Geenpuntenbier in IJsselstein

Lieve volgerfans, wat waren we graag begonnen met de mededeling dat de winning streak was doorgezet. Dat we gewoon twee weken achter elkaar een lekker vierpuntenbiertje konden drinken. Na onze overwinning tegen Halley waren we immers vol goede moed dat de stijgende lijn was ingezet. En dat hebben we welgeteld 7 hele dagen volgehouden. We kregen met 4-0 op de broek in IJsselstein en moesten het verdriet maar wegdrinken met geenpuntenbier. Wel even een dompertje, zacht gezegd. Maar toch gingen ook de vlaggen uit vorige week want onze Juul die was jarig en dat vierden wij – ei ei!

Some…

Lees meer

Geen ladders, wehl 4 punten

Puntje, puntje, puntje en – is het echt waar?! – nóg een puntje! Ja ja, het was een succesvol weekend waarin we onze verliezersstreak sinds 18 november maar weer even op 0 hebben gezet. Voelt toch lekker. Een beetje extra nog voor de razende reporters van ons team, want zeg zou zelf: over winst schrijven is toch altijd nèt iets leuker. Let’s go dus maar.

Op maandag had coach P ons al op scherp gezet. Kunnen jullie je nog die spion herinneren tijdens de wedstrijd in Sint Anthonis? Die wist dus al precies hoe wij ons spelletje spelen. Slim, zul…

Lees meer

Dames 1 neemt 1 punt mee uit Meijel

Een nieuwe maand is aangebroken en dat betekent tijd voor verandering. En verandering is iets wat we wel kunnen gebruiken gezien onze laatste not-so-winning-streak, de stand en het feit dat er nog maar een paar wedstrijden op het programma staan dit seizoen. De eindsprint wordt langzaamaan ingezet. En die ging op die eerste zaterdag van maart richting het zuiden, naar Meijel welteverstaan. Eens kijken of we wat puntjes van de nummer 4, Peelpush dames 2, konden afsnoepen. Here we come Méél.

Maar eerst nog even een weekje trainen. Een goed begin is immers het halve werk. Op maandag had coach…

Lees meer

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)