Bericht van de TC's: einde seizoen 2016/2017

Het seizoen 2016/2017 zit er voor de meeste teams op. Voor enkele teams staat er nog een PD (op 6 mei) op het programma; alle andere teams hebben hun laatste wedstrijd van dit seizoen gespeeld. Lees hier hoe de komende weken worden ingevuld.

Wij willen jullie bedanken voor de inzet het afgelopen seizoen; het was weer een prachtig seizoen met enkele mooie hoogtepunten. Hopelijk willen jullie dit seizoen met ons allen op 27 mei met het SSSnerttoernooi afsluiten (geef je op via sssnerttoernooi@sss-barneveld.nl).

Ondertussen zijn de verschillende TC’s druk aan het puzzelen voor het nieuwe seizoen. Om dat in…

Lees meer

Vacatures verenigingscontactpersonen ingevuld.

Zoals bekend heeft SSS gekozen voor het aanstellen van twee verenigingscontactpersonen. Beide functies waren op de laatste ALV vacant maar zijn gelukkig snel daarna weer opgevuld. Jolanda Ederveen en Jaap van't Land hebben aangegeven deze functie te willen vervullen en daar is het bestuur erg blij mee. Hun gegevens (en meer) kun je hier op de site vinden. 

Indien er sprake is van ongewenst gedrag kan dat bij een van beiden worden gemeld. Hij of zij luistert naar je verhaal en helpt je zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen. Informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en er…

Lees meer

Gevonden voorwerpen.

Sinds korte tijd liggen alle gevonden voorwerpen op een tafel in de kantine!

Dit blijft nog een paar weken zo liggen zodat een ieder die iets kwijt is dit nog kan uitzoeken.
Sinds maandag 9 januari stonden daar ook een paar Mizuno volleybalschoenen. Hierover werden wij gemaild of deze waren gevonden. Dit was dus het geval, nu kwam deze persoon ze dinsdag 17 januari ophalen maar wat bleek : ze waren weg!!!!

Zaterdag 14 januari lagen ze er nog toen ik weg ging rond 17.00. Wil degene die ze heeft mee genomen bij mij terug bezorgen. Er zaten speciale zooltjes…

Lees meer

Contact

Secretariaat Volleybalvereniging SSS
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)