan weer online! Kijk dus goed wanneer jouw team aan de beurt is en zorg ervoor dat er bezetting is. Zorg er ook voor dat als je bardienst hebt, dat de sleutel wordt opgehaald!

Zodra het wedstrijdschema definitief is, zal de rest van het rooster worden ingevuld...

Klik hier voor het barrooster...

NieuwSSSflitSSS #2

De tweede NieuwSSSflitSSS van het seizoen staat online. Lees 'm hier!

Aan het einde van de competitie komt de tweede FlitSSS van het seizoen uit, vol met verhalen, interviews en foto's.

Voorzitter Gert Dekker opent uiteraard de FlitSSS en ook de column van Waterman mag niet ontbreken. De vaste interviewrubriek 'Interview met...' is dit keer gevuld met de antwoorden van Wilco Duits (Heren 2).

Lees verder teamverhalen van de Meisjes C1 ('Het beste team van SSS') en over het debuutseizoen van Dames 8. Of lees hoe een Talent van de Week een wedstrijd bij Dames 1 beleeft.

Daarnaast is SSScheidsrechtersbaaSSS Kees van Garder aan het woord; goed om eens te lezen wat er achter de schermen gebeurt om onze wedstrijden mogelijk te maken.

Heeft u weinig tijd om te lezen? Bekijk dan de vele foto's: van het eerste FeeSSSt van het seizoen tot aan foto's van andere activiteiten.

FlitSSS 2

NieuwSSSflitSSS 2016-2017 nr. 1

Hij is weer online, de eerste NieuwSSSflitSSS van het seizoen 2016-2017.

De eerste FlitSSS van het seizoen is goed gevuld met maar liefst 21 pagina's aan verhalen, interviews, foto's en nieuws.

Uiteraard komen voorzitter Gert Dekker en onze columnist Waterman aan het woord in deze FlitSSS. De vaste interviewrubrieken zitten er ook in. Anke Grotenhuis uit Dames 4 vertelt meer over zichzelf in 'Interview met...' en Rinaldo Bouw (Heren 3) en Daniël Bakker (Jongens C3) interviewen elkaar.

Verder staat er een prachtige beschouwing van en over Heren 4 in de FlitSSS, kunt u nog eens rustig teruglezen wat er tijdens de algemene ledenvergadering is besproken en wat het laatste nieuwsss is.

Heeft u weinig tijd om te lezen? Bekijk dan de vele foto's: van het eerste FeeSSSt van het seizoen tot aan foto's van de algemene ledenvergadering. Van teamfoto's tot portretten.

Promotie FlitSSS

Teamfoto's 24-25 oktober

Op maandag 24 en dinsdag 25 oktober worden er van de seniorenteams teamfoto's gemaakt aan het begin van de training.

Zorg ervoor dat jouw team bij aanvang van de training in het wedstrijdtenue klaar staat. De seniorenteams moeten zelf ervoor zorgen dat de teamkleding aanwezig is.

De foto's worden gebruikt voor de website, social media, apps en de presentatieschermen.

Schema teamfoto's

Maandag 24 oktober
19.00 uur: Heren 5
19.00 uur: Heren 2
19.30 uur: Dames 7
20.00 uur: Dames 2
20.45 uur: Dames 6
21.00 uur: Heren 7
21.00 uur: Heren 8
21.00 uur: Heren Trim

Dinsdag 25 oktober
20.00 uur: Dames 3
20.00 uur: Dames 4
20.00 uur: Dames 5
20.30 uur: Heren 4
21.30 uur: Heren 6
21.30 uur: Dames Trim

Wat doen we in de komende weken

Hierbij een bericht van de drie technische commissies (tc’s) over de gang van zaken in de komende weken.

Dit weekeinde (za 23 april) worden de laatste competitiewedstrijden gespeeld en enkele teams komen nog in aanmerking voor het spelen van p/d-wedstrijden. Uiteraard blijven die teams in de ‘oude’ samenstelling trainen tot deze belangrijke duels achter de rug zijn.

Alle andere teams hebben de komende twee weken vrijaf en hoeven dus niet te trainen. Dit ook omdat veel mensen in deze periode (laatste week april, eerste week mei) op vakantie zijn. Indien gewenst, mag er wel getraind worden en dan ‘gewoon’ op de trainingstijden van het afgelopen seizoen.

Ondertussen werken de drie tc’s hard aan de nieuwe voorlopige teamsamenstellingen. Die worden in de eerste week van mei gepubliceerd. Ook wordt dan via deze site duidelijk gemaakt op welke tijdstippen de nieuwe teams vanaf maandag 9 mei gaan trainen. In overleg met de tc’s, de trainers en teamleden zal worden bepaald hoelang er voor de zomervakantie nog door wordt getraind.

Met vragen kun je terecht bij de voorzitters van de tc’s (dames: Henk-Jan Ebbers, heren: Gepko Hahn, jeugd Bert Glismeijer) of bij technisch manager Willem Held.

logoSSS

Tara Sieling wint prijsvraag!

Tara Sieling heeft de prijsvraag uit de NieuwSSSflitSSS gewonnen. Tara kreeg daarom na de wedstrijd van haar team meisjes B4 een schaal patat met brokken.

In de tweede NieuwSSSflitSSS van dit seizoen (lees hier) stond een prijsvraag: hoe oud zijn alle (tien) barmedewerkers bij elkaar?

Het goede antwoord is... 347 jaar. Tara Sieling zat met haar inzending van 321 jaar het dichtst bij alle antwoorden en won zodoende de prijsvraag.

Voor Tara was het een grote verrassing dat ze had gewonnen. Het was een hoofd- en troostprijs in één, want vorige week ging ze door haar enkel.

Natuurlijk was ze zaterdag gewoon in de sporthal om haar team aan te moedigen. Ze zag de MB4 met 3-1 winnen en kon na afloop een mooie prijs delen met haar teamgenoten. Gefeliciteerd Tara!

IMG 8063

IMG 8071

IMG 8069

Contact

Secretariaat Volleybalvereniging SSS
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)