Laatste nieuws

Mizuno Indoor Club Tour op 4 sept a.s.
Sponsornieuws
Als je er over nadenkt om voor het komende volleybalseizoen nieuwe schoenen aan te schaffen, is het verstandig daar tot 4 sept. a.s. mee te ...
Lees meer
Concept programma seizoen 2018 - 2019
Wedstrijdsecretariaat
Vanaf heden is het programma van SSS in concept !!!!! te vinden op Volleybal.nl, hier staat het verenigings alsmede het teamprogramma. Er zullen nog ...
Lees meer
Stem op SSS bij de Rabobank Clubkas Campagne
Sponsornieuws
Aanvulling op onderstaand bericht : de Clubkas campagne heeft het mooie bedrag van € 1405 voor onze vereniging opgebracht. Iedereen die op ons ...
Lees meer
Update - Voorlopige teamindeling heren 2018-2019
Heren TC
Drie weken geleden presenteerde de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2018/2019. De afgelopen weken zijn er meer ...
Lees meer
Verhoging contributie komend seizoen
Bestuur
De contributie voor het komende seizoen wordt verhoogd volgens de consumentenindex van het vorige kalenderjaar. Die verhoging bedraagt 1,4% (klik ...
Lees meer
Voorlopige teamindeling dames 2018-2019
Dames TC
VOORLOPIGE-teamindeling Dames 2018-2019 Hierbij presenteert de Dames TC van SSS de VOORLOPIGE-teamindeling van de dameslijn voor het seizoen ...
Lees meer

Nooduitgangen vrijhouden bij opruimen materiaal

Het volleybal materiaal (scheidsrechtersstoelen, ballenkarren, tafels, stoelen, etc. ) moet in de bergruimten van de A- en B-hal in het vak met de zwarte lijnen geplaatst worden. Deze bevinden zich naast de nooddeuren.

Dringend verzoek is binnen de zwarte lijnen te blijven zodat de toegang tot de nooduitgangen vrij blijft.

Aan de achtermuur hangen foto's als voorbeeld.

Graag ieders medewerking in deze.

0
0
0
s2smodern

Eén minuut stilte bij alle wedstrijden

Donderdag 18 januari en zaterdag 20 januari zal voorafgaand aan alle wedstrijden in Sportcentrum De Meerwaarde één minuut stilte in acht worden genomen. Op deze manier wil de vereniging stilstaan bij het overlijden van Rijk Kelderman.

De wedstrijdleiding zal voorafgaand aan de wedstrijden de minuut stilte inlassen. Wij vragen iedereen die in de sporthal, op de tribune en in de kantine is deze minuut stilte respectvol in acht te nemen.

Het bestuur van SSS

0
0
0
s2smodern

Rijk Kelderman overleden

Met grote verslagenheid hebben wij als vereniging het bericht ontvangen dat Rijk Kelderman is overleden. Hij is slechts 59 jaar geworden.

Rijks familie heeft vandaag (dinsdag 16 januari 2018) bekend gemaakt dat hij vanmiddag is overleden. Een week geleden bedankte Rijk iedereen nog via een bericht aan de vereniging voor de getoond belangstelling in zijn ziekte en zijn herstel hierop. Vanuit alle geledingen van de vereniging heeft hij kaarten en andere steunbetuigingen mogen ontvangen, en meldde hij hoe trots hij is lid te zijn van deze vereniging.

Helaas is Rijk, een fantastische man, geweldige vrijwilliger, een SSS-man en een goede vriend vanmiddag overleden.

Het bestuur biedt - mede namens de hele vereniging - zijn condoleances aan en wenst familie en vrienden van Rijk heel veel sterkte.

Zie ook het bericht op Volleybalkrant.nl

0
0
0
s2smodern

Rijk Kelderman bedankt iedereen ...

Het bestuur heeft een bericht van Rijk Kelderman ontvangen waarin hij iedereen binnen de vereniging wil bedanken voor de getoonde belangstelling tijdens zijn ziekte.
Hij heeft vanuit alle geledingen kaarten ontvangen (b.v. mini's, Heren 1, Green Army) en is trots om lid te zijn van onze vereniging.
 
Namens Rijk hartelijk dank voor de warme belangstelling en een dankbare groet.
 
0
0
0
s2smodern

Nieuwe indeling bergruimtes ivm brandveiligheid

I.v.m. de brandveiligheid zijn de bergruimtes van hal A en hal B in het Sportcentrum De Meerwaarde opnieuw ingedeeld. Dit om te voorkomen dat de nooduitgangen geblokkeerd worden.

Aan iedereen wordt gevraagd bij het opruimen van de scheidsrechterstoelen, ballenkarren, stoelen en tafels hier rekening mee te houden. En mocht je zien dat iets verkeerd gaat of staat, neem dan even de moeite om het goed neer te zetten en attendeer de medespeler hierop. Dit is immers een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid. 

Bijgaand foto's van hal A en hal B met de nieuwe indeling.

Indeling bergruimte HAL A

HAL A 1

 

Indeling bergruimte hal B.

HAL B 1

0
0
0
s2smodern

Nieuwe maatregel omtrent kwijtgeraakte ballen

De ballencommissie heeft aan het begin van het seizoen ieder team een gevulde ballentas meegegeven om bij de wedstrijden te gebruiken. Gelukkig zijn de meeste leden zuinig op deze ballen en zullen zij ervoor zorgen dat deze tas met hetzelfde aantal ballen aan het einde van het seizoen weer netjes ingeleverd wordt.

Lees meer

0
0
0
s2smodern

Contact

Secretariaat Volleybalvereniging SSS
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)