Laatste nieuws

Nieuwe teamindelingen dames 2021/2022
Dames TC
Beste Dames van SSS, In de afgelopen weken is er een aantal afmeldingen geweest bij de dames. Een aantal teams kwam hierdoor op een te klein aantal ...
Lees meer
Voorlopige teamindeling Jeugd +CMV 2021/2022
Jeugdbestuur
De afgelopen tijd is de Jeugd TC bezig geweest om de teams voor het nieuwe seizoen samen te stellen. Dat is geen eenvoudige opgave in deze periode. ...
Lees meer
VoSSSenjacht voor CMV groot succes
Activiteiten commissie
Vrijdag 25 juni hebben we als afsluiting van de CMV van dit seizoen een voSSSenjacht gedaan. Het was een groot succes! De kinderen vonden het ...
Lees meer
Jeugdtrainingen in Juni
Jeugdbestuur
Beste ouders/verzorgers, jeugdspelers en speelsters,  Zoals aangegeven in de nieuwsbrief zouden wij nog met extra informatie komen over de ...
Lees meer
Voorlopige teamindelingen 2021/2022 (dames en ...
Bestuur
De afgelopen tijd zijn de Dames en Heren TC bezig geweest om de teams voor het nieuwe seizoen samen te stellen. Dat is geen eenvoudige opgave in deze ...
Lees meer
SSS en coronamaatregelen per 19 mei
Corona nieuws
Vanaf woensdag 19 mei zijn er weer enkele versoepelingen binnen de coronamaatregelen. Hierdoor is er ook meer mogelijk om te sporten. Lees hier hoe ...
Lees meer

SSS zoekt middenaanvallers

Ben jij of ken jij iemand die wil komen volleybal? SSS Barneveld is nog op zoek naar leden, vooral middenaanvallers voor de herenteams uitkomend in de eerste divisie en promotieklasse.

SSS staat altijd open voor nieuwe leden en heeft negen herenteams van verschillende niveaus: van een recreantengroep tot en met de eredivisie.

De technische commissie bij de heren heeft de selecties voor komend seizoen zo goed als rond met volle teams. De Heren TC kan her en der nog een speler gebruiken, maar is vooral op zoek naar middenaanvallers. 

Heren 2 is gepromoveerd naar de eerste divisie en heeft de selectie rond op één positie na. De ploeg van het trainersduo Kees Jan van Garderen en Gert Hoogendoorn zoekt nog een middenaanvaller om het team te completeren. Heren 2 is een team met twintigers en bijna alleen maar spelers uit Barneveld (en omstreken). Het team heeft twee teamtrainingen per week; mocht je vaker willen trainen, dan is dat altijd mogelijk binnen SSS. 

Verder kan Heren 4 ook nog een goede middenaanvaller gebruiken om in de promotieklasse mee te gaan draaien. Dit team onder leiding van Hans Wagensveld heeft een impuls gekregen met meerdere divisiespelers en bestaat uit enkele talentvolle spelers, een grote groep twintigers en enkele meer ervaren spelers. De selectie was rond, maar op het laatste moment is er toch nog een vacature voor een middenaanvaller. Heren 4 heeft één teamtraining; mocht je vaker willen trainen, dan is dat altijd mogelijk.

Mocht je twijfelen of je voor één van deze teams in aanmerking komt, maar zou je wel - als middenaanvaller - aan de slag willen bij SSS; dan kan er altijd overlegd worden. SSS heeft ook een team in de tweede divisie als ook meerdere teams in de eerste en tweede klasse.

Dus ken je of ben je een middenaanvaller die graag in de eerste divisie en/of promotieklasse wil en kan spelen, stuur dan een mail naar herentc@sss-barneveld.nl of leg contact met Gepko Hahn (06-41377937).

0
0
0
s2smodern

Voorlopige teamindeling heren 2020/2021

Hierbij presenteert de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2020/2021. De nadruk ligt op het woord voorlopig, want er kan in de komende weken nog wel het één en ander veranderen.

De Heren TC kende afgelopen seizoen een seizoen waar jaren naartoe is gebouwd. Maar liefst drie teams promoveerden (Heren 2, Heren 3 en Heren 6) en alle andere teams speelden zich eenvoudig veilig, waarvan de meeste teams zelfs in het linkerrijtje eindigden.

Met slechts enkele afmeldingen was het een optie om de teams grotendeels hetzelfde te houden, maar het lijkt ons goed om juist nu door te pakken en vooruit te kijken in de samenstellingen van de teams. Er komen meerdere jeugdspelers door, een trio spelers schuift door naar de eredivisie en sommigen willen vrijwillig een stapje terug doen of voor een andere positie gaan. Dat zorgt ervoor dat de indeling volledig gedaan is: het juiste doen voor de vereniging, maar ook zoveel mogelijk een mate van tevredenheid proberen te creëren bij iedere speler.

Hierbij heeft de TC bijvoorbeeld Heren 2 en Heren 3 als selectie tegen het licht gehouden, in overleg ook met Olaf Ratterman met betrekking tot Heren 1. Met de promoties van zowel Heren 2 als Heren 3 heeft de TC ook besloten dat Heren 3 komend seizoen een tweede keer in de week gaat trainen.
Daarnaast is Heren 4, 5 en 6 als één blok bekeken; drie teams in de promotieklasse en eerste klasse. Hierbij is het belangrijk dat sommige spelers een voorkeur hebben voor de zaterdag en anderen voor de donderdagavond.
Verder verdienen de teams als Heren 7, Heren 8 en Heren Trim evenveel de aandacht, waarbij de tweede klasse een mooi (start)niveau is voor bijvoorbeeld spelers die voor het eerst in de senioren komen spelen.

Indeling
Bij de voorlopige indeling is nog niet alles ingevuld. Zo zoekt de Heren TC nog naar middenaanvallers voor het tweede en derde; en naar spelverdelers voor de teams in de eerste/promotieklasse. Daarentegen heeft de herenlijn van SSS een overschot aan passer/lopers en diagonalen, waardoor schuiven niet altijd naar ieders wens ging; hopelijk wel naar ieders tevredenheid.

In een later stadium wordt bekend hoe het trainingsschema eruit gaat zien. Heren 2 en Heren 3 trainen twee keer per week; de andere teams hebben één teamtraining. Daarnaast wordt er nog gekeken naar extra trainingen voor spelers die vaker willen trainen.

Wat betreft de trainer/coaches is de Heren TC ontzettend blij dat alle trainer/coaches van het afgelopen seizoen door wilden gaan: Olaf, Lourens, Kees Jan, Mark, Hans, Henrieke, Rob, Henk en René, top dat jullie door willen!
Olaf en Lourens gaan bij Heren 1 de ondersteuning krijgen van Thijs van Noorden en Hans Seubring. Gert Hoogendoorn gaat een extra training geven, bij Heren 3. Daarnaast schuiven Hans Wagensveld en Henrieke Hahn door naar Heren 4 respectievelijk Heren 5.

Zoals in de indeling te zien is, is er nog één vacature open. Momenteel voeren we als Heren TC verregaande gesprekken om de trainer/coachpositie bij Heren 6 in te vullen. Aangezien dit nog niet volledig rond is, plaatsen we deze naam nog niet. Dit hopen we zo snel mogelijk te kunnen communiceren.

Contact
Dan rest nog de vraag wanneer we weer met elkaar kunnen gaan trainen. Dat is helaas nog een grote onzekerheid. Het is zeker dat wij er als SSS klaar voor zullen zijn. Tot die tijd: blijf gezond, houd je fit en let een beetje op elkaar.

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met: Gepko Hahn (06-41377937) of Adriaan Kuiper of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Klik hier voor de voorlopige indeling.

0
0
0
s2smodern

Voorlopige teamindeling heren 2019-2020

Hierbij presenteert de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2019/2020. De nadruk ligt op het woord voorlopig - meer dan in andere jaren - want er kan in de komende weken nog wel het één en ander veranderen.

De teamindeling voor het jubileumjaar behoeft enige uitleg.

SSS is een vereniging waar ruimte is voor iedereen; het maakt niet uit of je één keer of vier keer in de week wilt trainen. We proberen voor iedereen zo goed mogelijk een plek te vinden. De Heren TC probeert hiermee zoveel mogelijk rekening te houden. Voor het gemak spreken we al enkele jaren van een prestatielijn als een breedtesportlijn.

De prestatielijn bestaat komend seizoen naast Heren 1 uit twee andere herenteams. In de voorlopige indeling gaat het om Heren 2 en Heren 3. Dit neemt natuurlijk niet weg dat de andere teams op hun niveau ook een zo goed mogelijke prestatie willen leveren.

Tegelijkertijd beseft de Heren TC dat er ook iets anders moet ten opzichte van de afgelopen jaren: elk team heeft recht op een trainer én op een volwaardig bezet team. De afgelopen jaren waren er - door verschillende omstandigheden - vaak kleinere teams; daar willen de meeste spelers vanaf en daar wil ook de Heren TC verandering in brengen.

Optie 1 en 2
Als TC hadden wij zodoende twee keuzes. Optie 1 is om een team ertussenuit te halen, oftewel: zeven competitieteams en één team voor heren trim. Optie 2 is om het aantal - acht competitieteams en één heren trimteam - te handhaven.

Beide opties liggen nog steeds op tafel, maar in de voorlopige teamindeling is gekozen voor optie 2. Op dit moment komen er meer spelers bij - door doorstroom uit de jeugd en de terugkeer van een aantal oud-SSS’ers - dan dat er spelers weggaan. We willen graag de boodschap uitbrengen dat voor iedereen - zeker als je een SSS’er bent - plek is bij onze vereniging. Als we een team zouden terugtrekken zouden sommige teams uit veertien (competitie)spelers bestaan.

Tegelijkertijd hebben we als TC één duidelijke voorwaarde gesteld voor alle teams: minimaal tien volwaardige, beschikbare competitiespelers per team. Op dit moment denken wij dat dit haalbaar is met het huidige aantal teams, aangezien er nog een aantal spelers van buitenaf komt meetrainen. Daarnaast houden we met deze optie ook plekken open voor jeugdspelers om mee te trainen (en eventueel mee te spelen) bij seniorenteams.

Het kan zijn dat deze spelers besluiten niet te komen, dat enkele spelers binnen SSS zelf alsnog besluiten te stoppen of doorstromen naar Heren 1. In dat geval kunnen wij als TC besluiten alsnog een herenteam terug te trekken (optie 1); in dat geval gaat het om het eerste klasseteam en zullen we de teams samenvoegen. Sommige spelers gaan dan omhoog, anderen gaan een team omlaag.

Trainers
Wat betreft trainer/coaches zijn wij als Heren TC heel blij met het feit dat dit bijna rond is voor het komende seizoen. Olaf Ratterman, Mark van Roekel, Hans Wagensveld, Rob van Bekkum, Huub Burgering en René Runderkamp hebben aangegeven voor de herenlijn beschikbaar te blijven als trainer en/of coach. Verder heeft Henrieke Hahn de afgelopen maanden Heren 6 gecoacht en zij zal het komende seizoen de trainer/coach van dat team worden.

Vacatures
- Trainer/coach Heren 2 (2e divisie) - twee keer trainen geven en op zaterdag thuiswedstrijden (evt. één keer trainen geven)
- (Trainer/)coach Heren 4 (promotieklasse) of Heren 5 (eerste klasse) 
We zijn als TC met enkele mensen in gesprek, maar tips zijn meer dan welkom.

Trainen
Vanaf maandag 6 mei tot het SSSnerttoernooi op zaterdag 18 mei (opgeven: sssnerttoernooi@sss-barneveld.nl). Teams die langer willen doortrainen, neem contact op met de Heren TC en de zaalplanner (zalen@sss-barneveld.nl).

Er is een afwijkend trainingsschema gemaakt voor de gehele maand mei. In verband met de examens is er beperkte zaalruimte beschikbaar in De Meerwaarde. Verder zullen de trainingstijden van het huidige seizoen zoveel mogelijk aangehouden worden de komende weken.

Bekijk hier het trainingsrooster voor de tijden en de locaties: https://drive.google.com/file/d/1QPJZRQj3IyrxD58NEUNosqnt8r_lYwT0/view?usp=sharing.

Heren 2: maandag (20.30-22.30 uur) en donderdag (20.00-22.200 uur)
Heren 3: dinsdag (19.00-21.00 uur)
Heren 4: dinsdag (20.30-22.30 uur)
Heren 5: maandag (18.30-20.30 uur)
Heren 6: dinsdag (21.00-22.30 uur)
Heren 7: dinsdag (21.30-23.00 uur)
Heren 8: maandag (20.00-21.30 uur)
Heren Trim: maandag (21.00-22.30 uur)

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met: Gepko Hahn (06-41377937), Adriaan Kuiper of Jan Miedema of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Klik hier voor de voorlopige indeling.

0
0
0
s2smodern

Heren TC: planning komende weken

De laatste week van het seizoen 2018/2019 is vandaag (maandag 8 april) ingegaan. Ondertussen wordt alweer druk geïnventariseerd en gepraat over volgend seizoen. Wat is de planning voor de komende weken?

Voor Advisie/SSS Heren 1 zit het seizoen erop. Alle andere teams hebben nog één competitiewedstrijd te gaan, waarna het seizoen erop zit voor de meeste teams. Heren 5 is verzekerd voor de tweede plaats en gaat zodoende op 20 april voor promotie naar de promotieklasse spelen; Heren 4 heeft nog een kans om nacompetitie te spelen om in de derde divisie te blijven.

De afgelopen weken is bij alle spelers geïnventariseerd wat hij volgend seizoen graag wil. Gelukkig gaan bijna alle spelers door en is al van een aantal oud-SSS'ers bekend geworden dat zij terug willen komen bij deze mooie vereniging.

SSS is gelukkig een vereniging waar veel mogelijk is, of je nu één of vier keer wil trainen, of je hoog of laag wilt spelen, etc. Tegelijkertijd hopen we ook dat iedereen beseft: we zijn samen en maken samen de vereniging. Niet alles is mogelijk: soms zit er een team al vol, soms is er geen trainer beschikbaar, soms is er nog een speler nodig. We hopen de komende weken weer zo goed mogelijk bij iedereen een mate van tevredenheid te creëren.

Er wordt naar gestreefd om uiterlijk zondag 5 mei een voorlopige eerste teamindeling op de site te zetten; deze datum is dus onder voorbehoud. In de daaropvolgende week zal voor het eerst in de voorlopige samenstellingen getraind worden. De exacte teamindeling voor deze teams zal nog langer op zich laten wachten.
Het kan zijn dat SSS Heren 2 wordt gevraagd eerder te trainen, aangezien voor dit team naar een nieuwe trainer/coach wordt gezocht. Om eventuele kandidaten een proeftraining te laten draaien, wordt Heren 2 mogelijk verzocht eerder te trainen.

Hoe ziet de planning voor de komende weken eruit?
Week 15 (8-14 april): reguliere trainingen + laatste speelronde
Week 16 (15-21 april): training Heren 5 + andere teams optioneel laatste training
Week 17 en 18 (22 april - 5 mei): geen trainingen (zaal is beschikbaar in overleg met Heren TC)
Week 18 (6-12 mei): trainingen nieuwe teams

Willen jullie dit binnen jullie team communiceren?

Verder zijn alle tips voor spelers, trainers, coaches, etc. die bij SSS willen komen, van harte welkom. Dit kan gemaild worden naar herentc@sss-barneveld.nl.

0
0
0
s2smodern

Update - Voorlopige teamindeling heren 2018-2019

Drie weken geleden presenteerde de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2018/2019. De afgelopen weken zijn er meer puzzelstukjes op hun plek gevallen, zijn er nieuwe spelers bijgekomen en heeft de Heren TC - in overleg met spelers en trainers - een aantal keuzes gemaakt.

In de geüpdatete indeling kan ook nog iets veranderen, maar dit zullen kleine wijzigingen zijn die niet zonder overleg doorgevoerd zullen worden.

De TC heeft met Gert Hoogendoorn een ambitieuze nieuwe trainer/coach van Heren 2 mogen aanstellen. Hij krijgt een grote talentvolle selectie tot zijn beschikking, waarmee hij kan bouwen. Mark van Roekel wordt de trainer/coach van Heren 3, die nauw in verbinding staat met Heren 2.

Daarnaast zal er ook sprake van uitwisseling zijn tussen Heren 3 en Heren 4. Beide teams hebben een goede basis om het seizoen te beginnen, maar kunnen in de breedte nog spelers gebruiken. Helaas is het tot op heden nog niet gelukt om de juiste spelers voor deze teams te vinden; hier zal de komende naar gezocht blijven worden. Geïnteresseerden voor de derde divisie kunnen mailen naar herentc@sss-barneveld.nl. Dat geldt ook voor de trainer/coach-positie van Heren 4.

Heren 5 is grotendeels hetzelfde team als vorig seizoen, waardoor trainer/coach Hans Wagenveld kan voortborduren op wat afgelopen seizoen is neergezet.

Waar Heren 6 na afloop van het seizoen nog maar drie spelers had, is de selectie inmiddels aangevuld tot negen spelers. Daarnaast is er nog aantal meetrainers om het team mogelijk verder uit te breiden.

Bij Heren 7 en Heren 8 blijft de groep van afgelopen seizoen grotendeels intact. Er is ruimte voor extra spelers.

Ten slotte heeft SSS ook een grote groep recreanten, die als Heren Trim door het leven gaat. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij herentc@sss-barneveld.nl; René Runderkamp leidt deze groep fanatieke volleyballers.

Vacatures
Er wordt nog naar trainer/coaches gezocht. Daarnaast is er nog ruimte voor spelers in diverse teams:

Vacatures (trainer/coach):
- Trainer/coach Heren 4 (functie kan gesplitst worden in trainer of coach zijn)
- Trainer/coach Heren 6 (functie kan gesplitst worden in trainer of coach zijn)
- Trainer/coach Heren 7 (functie kan gesplitst worden in trainer of coach zijn)

Vacatures (spelers):
- Spelverdelers (3e divisies, eerste klasse, tweede klasse, derde klasse)
- Middenaanvallers (3e divisie, tweede klasse)
- Passer/loper (3e divisie)
- Diagonaal (3e divisie)
- Libero (3e divisie)

Trainen
In principe zijn de trainingen deze week gestopt, aangezien morgen (zaterdag 26 mei) het SSSnerttoernooi is. Mocht je met je team toch door willen trainen, geeft dit door aan de Heren TC: geef aan wanneer je team wil trainen en hoelang je door wil trainen.
In de zomervakantie zal het bericht komen wanneer de trainingen weer hervat worden.

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met: Gepko Hahn (06-41377937), Adriaan Kuiper of Jan Miedema of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Klik hier voor de voorlopige indeling.

0
0
0
s2smodern

Voorlopige teamindeling heren 2018-2019

Hierbij presenteert de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2018/2019. De nadruk ligt op het woord voorlopig, want er kan in de komende maanden nog wel het één en ander veranderen.

Bij SSS is er ruimte voor talent en ervaring, voor ambitieuze volleyballers als spelers die één keer in de week willen trainen. De Heren TC probeert hiermee zoveel mogelijk rekening te houden. Voor het gemak spreken we van een prestatielijn als een breedtesportlijn.

De prestatielijn bestaat komend seizoen naast Heren 1 uit twee andere herenteams. In de voorlopige indeling gaat het om Heren 2 en Heren 3. Dit neemt natuurlijk niet weg dat de andere teams op hun niveau ook een zo goed mogelijke prestatie willen leveren.

De komende weken gaat een grote groep van Heren 2 en Heren 3 samen trainen, onder leiding van Arjen Boonstoppel, Mark van Roekel (trainer/coach Heren 3) en Gert Hoogendoorn (trainer/coach Heren 2). Hieruit worden twee teams gevormd die in nauw contact staan met elkaar. Het draait hier om veel trainen en beter worden. Voor deze teams worden nog enkele spelers gezocht.

Dat geldt ook voor Heren 4, waar enkele ervaren ras-SSS’ers hun volleybalschoenen (tijdelijk) aan de wilgen hebben gehangen. Dit derde divisieteam zoekt nog versterking aan de buitenkant en op de spelverdelerspositie, als ook een trainer/coach.

In de voorlopige indeling staat bij Heren 5 een grote groep spelers, waarvan niet iedereen uiteindelijk ook in dit team terecht kan. Er staan vooral te veel buitenaanvallers op de lijst voor dit team in de eerste klasse. De komende weken zal gekeken worden wie van hen beter op zijn plaats is in een ander team (hoger of lager) binnen de vereniging. De Heren TC zal hierover persoonlijk in gesprek gaan met deze spelers.

Heren 6 heeft op papier nog veel spelers nodig om door te kunnen gaan. Door verschillende omstandigheden besloten enkelen het toch al kleine team te verlaten. Gelukkig hebben diverse potentiële leden zich opgegeven om mee te trainen. De komende weken zal dit team verder gevormd worden. Er is nog vraag naar een trainer/coach.

Heren 7 is een kernteam binnen onze vereniging. Helaas is dit team ook iets uitgedund voor komend seizoen. Er wordt nog gezocht naar geïnteresseerden voor de spelverdelerspositie en naar een middenaanvaller.

Het team wat het meest compleet blijft, is Heren 8. Onder leiding van Johan Pongers gaat dit team komend seizoen weer in de derde klasse aan de slag. Er is nog ruimte voor versterking, bij voorkeur een spelverdeler.

Ten slotte heeft SSS ook een grote groep recreanten, die als Heren Trim door het leven gaat. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij herentc@sss-barneveld.nl; René Runderkamp leidt deze groep fanatieke volleyballers.

Trainen
Vanaf maandag 7 mei tot het SSSnerttoernooi op zaterdag 26 mei (opgeven: sssnerttoernooi@sss-barneveld.nl). Teams die langer willen doortrainen, neem contact op met de Heren TC en de zaalplanner (zalen@sss-barneveld.nl).

Er wordt een afwijkend trainingsschema gemaakt voor de periode 14-25 mei. In verband met de examens is er beperkte zaalruimte beschikbaar in De Meerwaarde. Verder zullen de trainingstijden van het huidige seizoen zoveel mogelijk aangehouden worden de komende weken.

Heren 2 & Heren 3: maandag (19.00-21.00 uur), dinsdag (20.00-22.00 uur) en donderdag (20.30-22.30 uur)
Heren 4: dinsdag (20.00-22.00 uur)
Heren 5: dinsdag (18.30-20.30 uur)
Heren 6: maandag (21.30-23.00 uur)
Heren 7: dinsdag (21.30-23.00 uur)
Heren 8: maandag (20.30-22.00 uur - IJsvogel)
Heren Trim: maandag (21.00-22.30 uur)

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met: Gepko Hahn (06-41377937), Adriaan Kuiper of Jan Miedema of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Klik hier voor de voorlopige indeling.

0
0
0
s2smodern

SSS zoekt volleyballers

Ben jij of ken jij iemand die wil komen volleybal? SSS Barneveld is nog op zoek naar leden, vooral voor de herenteams uitkomend in de tweede en derde divisies als in de tweede klasse.

SSS staat altijd open voor nieuwe leden en heeft negen herenteams van verschillende niveaus: van een recreantengroep tot en met de eredivisie. Iedereen is welkom om mee te komen trainen en een poging te wagen bij deze mooie vereniging.

De technische commissie bij de heren is echter in het bijzonder op zoek naar spelers voor Heren 2, 3, 4 en 6. Alle teams hebben al een mooie selectie staan, maar extra spelers zijn gewenst om met een brede groep aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen.

Heren 2 en Heren 3 spelen komend seizoen in de tweede divisie respectievelijk derde divisie en bestaan uit veel jonge spelers, aangevuld met ervaren twintigers. We zoeken in ieder geval nog middenaanvallers voor deze teams, maar voor de andere posities zijn meetrainers ook welkom. Jong of oud, dat maakt niet uit.

Dus ken je of ben je een middenaanvaller die graag in de tweede of derde divisie wil en (binnen afzienbare tijd) kan spelen, stuur dan een mail naar herentc@sss-barneveld.nl.

Heren 4 speelt komend seizoen in de derde divisie (op donderdagavond thuiswedstrijden) met een zeer ervaren divisiewaardige ploeg. Dit team zoekt ook nog spelers om in de breedte sterker te worden en met een voltallig team aan het seizoen te beginnen. Er is vooral nog een ruimte voor een extra spelverdeler en buitenaanvallers.

Verder zijn talenten altijd welkom bij SSS. Zowel talenten op divisieniveau met de ambitie het allerhoogste (eredivisie) te halen, als ook talenten die in de eerste of tweede klasse willen starten. Door middel van veel trainen is er veel mogelijk.

Ten slotte is er ook nog ruimte in Heren 6 tot en met Heren Trim, variërend van de tweede klasse tot de recreanten. Vooral in Heren 6 wordt er voor alle posities naar spelers gezocht.

Bij bovenstaande teams staat niet hoe vaak een team per week traint. Als je beter wilt worden, kan je bij SSS zo veel mogelijk trainen als je wilt. Wil je vier keer trainen? Dan kan dat. Wil je één keer trainen? Dan is dat ook mogelijk. Dit wordt goed afgestemd met de trainers en de heren TC.

Ken jij of ben jij iemand die interesse heeft om bij SSS te komen volleyballen. Neem dan contact op met: Gepko Hahn (06-41377937), Adriaan Kuiper of Jan Miedema of mail naar herentc@sss-barneveld.nl.

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)