Voorlopige teamindeling dames 2015/2016

Bij deze presentatie van de voorlopige teamindeling moet de Dames TC melden dat er nog verschillende onzekerheden bestaan.

Door het grote aanbod zou SSS wel twee nieuwe damesteams kunnen formeren, maar dat is niet eenvoudig te realiseren. Natuurlijk zouden we twee extra teams op het laagste niveau (de vierde klasse) kunnen inschrijven, maar daar zou weinig enthousiasme over bestaan.

De TC denkt dat SSS over speelsters beschikt voor een nieuw team in de derde klasse en een nieuw team in de eerste klasse. Maar het is natuurlijk niet zo dat de NeVobo deze teams zomaar toelaat in de competitie. De kans is groot dat SSS er een extra team in de derde klasse bij kan krijgen, maar dat is nog niet gegarandeerd. Toch heeft de TC besloten al wel dat nieuwe team (dames 6) te formeren. Een extra plek in de eerste klasse is ook aangevraagd, maar de kans is klein dat de NeVoBo positief op dit verzoek reageert. Daarom heeft de TC het niet aangedurfd een nieuw Dames 4 samen te stellen, ook al zou dat ‘getalsmatig’ wel kunnen lukken.

Het gevolg is dat de eerste 3 teams bij de voorlopige indeling propvol zitten. Dat is prettig tijdens de trainingen, maar dat aantal is bij wedstrijden doorgaans wat ‘te veel van het goede’. Daarom blijven we loeren op een kans voor een nieuw team in de eerste klasse, maar zolang die niet is toegewezen, blijven de teams vol. Zoals de TC eerder op deze site heeft aangekondigd beginnen we in de week van maandag 11 mei met de trainingen in de nieuwe samenstelling. Dit tot zaterdag 30 mei, de dag van het afsluitende SSSnerttoernooi.

Klik hier voor de teamindelingen...

De teams trainen tot 30 mei op dezelfde tijden als in het afgelopen seizoen. Het nieuwe team (dames 6), traint de komende weken (behalve op Hemelvaartsdag) op donderdagavond 20.00 van 21.30 uur onder leiding van Paul Boshuis.

Let wel: het gaat om een voorlopige teamindeling, er kan nog best iets veranderen. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd bellen met: Henk-Jan Ebbers (06-12079483), Paul Boshuis (06-52323862), Arjan Ansink (06-52896908) of Willem Held (06-13972214), of je kunt mailen naar damestc@sss-barneveld.nl.

Crowded

Contact

Secretariaat Volleybalvereniging SSS
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)