Samsom nieuwe trainer Dames 1

Met ingang van komend seizoen neemt Joost Samsom als nieuwe hoofdtrainer de dames van het Barneveldse SSS onder zijn hoede.

De 43-jarige Harderwijker is een overeenkomst aangegaan voor één seizoen, maar beide partijen hebben de intentie om minimaal drie seizoenen met elkaar op te trekken.

Samsom gaat samenwerken met Bart van Garderen, die momenteel zelf bij Dynamo speelt in de eredivisie, nu al één training per week verzorgt en dat zal blijven doen. De nieuwe hoofdtrainer gaat zich ook nadrukkelijk bezighouden met het tweede damesteam en de talenten binnen de vereniging.

De Babbel/SSS staat momenteel tweede in de Tweede Divisie B. Er bestaat dus nog een kleine kans op promotie naar de eerste divisie, maar dat is voor genoemde overeenkomst niet van belang. Samsom: ,,We willen naar de eerste divisie, maar het is helemaal niet erg wanneer dat komend seizoen nog niet gebeurt. Binnen deze mooie club gaan we rustig bouwen aan een sterke dameslijn.’’

Samsom werkt momenteel met een talentencombinatie van de clubs Harderwijk en Hierden, die uitkomt in de derde divisie. Eerder was hij trainer bij Forza/Hoogland in de tweede divisie.

Samsom

BKV-breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)