Uitleg gebruik digitaal wedstrijd formulier woensdag 6 september a.s.

Vanaf dit seizoen zal een groot deel van de administratieve verwerking van de competitiewedstrijden ook bij SSS digitaal gaan plaatsvinden. Dit betekent dat er een paar zaken veranderen voor wedstrijdleiding, aanvoerders, scheidsrechters en tellers. 

De nieuwe werkwijze staat in dit document beschreven : Handleiding DWF 'Resultaat invoeren' .

SSS kiest voor de werkwijze waarbij tijdens de wedstrijden gebruik wordt gemaakt van vereenvoudigde formulieren en de resultaten na de wedstrijd digitaal door de teller worden ingebracht. Alleen bij Heren 1 wordt een live score bijgehouden. Tot en met de promotieklasse wordt gebruik gemaakt van een simpel registratieformulier , vanaf 3e divisie en hoger is het formulier iets uitgebreider. Er wordt alleen nog op de telborden geteld, niet langer meer op papier. In dit stappenplan staat dit schematisch weergegeven : Stappenplan DWF .

Om alles soepel te laten verlopen beschikt de vereniging, naast de pc bij de wedstrijdleiding, over 4 tablets. Maar het dwf is ook op een normale smartphone, laptop of pc te gebruiken.

Op woensdag 6 september , 19.30 uur wordt een instructie georganiseerd voor het dwf, gevolgd door een uitleg van de nieuwe spelregels door Wouter de Baar.
Tijdens het eerste deel van de avond zal de werkwijze met het dwf uitgebreid worden gedemonstreerd met de nieuwe formulieren en de tablets, waarbij er vanzelfsprekend alle ruimte is om vragen te stellen.
Daarna zal Wouter de nieuwe spelregels toelichten.

Wil je alvast oefenen met het dwf dan kun je het hier uitproberen : demo dwf  (aanbevolen !!)

BKV-breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)