Laatste nieuws

Nieuwe spelregels in seizoen 2019-2020
Scheidsrechters coördinator
In het kader van "Meer spelplezier" wordt vanaf seizoen 2019-2020 een aantal spelregelwijzigingen doorgevoerd. De belangrijkste veranderingen voor ...
Lees meer
Jeugdtc: planning komende weken
Jeugdbestuur
Ook voor de jeugd is het seizoen 2018-2019 nu echt afgelopen en kijken we voorruit naar het nieuwe seizoen. De planning voor de komende weken is als ...
Lees meer
Heren TC: planning komende weken
Heren TC
De laatste week van het seizoen 2018/2019 is vandaag (maandag 8 april) ingegaan. Ondertussen wordt alweer druk geïnventariseerd en gepraat over ...
Lees meer
Halve finale NOJK 2019
Jeugdbestuur
Zaterdag 23 februari 2019 worden de halve finales voor de Nederlandse Openclub Jeugd Kampioenschappen gespeeld (NOJK). Het kampioenschap wordt ...
Lees meer
Gezocht: Camera, Video en Interview talent!
SSS nieuws
We hebben het leuke plan opgevat om SSS TV op te gaan zetten. Een kanaal waarop video’s geplaatst worden van zaken die er spelen rondom onze mooie ...
Lees meer
Barrooster voor de 2e helft van het seizoen online
CheerSSS
Het barrooster voor de 2e helft van het seizoen staat weer online... Bekijk weer goed wanneer jouw team bardienst heeft en zorg dat er bezetting ...
Lees meer

Heren TC: planning komende weken

De laatste week van het seizoen 2018/2019 is vandaag (maandag 8 april) ingegaan. Ondertussen wordt alweer druk geïnventariseerd en gepraat over volgend seizoen. Wat is de planning voor de komende weken?

Voor Advisie/SSS Heren 1 zit het seizoen erop. Alle andere teams hebben nog één competitiewedstrijd te gaan, waarna het seizoen erop zit voor de meeste teams. Heren 5 is verzekerd voor de tweede plaats en gaat zodoende op 20 april voor promotie naar de promotieklasse spelen; Heren 4 heeft nog een kans om nacompetitie te spelen om in de derde divisie te blijven.

De afgelopen weken is bij alle spelers geïnventariseerd wat hij volgend seizoen graag wil. Gelukkig gaan bijna alle spelers door en is al van een aantal oud-SSS'ers bekend geworden dat zij terug willen komen bij deze mooie vereniging.

SSS is gelukkig een vereniging waar veel mogelijk is, of je nu één of vier keer wil trainen, of je hoog of laag wilt spelen, etc. Tegelijkertijd hopen we ook dat iedereen beseft: we zijn samen en maken samen de vereniging. Niet alles is mogelijk: soms zit er een team al vol, soms is er geen trainer beschikbaar, soms is er nog een speler nodig. We hopen de komende weken weer zo goed mogelijk bij iedereen een mate van tevredenheid te creëren.

Er wordt naar gestreefd om uiterlijk zondag 5 mei een voorlopige eerste teamindeling op de site te zetten; deze datum is dus onder voorbehoud. In de daaropvolgende week zal voor het eerst in de voorlopige samenstellingen getraind worden. De exacte teamindeling voor deze teams zal nog langer op zich laten wachten.
Het kan zijn dat SSS Heren 2 wordt gevraagd eerder te trainen, aangezien voor dit team naar een nieuwe trainer/coach wordt gezocht. Om eventuele kandidaten een proeftraining te laten draaien, wordt Heren 2 mogelijk verzocht eerder te trainen.

Hoe ziet de planning voor de komende weken eruit?
Week 15 (8-14 april): reguliere trainingen + laatste speelronde
Week 16 (15-21 april): training Heren 5 + andere teams optioneel laatste training
Week 17 en 18 (22 april - 5 mei): geen trainingen (zaal is beschikbaar in overleg met Heren TC)
Week 18 (6-12 mei): trainingen nieuwe teams

Willen jullie dit binnen jullie team communiceren?

Verder zijn alle tips voor spelers, trainers, coaches, etc. die bij SSS willen komen, van harte welkom. Dit kan gemaild worden naar herentc@sss-barneveld.nl.

0
0
0
s2smodern

Update - Voorlopige teamindeling heren 2018-2019

Drie weken geleden presenteerde de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2018/2019. De afgelopen weken zijn er meer puzzelstukjes op hun plek gevallen, zijn er nieuwe spelers bijgekomen en heeft de Heren TC - in overleg met spelers en trainers - een aantal keuzes gemaakt.

In de geüpdatete indeling kan ook nog iets veranderen, maar dit zullen kleine wijzigingen zijn die niet zonder overleg doorgevoerd zullen worden.

De TC heeft met Gert Hoogendoorn een ambitieuze nieuwe trainer/coach van Heren 2 mogen aanstellen. Hij krijgt een grote talentvolle selectie tot zijn beschikking, waarmee hij kan bouwen. Mark van Roekel wordt de trainer/coach van Heren 3, die nauw in verbinding staat met Heren 2.

Daarnaast zal er ook sprake van uitwisseling zijn tussen Heren 3 en Heren 4. Beide teams hebben een goede basis om het seizoen te beginnen, maar kunnen in de breedte nog spelers gebruiken. Helaas is het tot op heden nog niet gelukt om de juiste spelers voor deze teams te vinden; hier zal de komende naar gezocht blijven worden. Geïnteresseerden voor de derde divisie kunnen mailen naar herentc@sss-barneveld.nl. Dat geldt ook voor de trainer/coach-positie van Heren 4.

Heren 5 is grotendeels hetzelfde team als vorig seizoen, waardoor trainer/coach Hans Wagenveld kan voortborduren op wat afgelopen seizoen is neergezet.

Waar Heren 6 na afloop van het seizoen nog maar drie spelers had, is de selectie inmiddels aangevuld tot negen spelers. Daarnaast is er nog aantal meetrainers om het team mogelijk verder uit te breiden.

Bij Heren 7 en Heren 8 blijft de groep van afgelopen seizoen grotendeels intact. Er is ruimte voor extra spelers.

Ten slotte heeft SSS ook een grote groep recreanten, die als Heren Trim door het leven gaat. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij herentc@sss-barneveld.nl; René Runderkamp leidt deze groep fanatieke volleyballers.

Vacatures
Er wordt nog naar trainer/coaches gezocht. Daarnaast is er nog ruimte voor spelers in diverse teams:

Vacatures (trainer/coach):
- Trainer/coach Heren 4 (functie kan gesplitst worden in trainer of coach zijn)
- Trainer/coach Heren 6 (functie kan gesplitst worden in trainer of coach zijn)
- Trainer/coach Heren 7 (functie kan gesplitst worden in trainer of coach zijn)

Vacatures (spelers):
- Spelverdelers (3e divisies, eerste klasse, tweede klasse, derde klasse)
- Middenaanvallers (3e divisie, tweede klasse)
- Passer/loper (3e divisie)
- Diagonaal (3e divisie)
- Libero (3e divisie)

Trainen
In principe zijn de trainingen deze week gestopt, aangezien morgen (zaterdag 26 mei) het SSSnerttoernooi is. Mocht je met je team toch door willen trainen, geeft dit door aan de Heren TC: geef aan wanneer je team wil trainen en hoelang je door wil trainen.
In de zomervakantie zal het bericht komen wanneer de trainingen weer hervat worden.

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met: Gepko Hahn (06-41377937), Adriaan Kuiper of Jan Miedema of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Klik hier voor de voorlopige indeling.

0
0
0
s2smodern

Voorlopige teamindeling heren 2018-2019

Hierbij presenteert de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2018/2019. De nadruk ligt op het woord voorlopig, want er kan in de komende maanden nog wel het één en ander veranderen.

Bij SSS is er ruimte voor talent en ervaring, voor ambitieuze volleyballers als spelers die één keer in de week willen trainen. De Heren TC probeert hiermee zoveel mogelijk rekening te houden. Voor het gemak spreken we van een prestatielijn als een breedtesportlijn.

De prestatielijn bestaat komend seizoen naast Heren 1 uit twee andere herenteams. In de voorlopige indeling gaat het om Heren 2 en Heren 3. Dit neemt natuurlijk niet weg dat de andere teams op hun niveau ook een zo goed mogelijke prestatie willen leveren.

De komende weken gaat een grote groep van Heren 2 en Heren 3 samen trainen, onder leiding van Arjen Boonstoppel, Mark van Roekel (trainer/coach Heren 3) en Gert Hoogendoorn (trainer/coach Heren 2). Hieruit worden twee teams gevormd die in nauw contact staan met elkaar. Het draait hier om veel trainen en beter worden. Voor deze teams worden nog enkele spelers gezocht.

Dat geldt ook voor Heren 4, waar enkele ervaren ras-SSS’ers hun volleybalschoenen (tijdelijk) aan de wilgen hebben gehangen. Dit derde divisieteam zoekt nog versterking aan de buitenkant en op de spelverdelerspositie, als ook een trainer/coach.

In de voorlopige indeling staat bij Heren 5 een grote groep spelers, waarvan niet iedereen uiteindelijk ook in dit team terecht kan. Er staan vooral te veel buitenaanvallers op de lijst voor dit team in de eerste klasse. De komende weken zal gekeken worden wie van hen beter op zijn plaats is in een ander team (hoger of lager) binnen de vereniging. De Heren TC zal hierover persoonlijk in gesprek gaan met deze spelers.

Heren 6 heeft op papier nog veel spelers nodig om door te kunnen gaan. Door verschillende omstandigheden besloten enkelen het toch al kleine team te verlaten. Gelukkig hebben diverse potentiële leden zich opgegeven om mee te trainen. De komende weken zal dit team verder gevormd worden. Er is nog vraag naar een trainer/coach.

Heren 7 is een kernteam binnen onze vereniging. Helaas is dit team ook iets uitgedund voor komend seizoen. Er wordt nog gezocht naar geïnteresseerden voor de spelverdelerspositie en naar een middenaanvaller.

Het team wat het meest compleet blijft, is Heren 8. Onder leiding van Johan Pongers gaat dit team komend seizoen weer in de derde klasse aan de slag. Er is nog ruimte voor versterking, bij voorkeur een spelverdeler.

Ten slotte heeft SSS ook een grote groep recreanten, die als Heren Trim door het leven gaat. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij herentc@sss-barneveld.nl; René Runderkamp leidt deze groep fanatieke volleyballers.

Trainen
Vanaf maandag 7 mei tot het SSSnerttoernooi op zaterdag 26 mei (opgeven: sssnerttoernooi@sss-barneveld.nl). Teams die langer willen doortrainen, neem contact op met de Heren TC en de zaalplanner (zalen@sss-barneveld.nl).

Er wordt een afwijkend trainingsschema gemaakt voor de periode 14-25 mei. In verband met de examens is er beperkte zaalruimte beschikbaar in De Meerwaarde. Verder zullen de trainingstijden van het huidige seizoen zoveel mogelijk aangehouden worden de komende weken.

Heren 2 & Heren 3: maandag (19.00-21.00 uur), dinsdag (20.00-22.00 uur) en donderdag (20.30-22.30 uur)
Heren 4: dinsdag (20.00-22.00 uur)
Heren 5: dinsdag (18.30-20.30 uur)
Heren 6: maandag (21.30-23.00 uur)
Heren 7: dinsdag (21.30-23.00 uur)
Heren 8: maandag (20.30-22.00 uur - IJsvogel)
Heren Trim: maandag (21.00-22.30 uur)

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met: Gepko Hahn (06-41377937), Adriaan Kuiper of Jan Miedema of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Klik hier voor de voorlopige indeling.

0
0
0
s2smodern

SSS zoekt volleyballers

Ben jij of ken jij iemand die wil komen volleybal? SSS Barneveld is nog op zoek naar leden, vooral voor de herenteams uitkomend in de tweede en derde divisies als in de tweede klasse.

SSS staat altijd open voor nieuwe leden en heeft negen herenteams van verschillende niveaus: van een recreantengroep tot en met de eredivisie. Iedereen is welkom om mee te komen trainen en een poging te wagen bij deze mooie vereniging.

De technische commissie bij de heren is echter in het bijzonder op zoek naar spelers voor Heren 2, 3, 4 en 6. Alle teams hebben al een mooie selectie staan, maar extra spelers zijn gewenst om met een brede groep aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen.

Heren 2 en Heren 3 spelen komend seizoen in de tweede divisie respectievelijk derde divisie en bestaan uit veel jonge spelers, aangevuld met ervaren twintigers. We zoeken in ieder geval nog middenaanvallers voor deze teams, maar voor de andere posities zijn meetrainers ook welkom. Jong of oud, dat maakt niet uit.

Dus ken je of ben je een middenaanvaller die graag in de tweede of derde divisie wil en (binnen afzienbare tijd) kan spelen, stuur dan een mail naar herentc@sss-barneveld.nl.

Heren 4 speelt komend seizoen in de derde divisie (op donderdagavond thuiswedstrijden) met een zeer ervaren divisiewaardige ploeg. Dit team zoekt ook nog spelers om in de breedte sterker te worden en met een voltallig team aan het seizoen te beginnen. Er is vooral nog een ruimte voor een extra spelverdeler en buitenaanvallers.

Verder zijn talenten altijd welkom bij SSS. Zowel talenten op divisieniveau met de ambitie het allerhoogste (eredivisie) te halen, als ook talenten die in de eerste of tweede klasse willen starten. Door middel van veel trainen is er veel mogelijk.

Ten slotte is er ook nog ruimte in Heren 6 tot en met Heren Trim, variërend van de tweede klasse tot de recreanten. Vooral in Heren 6 wordt er voor alle posities naar spelers gezocht.

Bij bovenstaande teams staat niet hoe vaak een team per week traint. Als je beter wilt worden, kan je bij SSS zo veel mogelijk trainen als je wilt. Wil je vier keer trainen? Dan kan dat. Wil je één keer trainen? Dan is dat ook mogelijk. Dit wordt goed afgestemd met de trainers en de heren TC.

Ken jij of ben jij iemand die interesse heeft om bij SSS te komen volleyballen. Neem dan contact op met: Gepko Hahn (06-41377937), Adriaan Kuiper of Jan Miedema of mail naar herentc@sss-barneveld.nl.

0
0
0
s2smodern

Heren TC: planning komende weken

De laatste week van het seizoen 2017/2018 is vandaag (maandag 16 april) ingegaan. Ondertussen wordt alweer druk geïnventariseerd en gepraat over volgend seizoen. Wat is de planning voor de komende weken?

Op Heren 7 na spelen alle teams deze week nog één competitiewedstrijd. Daarna vinden er nog pd-wedstrijden plaats. Daarvoor komt alleen Heren 3 nog mogelijk in aanmerking, maar met de 4-0 overwinning van zaterdag hebben ze weer een goede stap richting rechtstreekse handhaving gezet. 

De afgelopen weken is bij alle spelers geïnventariseerd wat hij volgend seizoen graag wil. Helaas stopt een aantal spelers, maar gelukkig wil bijna iedereen volgend seizoen weer het groene shirt van SSS dragen.

SSS is gelukkig een vereniging waar veel mogelijk is, of je nu één of vier keer wil trainen, of je hoog of laag wilt spelen, etc. Tegelijkertijd hopen we ook dat iedereen beseft: we zijn samen en maken samen de vereniging. Niet alles is mogelijk: soms zit er een team al vol, soms is er geen trainer beschikbaar, soms is er nog een speler nodig. We hopen de komende weken weer zo goed mogelijk bij iedereen een mate van tevredenheid te creëren.

Er wordt naar gestreefd om uiterlijk zondag 6 mei een voorlopige eerste teamindeling op de site te zetten; deze datum is dus onder voorbehoud. Voor Heren 2 en 3 zal dan een selectiegroep op de site komen te staan. De exacte teamindeling voor deze teams zal nog langer op zich laten wachten.

Hoe ziet de planning voor de komende weken eruit?

Week 16 (16-22 april): reguliere trainingen + laatste speelronde
Week 17 (23-29 april): geen trainingen (zaal is beschikbaar in overleg met Heren TC)
*in geval van PD, wel trainingen H3
Week 18 (30 april-6 mei): geen trainingen (zaal is beschikbaar in overleg met Heren TC); start selectietraining Heren 2 & 3.
Week 19 (7-14 mei): trainingen nieuwe teams; selectietrainingen Heren 2 & 3.

Willen jullie dit met je team communiceren?

Verder zijn alle tips voor spelers, trainers, coaches, etc. die bij SSS willen komen, van harte welkom. Dit kan gemaild worden naar herentc@sss-barneveld.nl

0
0
0
s2smodern

Voorlopige teamindeling heren 2017-2018

Hierbij presenteert de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2017/2018. De nadruk ligt op het woord voorlopig, want er kan in de komende maanden nog wel het één en ander veranderen.

Bij SSS is er ruimte voor talent en ervaring, voor ambitieuze volleyballers als spelers die één keer in de week willen trainen. De Heren TC probeert hiermee zoveel mogelijk rekening te houden. Voor het gemak spreken we van een prestatielijn als een breedtesportlijn.

De prestatielijn bestaat komend seizoen naast Heren 1 uit drie herenteams met. In de voorlopige indeling gaat het om Heren 2, Heren 3 en Heren 5. Dit neemt natuurlijk niet weg dat de andere teams op hun niveau ook een zo goed mogelijke prestatie willen leveren.

De komende weken gaat een grote groep van Heren 2 en Heren 3 samen trainen, onder leiding van Arjen Boonstoppel (trainer/coach Heren 3) en enkele andere trainers. Hieruit worden twee teams gevormd die in nauw contact staan met elkaar. Het draait hier om veel trainen en beter worden. Er moet nog een trainer/coach aangesteld worden voor Heren 2. Voor deze teams worden ook nog enkele spelers gezocht!

Dat geldt ook voor Heren 5, waarvoor nog een trainer/coach voor het nieuwe seizoen gezocht wordt. Tot die gevonden is, zullen er (waarschijnlijk) verschillende trainers voor de groep staan. Vanuit Jongens A1 zullen enkele jongens gaan meetrainen bij Heren 5.

Bij de breedtesportteams blijven de wijzigingen beperkt. Er worden nog wel enkele trainers (en coaches) gezocht bij deze teams. Het huidige Heren 7 speelt nog voor promotie naar de eerste klasse.

Trainen
Vanaf maandag 8 mei tot het SSSnerttoernooi op zaterdag 27 mei (opgeven: sssnerttoernooi@hotmail.com). Teams die langer willen doortrainen, neem contact op met de Heren TC en de zaalplanner (zalen@sss-barneveld.nl)
Heren 2 & Heren 3: dinsdag (20.00-22.00 uur) en donderdag (20.30-22.30 uur)
Heren 4: dinsdag (20.30-22.30 uur)
Heren 5: maandag (19.00-21.00 uur) en donderdag (18.00-20.00 uur)
Heren 6: maandag (20.45-22.15 uur)
Heren 7: dinsdag (21.30-23.00 uur)
Heren 8: maandag (21.15-22.45 uur)
Heren Trim: maandag (21.00-22.30 uur)

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd bellen met: Gepko Hahn (06-41377937) of Jan Miedema (06-21551478) of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Klik hier voor de voorlopige indeling.

0
0
0
s2smodern

SSS zoekt volleyballers (voor 2e en 3e divisie)!

Ben jij of ken jij iemand die op niveau wil komen volleybal? SSS Barneveld is nog op zoek naar leden voor de herenteams (H2 t/m H4) uitkomend in de tweede divisie en derde divisie.

SSS staat altijd open voor nieuwe leden en heeft negen herenteams van verschillende niveaus: van een recreantengroep tot en met de eredivisie. Iedereen is welkom om mee te komen trainen en een poging te wagen bij deze mooie vereniging.

De technische commissie bij de heren is echter in het bijzonder op zoek naar spelers voor Heren 2, 3 en 4. Alle teams hebben al een mooie selectie staan, maar extra spelers zijn gewenst om met een brede groep aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen.

Heren 2 en Heren 3 spelen komend seizoen in de tweede divisie respectievelijk derde divisie en bestaan uit veel jonge spelers, aangevuld met enkele ervaren krachten. We zoeken in ieder geval nog spelverdelers en middenaanvallers voor deze teams. Jong of oud, dat maakt niet uit.

Dus ken je of ben je een spelverdeler of een middenaanvaller die graag in de tweede of derde divisie divisie wil en (binnen afzienbare tijd) kan spelen, stuur dan een mail naar herentc@sss-barneveld.nl. Voor deze teams zijn ook nog spelers voor de andere posities welkom.

Heren 4 speelt komend seizoen in de derde divisie met een zeer ervaren divisiewaardige ploeg. Dit team zoekt ook nog spelers om in de breedte sterker te worden en met een voltallig team aan het seizoen te beginnen. Er is vooral nog een ruimte voor een extra spelverdeler.

Verder zijn talenten altijd welkom bij SSS. Als je nog niet direct het divisieniveau aan kan, dan is Heren 5 in de eerste klasse een mooi team om in te stappen bij SSS. Door middel van veel trainen is er veel mogelijk. Ten slotte is er ook nog enige ruimte in Heren 6 tot en met Heren Trim, variërend van eerste klasse tot de recreanten.

Bij bovenstaande teams staat niet hoe vaak een team per week traint. Als je beter wilt worden, kan je bij SSS zo veel mogelijk trainen als je wilt. Wil je vier keer trainen? Dan kan dat. Wil je één keer trainen? Dan is dat ook mogelijk. Dit wordt goed afgestemd met de trainers en de heren TC.

Ken jij of ben jij iemand die interesse heeft om bij SSS te komen volleyballen. Neem dan contact op met: Gepko Hahn (06-41377937) of Jan Miedema (06-21551478), of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bert Glismeijer
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Henk-Jan Ebbers
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl
T
elefoon: 06-12079483

Heren TC:
Gepko Hahn
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)