Laatste nieuws

Voorlopige teamindeling dames 2020/2021
Dames TC
Na het plotseling afgebroken seizoen, richten we ons als Dames TC toch maar weer op de komende volleybaljaargang. Voor sommige teams was het een ...
Lees meer
Voorlopige teamindeling heren 2020/2021
Heren TC
Hierbij presenteert de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2020/2021. De nadruk ligt op het woord voorlopig, want er kan in ...
Lees meer
Voorlopige teamindeling Jeugd A,B,C en CMV
Jeugdbestuur
Ondanks de abrupte stop van het seizoen zijn we al weer bezig met het siezoen dat hopelijk komen gaat.Het komend seizoen zullen we starten met 12 ...
Lees meer
Robin Boekhoudt maakt stap naar Heren 1
Heren 1
Olaf Ratterman haalt de 19-jarige Robin Boekhoudt van het tweede naar het eerste team van SSS. De 2,05 meter lange Apeldoorner completeert daarmee de ...
Lees meer
Update van het bestuur (22 april)
Bestuur
Het zijn bijzondere en onzekere tijden. Voor de samenleving als geheel, voor onze leden en ook voor ons als club. In dit bericht hopen wij als ...
Lees meer
Olaf Ratterman ook komend seizoen hoofdtrainer ...
Heren 1
SSS Heren 1 staat komend seizoen opnieuw onder de leiding van trainer/coach Olaf Ratterman. De 45-jarige Arnhemmer gaat zijn tweede seizoen in als ...
Lees meer

Geurt Roseboom koninklijk onderscheiden

Geurt Roseboom heeft een koninklijke onderscheiding ontvangen voor al het vrijwilligerswerk dat hij bij Barneveldse verenigingen verricht.

Bij SSS is Geurt al jaren actief bij het op- en afbouwen van het wedstrijdveld van H1 en is ook betrokken bij het ophalen van het oudpapier, nooit wordt er tevergeefs een beroep op hem gedaan.

Namens het bestuur feliciteren wij Geurt van harte met deze terechte onderscheiding.

 

0
0
0
s2smodern

Update van het bestuur (22 april)

Het zijn bijzondere en onzekere tijden. Voor de samenleving als geheel, voor onze leden en ook voor ons als club. In dit bericht hopen wij als bestuur enige duidelijkheid te verschaffen over de afloop van het seizoen 2019/2020.

Het bestuur hoopt natuurlijk in de eerste plaats dat onze leden, onze sponsoren en onze supporters deze tijd zo gezond mogelijk door weten te komen. Wij wensen iedereen beterschap die in een moeilijke tijd is gekomen door COVID-19. Of het nu gaat om gezondheidsklachten, verdriet om een naaste of economische negatieve gevolgen: sterkte!

Voor SSS ligt de focus nu eveneens op gezond blijven. Normaal gesproken zouden we in deze periode het huidige seizoen afronden: het afgelopen weekend zouden de laatste duels gespeeld zijn, zouden kampioenen gehuldigd worden en zouden we samen proosten op een prachtig jubileumjaar. Helaas zit dat er niet in. Het bestuur legt nu de focus op dit seizoen zo goed mogelijk afronden en voorbereidingen treffen voor het nieuwe seizoen.

Begroting
Bij het afronden van dit seizoen heeft SSS te maken met een begroting, waarin zowel vaste als variabele kosten staan. De vaste kosten zijn er altijd, ongeacht of er gesport wordt of niet. Voorbeelden zijn de zaalhuur bij De Meerwaarde, verzekeringen en de vrijwilligersvergoedingen.

Er zijn ook variabele kosten die mogelijk wegvallen doordat het seizoen voortijdig is gestopt en er ook niet meer getraind wordt. Dit zijn bijvoorbeeld water- en elektriciteitskosten of eventuele kosten vanuit de Nevobo. Het kan nog niet volledig berekend worden welk bedrag aan variabele kosten wegvalt; dat valt pas na de huidige crisis met zekerheid vast te stellen.

CheerSSS
- De kantine (CheerSSS) is normaal gesproken een belangrijke inkomstenbron van SSS is en dat dit stil is komen te liggen. Een gedeelte van de voorraad - waarvan in de komende periode de houdbaarheidsdatum overschreden zou worden - is naar de voedselbank gebracht.

Contributies
- Het bestuur heeft besloten om de laatste contributies van dit seizoen te innen op de manier zoals dit al gebeurde. Veel leden hebben de volledige contributie al in één of twee termijnen betaald; het gaat gaat in dit geval om contributies die leden per kwartaal of per maand betalen. We rekenen daarbij op jullie solidariteit.
Als de tijd daar is, zal het bestuur bekijken welke kosten er zijn weggevallen en of er een mogelijkheid is om dit te compenseren.

Trainersvergoeding
- Het bestuur heeft besloten om de trainersvergoedingen in de maanden april, mei en juni 2020 niet meer uit te betalen. Wij hopen op het begrip onder de trainers.

Trainingen
Sinds de afgekondigde overheidsmaatregelen op 15 maart zijn alle volleybalwedstrijden, trainingen en bijeenkomsten afgelast. De competitie is inmiddels gestopt en de deuren van Sportcentrum De Meerwaarde zijn gesloten.
Conform de overheidsmaatregelen zijn er in ieder geval tot en met 19 mei geen trainingen. Er zijn versoepelingen ontstaan voor minderjarigen, maar deze lijken vooralsnog over buiten sporten te gaan. We houden als bestuur de mogelijkheden in de gaten en berichten hierover zodra er meer duidelijkheid is. Vooralsnog blijven de deuren van De Meerwaarde gesloten.

Jubileumjaar
Op 10 april 2020 was het exact zestig jaar geleden dat SSS werd opgericht. De activiteitencommissie had dit seizoen voorbereid met tal van toffe activiteiten, waarvan een aantal al succesvol gevierd is. Er stonden ook nog activiteiten gepland, zoals de de pubquiz, een loterij, het verenigingsweekend en het SSSnerttoernooi XL. Helaas kunnen deze festiviteiten niet doorgaan in de huidige situatie. Dat is ontzettend balen. We willen als bestuur de activiteitencommissie bedanken voor het organiseren van de festiviteiten van het jubileumseizoen.

Het bestuur heeft besloten om vooralsnog geannuleerde activiteiten niet door te schuiven naar het volgende seizoen. Als de tijd daar is, wordt volgend seizoen rustig bekeken welke mooie activiteiten we buiten het volleyballen om weer met elkaar beleven.
Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken wanneer het mogelijk is om een SSStartdag op te zetten en de jubileumloterij door te schuiven, aangezien voor laatstgenoemde activiteit tal van mooie prijzen al ter beschikking waren gesteld vanuit de Barneveldse ondernemers.

Lief & leed
Naast de financiële zaken is het belangrijk dat we ook als vereniging naar elkaar om blijven kijken. Normaal gesproken spreken we elkaar in de wandelgangen van De Meerwaarde, op de velden of in CheerSSS. Wij blijven als bestuur graag op de hoogte van 'lief & leed'-gebeurtenissen.

Blijf gezond en let een beetje op elkaar.

Met sportieve groet,

Het bestuur van SSS

0
0
0
s2smodern

Van de voorzitter - 10 april 2020

Dit is de dag waarop 60 jaar geleden onze volleybalvereniging werd opgericht. Daar mogen we onszelf mee feliciteren!
In deze tijd voelt dat wat tegenstrijdig. We zitten allemaal in onzekerheid wat de komende dagen, weken en maanden zullen brengen. Hoe gaat het met de gezondheid van onszelf, het gezin, de familie ? Hoe gaat het met mijn werk , school of opleiding ? Is dat er nog wel en zo ja, hoe ziet dat er uit in een 1,5 meter economie ?

Gelukkig hebben we ons jubileumjaar al gedeeltelijk kunnen vieren en kunnen we terugkijken op een aantal leuke festiviteiten, o.a. ons mooie jubileumfeest ! Gezien de situatie zal het hier waarschijnlijk bij blijven en is het voor nu belangrijk dat we elkaar weer gezond mogen terug zien in een nieuw volleybalseizoen.

We zijn als bestuur en andere betrokkenen druk bezig om het lopende seizoen op een goede manier af te sluiten en ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen, zonder precies te weten hoe dat zal gaan lopen. Fijn om te horen dat veel teams onderling - veelal online - contact houden, zo houden we de onderlinge band in stand.

Namens de besturen van SSS en STB wil ik jullie alle goeds toewensen voor de komende tijd. Toost vanavond voor jezelf op die mooie 60 jaar die we achter de rug hebben , CheerSSS !

Sportieve groet,
Gert Dekker

0
0
0
s2smodern

Nevobo beëindigt alle geplande zaalvolleybal activiteiten

Update 22-03-2020

Op woensdag 18 april maakte de volleybalbond al bekend alle competities van Topdivisie en lager te beëindigen. Na uitvoerig contact met de Eredivisieverenigingen is nu ook besloten de allerhoogste divisie te stoppen. Ook de finale van het Volleybaldirect Open (NOJK) en de halve finales en finales van de regiobekers worden niet meer gespeeld.

Kijk voor meer informatie op onderstaande link:

https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/22/nevobo-stopt-alle-competities-ook-eredivisie

Dit betekent dat ook alle reeds geplande CMV-/recreantentoernooien etc. die nu nog in de periode ná 6 april ingepland zijn ook uit het programma gehaald zullen worden.

Update 18-03-2020

De Nevobo maakt vandaag bekend dat alle competities van Topdivisie en lager per direct worden gestopt.

Voor de Eredivisie is een alternatief programma voor de kampioenspoule voorgesteld. Zodra meer duidelijkheid is over de indeling voor het seizoen 2020-2021 zal ook bekend gemaakt worden of de laatste rondes van de degradatiepoule eventueel nog uitgespeeld gaan worden.

Door het per direct stopzetten van de competities, worden er in het huidige seizoen geen teams kampioen. Er is momenteel nog geen besluit genomen over de competitie-indelingen voor het seizoen 2020-2021. De Nevobo vraagt haar leden om mee te denken om tot een zo eerlijk mogelijke indeling te komen.

Lees voor meer informatie:

Vanaf het moment dat er weer gesport kan worden in Nederland, zal de Nevobo trachten toernooien te organiseren om het zaalseizoen op een mooie manier af te sluiten.

Voor onze vereniging betekent dit dat het volleybalseizoen voorbij is en weten ook niet of het jubileumjaar hiermee is geëindigd. We moeten afwachten ... In Nederland en ook in de gemeente Barneveld zijn mensen besmet geraakt en we stellen alles in het werk om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.


Het bestuur wenst allen veel sterkte in deze barre tijden en vragen iedereen ook om waar nodig naar elkaar om te blijven zien.

0
0
0
s2smodern

Alle wedstrijden en trainingen t/m 6 april afgelast!

In het verlengde van de overheidsmaatregelen die op zondag 15 maart zijn afgekondigd verlengt de Nevobo de afgelasting van ALLE volleybalwedstrijden, trainingen en bijeenkomsten tot en met in ieder geval maandag 6 april. Het bestuur van SSS volgt uiteraard dit advies.

Volleybalverenigingen dienen daarnaast, net als alle andere sportverenigingen en onder meer ook scholen en kinderopvangcentra, hun deuren in deze periode te sluiten.

Vervolg competitie
De Nevobo beraadt zich de komende week over het al dan niet vervolgen van de diverse competities en toernooien.

RIVM heeft het volgende advies uitgebracht:
Bekijk de actuele informatie op de website van het RIVM.

Vragen?
Het RIVM heeft een Q&A opgesteld waarmee de meeste vragen rondom het coronavirus worden beantwoord. Echter kan het zo zijn dat je een volleybalspecifieke vraag hebt die met bovenstaande informatie niet wordt beantwoord. Neem in dat geval contact met ons op via: service@nevobo.nl 

0
0
0
s2smodern

Update competitieavond van donderdag- naar vrijdagavond

Tijdens de afgelopen ALV is afgesproken dat een werkgroep ging kijken naar de mogelijkheden de doordeweekse competitieavond te verplaatsen van donderdag- naar vrijdagavond. Dit als gevolg van de groei die de vereniging doormaakt waardoor het aantal beschikbare trainingsuren in De Meerwaarde krap begint te worden.

Deze werkgroep heeft gerapporteerd dat de verplaatsing voorlopig qua organisatie nog niet mogelijk is en dat het huidige trainingsschema nog wel enige ruimte biedt.

Voorlopig vindt dus nog geen verschuiving naar de vrijdagavond plaats.

0
0
0
s2smodern

Mirella en Henk in het zonnetje gezet

Mirella Boshuis-Pol en Henk Erkes zijn bij de algemene ledenvergadering extra in het zonnetje gezet om hen te bedanken voor hun (tientallen) jaren inzet voor de vereniging. Mirella Boshuis heeft de jaarlijkse prestatiebeker ontvangen. Henk Erkes trad na vijftien jaar penningmeesterschap af en is benoemd tot lid van verdienste van SSS.

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering wordt altijd aandacht besteed aan de vele vrijwilligers die SSS kent. Het bestuur en de vereniging als geheel kunnen niet zonder deze helpende handen. Als je sommige vrijwilligers in het bijzonder gaat bedanken, loop je altijd het risico leden te vergeten; toch wilde het bestuur enkele leden extra in het zonnetje zetten.

Prestatiebeker - Mirella
Bij de ALV wordt de jaarlijkse prestatiebeker uitgereikt. Deze is weggelegd voor een lid (of groepje leden) dat 'voor een korte of langere periode een kar heeft willen trekken om iets voor SSS te doen. Vanuit een interne motivatie iets voor de club te willen betekenen'. De prestatiebeker wordt al sinds de jaren 1960 uitgereikt en kent dus al een lange en bijzondere lijst aan SSSupervrijwilligers: klik hier voor de lijst.

Mirella Boshuis-Pol ontving vrijdagavond de prestatiebeker voor haar verdiensten voor SSS. Het bestuur heeft Mirella aangedragen aan de vergadering, omdat zij al vele jaren één van de drijvende krachten achter CheerSSS is, trainen geeft, coacht en altijd klaar staat voor de vereniging. Mirella werd verrast met het in ontvangst nemen van de prestatiebeker, waar voor de derde keer de naam ‘Boshuis’ op komt te staan:
Het is vermeldenswaardig dat haar man Paul Boshuis (2014) en schoonvader Henk Boshuis (1993) de prestatiebeker in het verleden ook een jaar thuis mochten tentoonstellen.
Mirella, van harte gefeliciteerd met de prestatiebeker.

Lid van verdienste - Henk
Vier jaar geleden heeft SSS het principe 'lid van verdienste' in het leven geroepen. Leden van verdienste zijn mensen die meerdere bijzondere prestaties hebben verricht ten gunste van SSS. Een lid van verdienste is een lid dat door het verkrijgen van deze titel bedankt wordt voor zijn of haar verdienstelijke inzet in de afgelopen jaren.

Henk Erkes is als vijfde lid van verdienste aan deze lijst toegevoegd bij de afgelopen ledenvergadering. Maar liefst vijftien jaar was hij als penningmeester verantwoordelijk voor het financiële huishouden van SSS en dat heeft hij voortreffelijk gedaan. Henk heeft SSS uit de ‘rode cijfers’ gehaald en club in een zeer stabiele en gezonde financiële situatie gebracht. Hij kan met een gerust hart de financiën overdragen aan Sandra Otse.
De vereniging wil Henk graag bedanken voor zijn inzet als penningmeester en ook voor alle andere vrijwilligerstaken die hij daarvoor al deed voor de vereniging. Het is mooi dat Henk inmiddels al een nieuwe vrijwilligerstaak heeft gevonden; hij gaat zich bezighouden met het bedrijfsvolleybal in Barneveld.
Henk, van harte gefeliciteerd met de terechte onderscheiding lid van verdienste.

Mirella Boshuis-Pol ontvangt de prestatiebeker uit handen
van voorzitter Gert Dekker

Prestatiebeker Mirella Boshuis Pol

Henk Erkes (links) stopt na vijftien jaar als penningmeester en
wordt tot lid van verdienste van SSS benoemd.

 Lid van verdienste Henk Erkes

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bert Glismeijer
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Henk-Jan Ebbers
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl
T
elefoon: 06-12079483

Heren TC:
Gepko Hahn
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)