Laatste nieuws

Nieuwe maatregel omtrent kwijtgeraakte ballen
Bestuur
De ballencommissie heeft aan het begin van het seizoen ieder team een gevulde ballentas meegegeven om bij de wedstrijden te gebruiken. Gelukkig zijn ...
Lees meer
Ivar de Waard haakt aan bij Advisie/SSS
Heren 1
Ivar de Waard speelt de rest van dit seizoen bij Advisie/SSS. De 20-jarige aanvaller, die de afgelopen drie seizoenen uitkwam voor het Talent Team ...
Lees meer
Instructie Verantwoord Alcohol Schenken
CheerSSS
Op woensdagavond 8 november is er weer een IVA-avond. Tijd: 19.30 - 21.30 uur Plaats: Cheersss, Rietberglaan 4 ...
Lees meer
Week van de scheidsrechter 2017
Jeugdbestuur
Zonder scheidsrechter is er geen wedstrijd mogelijk!! Daarom zetten we in de week van 7 t/m 15 oktober 2017 de scheidsrechters in het zonnetje bij ...
Lees meer
Kees van Garder ontvangt SSS prestatiebeker
Bestuur
Het voorstel van het bestuur op de afgelopen ledenvergadering om de prestatiebeker dit jaar aan Kees van Garder uit te reiken werd door de aanwezigen ...
Lees meer

Eerste bardiensten online

Het barrooster voor de eerste trainingsweken van 2017/2018 staan weer online! Kijk dus goed wanneer jouw team aan de beurt is en zorg ervoor dat er bezetting is. Zorg er ook voor dat als je bardienst hebt, dat de sleutel wordt opgehaald!

Zodra het wedstrijdschema definitief is, zal de rest van het rooster worden ingevuld...

Klik hier voor het barrooster...

NieuwSSSflitSSS #2

De tweede NieuwSSSflitSSS van het seizoen staat online. Lees 'm hier!

Aan het einde van de competitie komt de tweede FlitSSS van het seizoen uit, vol met verhalen, interviews en foto's.

Voorzitter Gert Dekker opent uiteraard de FlitSSS en ook de column van Waterman mag niet ontbreken. De vaste interviewrubriek 'Interview met...' is dit keer gevuld met de antwoorden van Wilco Duits (Heren 2).

Lees verder teamverhalen van de Meisjes C1 ('Het beste team van SSS') en over het debuutseizoen van Dames 8. Of lees hoe een Talent van de Week een wedstrijd bij Dames 1 beleeft.

Daarnaast is SSScheidsrechtersbaaSSS Kees van Garder aan het woord; goed om eens te lezen wat er achter de schermen gebeurt om onze wedstrijden mogelijk te maken.

Heeft u weinig tijd om te lezen? Bekijk dan de vele foto's: van het eerste FeeSSSt van het seizoen tot aan foto's van andere activiteiten.

FlitSSS 2

NieuwSSSflitSSS 2016-2017 nr. 1

Hij is weer online, de eerste NieuwSSSflitSSS van het seizoen 2016-2017.

De eerste FlitSSS van het seizoen is goed gevuld met maar liefst 21 pagina's aan verhalen, interviews, foto's en nieuws.

Uiteraard komen voorzitter Gert Dekker en onze columnist Waterman aan het woord in deze FlitSSS. De vaste interviewrubrieken zitten er ook in. Anke Grotenhuis uit Dames 4 vertelt meer over zichzelf in 'Interview met...' en Rinaldo Bouw (Heren 3) en Daniël Bakker (Jongens C3) interviewen elkaar.

Verder staat er een prachtige beschouwing van en over Heren 4 in de FlitSSS, kunt u nog eens rustig teruglezen wat er tijdens de algemene ledenvergadering is besproken en wat het laatste nieuwsss is.

Heeft u weinig tijd om te lezen? Bekijk dan de vele foto's: van het eerste FeeSSSt van het seizoen tot aan foto's van de algemene ledenvergadering. Van teamfoto's tot portretten.

Promotie FlitSSS

Teamfoto's 24-25 oktober

Op maandag 24 en dinsdag 25 oktober worden er van de seniorenteams teamfoto's gemaakt aan het begin van de training.

Zorg ervoor dat jouw team bij aanvang van de training in het wedstrijdtenue klaar staat. De seniorenteams moeten zelf ervoor zorgen dat de teamkleding aanwezig is.

De foto's worden gebruikt voor de website, social media, apps en de presentatieschermen.

Schema teamfoto's

Maandag 24 oktober
19.00 uur: Heren 5
19.00 uur: Heren 2
19.30 uur: Dames 7
20.00 uur: Dames 2
20.45 uur: Dames 6
21.00 uur: Heren 7
21.00 uur: Heren 8
21.00 uur: Heren Trim

Dinsdag 25 oktober
20.00 uur: Dames 3
20.00 uur: Dames 4
20.00 uur: Dames 5
20.30 uur: Heren 4
21.30 uur: Heren 6
21.30 uur: Dames Trim

Wat doen we in de komende weken

Hierbij een bericht van de drie technische commissies (tc’s) over de gang van zaken in de komende weken.

Dit weekeinde (za 23 april) worden de laatste competitiewedstrijden gespeeld en enkele teams komen nog in aanmerking voor het spelen van p/d-wedstrijden. Uiteraard blijven die teams in de ‘oude’ samenstelling trainen tot deze belangrijke duels achter de rug zijn.

Alle andere teams hebben de komende twee weken vrijaf en hoeven dus niet te trainen. Dit ook omdat veel mensen in deze periode (laatste week april, eerste week mei) op vakantie zijn. Indien gewenst, mag er wel getraind worden en dan ‘gewoon’ op de trainingstijden van het afgelopen seizoen.

Ondertussen werken de drie tc’s hard aan de nieuwe voorlopige teamsamenstellingen. Die worden in de eerste week van mei gepubliceerd. Ook wordt dan via deze site duidelijk gemaakt op welke tijdstippen de nieuwe teams vanaf maandag 9 mei gaan trainen. In overleg met de tc’s, de trainers en teamleden zal worden bepaald hoelang er voor de zomervakantie nog door wordt getraind.

Met vragen kun je terecht bij de voorzitters van de tc’s (dames: Henk-Jan Ebbers, heren: Gepko Hahn, jeugd Bert Glismeijer) of bij technisch manager Willem Held.

logoSSS

Tara Sieling wint prijsvraag!

Tara Sieling heeft de prijsvraag uit de NieuwSSSflitSSS gewonnen. Tara kreeg daarom na de wedstrijd van haar team meisjes B4 een schaal patat met brokken.

In de tweede NieuwSSSflitSSS van dit seizoen (lees hier) stond een prijsvraag: hoe oud zijn alle (tien) barmedewerkers bij elkaar?

Het goede antwoord is... 347 jaar. Tara Sieling zat met haar inzending van 321 jaar het dichtst bij alle antwoorden en won zodoende de prijsvraag.

Voor Tara was het een grote verrassing dat ze had gewonnen. Het was een hoofd- en troostprijs in één, want vorige week ging ze door haar enkel.

Natuurlijk was ze zaterdag gewoon in de sporthal om haar team aan te moedigen. Ze zag de MB4 met 3-1 winnen en kon na afloop een mooie prijs delen met haar teamgenoten. Gefeliciteerd Tara!

IMG 8063

IMG 8071

IMG 8069

Contact

Secretariaat Volleybalvereniging SSS
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)