Geen ladders, wehl 4 punten

Puntje, puntje, puntje en – is het echt waar?! – nóg een puntje! Ja ja, het was een succesvol weekend waarin we onze verliezersstreak sinds 18 november maar weer even op 0 hebben gezet. Voelt toch lekker. Een beetje extra nog voor de razende reporters van ons team, want zeg zou zelf: over winst schrijven is toch altijd nèt iets leuker. Let’s go dus maar.

Op maandag had coach P ons al op scherp gezet. Kunnen jullie je nog die spion herinneren tijdens de wedstrijd in Sint Anthonis? Die wist dus al precies hoe wij ons spelletje spelen. Slim, zul…

Lees meer

Dames 1 neemt 1 punt mee uit Meijel

Een nieuwe maand is aangebroken en dat betekent tijd voor verandering. En verandering is iets wat we wel kunnen gebruiken gezien onze laatste not-so-winning-streak, de stand en het feit dat er nog maar een paar wedstrijden op het programma staan dit seizoen. De eindsprint wordt langzaamaan ingezet. En die ging op die eerste zaterdag van maart richting het zuiden, naar Meijel welteverstaan. Eens kijken of we wat puntjes van de nummer 4, Peelpush dames 2, konden afsnoepen. Here we come Méél.

Maar eerst nog even een weekje trainen. Een goed begin is immers het halve werk. Op maandag had coach…

Lees meer

Geen punten mee uit Sint Anthonis

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Niet in eigen huis helaas; op zaterdag 24 februari reisden we af naar de Activiahal in Sint Anthonis. Of we daar succes hebben geboekt? Spoiler: niet echt.

De week begon eigenlijk vrij rustig. Iedereen wist de twee vrije zaterdag prima te vullen en was weer klaar om er tegenaan te gaan. Het wordt namelijk wel tijd om onszelf uit de gevarenzone te gaan werken, dus er is werk aan de winkel.

Het is misschien geen verrassing, maar ook deze week werd onze Leen helaas weer getroffen door een heus kanon van Clau. SJEMMEN MET LEEN PART…

Lees meer
BKV-breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)