Laatste nieuws

Nieuwe teamindelingen dames 2021/2022
Dames TC
Beste Dames van SSS, In de afgelopen weken is er een aantal afmeldingen geweest bij de dames. Een aantal teams kwam hierdoor op een te klein aantal ...
Lees meer
Voorlopige teamindeling Jeugd +CMV 2021/2022
Jeugdbestuur
De afgelopen tijd is de Jeugd TC bezig geweest om de teams voor het nieuwe seizoen samen te stellen. Dat is geen eenvoudige opgave in deze periode. ...
Lees meer
VoSSSenjacht voor CMV groot succes
Activiteiten commissie
Vrijdag 25 juni hebben we als afsluiting van de CMV van dit seizoen een voSSSenjacht gedaan. Het was een groot succes! De kinderen vonden het ...
Lees meer
Jeugdtrainingen in Juni
Jeugdbestuur
Beste ouders/verzorgers, jeugdspelers en speelsters,  Zoals aangegeven in de nieuwsbrief zouden wij nog met extra informatie komen over de ...
Lees meer
Voorlopige teamindelingen 2021/2022 (dames en ...
Bestuur
De afgelopen tijd zijn de Dames en Heren TC bezig geweest om de teams voor het nieuwe seizoen samen te stellen. Dat is geen eenvoudige opgave in deze ...
Lees meer
SSS en coronamaatregelen per 19 mei
Corona nieuws
Vanaf woensdag 19 mei zijn er weer enkele versoepelingen binnen de coronamaatregelen. Hierdoor is er ook meer mogelijk om te sporten. Lees hier hoe ...
Lees meer

Sneak Peak: wedstrijdshirt H1 & D1 met Hoofd SponsorSSS

Met dank aan onze Hoofd SponsorSSS stelen Heren 1 en Dames 1 de show met hun unieke wedstrijdshirts. Ben jij ook zo benieuwd hoe deze nieuwe wedstrijdshirts eruit zien?

Heren 1-speler Alex Meijs had de eer om als eerste het wedstrijdshirt te passen. ‘Het shirt is echt super mooi geworden, vanaf eerste oogopslag was ik meteen enthousiast. Het is natuurlijk top om zoveel mensen met een groen hart te zien?.’

Heren1

Ook de speelsters van Dames 1 hebben het shirt mogen bewonderen. ‘Een toffe actie die de betrokkenheid binnen SSS als vereniging op een originele manier laat zien,’ zo vertelt Joke Hahn. ‘Voor ons is het extra speciaal met de foto van onze onlangs overleden coach Bert centraal op het shirt. Zo dragen we hem ook letterlijk dicht bij ons groene hart.

Dames1


Zowel Heren 1 als Dames 1 zullen hun eerstvolgende wedstrijd, hopelijk snel, spelen in de nieuwe wedstrijdshirts.

Club van 100

In september zijn alle namen van onze Hoofd SponsorSSS op het (nu bijna volle) Club van 100-bord gezet in CheerSSS. Hopelijk kan iedereen snel zijn/haar eigen naam komen bewonderen op het bord.

2x een groen hart voor de Hoofd SponsorSSS
Voor iedere Hoofd Sponsor ligt er ook een SSSupportersshirt en groen hart klaar, die we hopelijk snel kunnen uitdelen. Tot die tijd: alvast een sneakpeak:

SupportersshirtSleutelhanger

Voor iedereen die heeft meegeholpen en meegedaan met deze actie: dank voor je steun?. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om Heren 1 en Dames 1 in actie te zien (live of livestream) in hun nieuwe shirts!

0
0
0
s2smodern

SSS ontvangt mooie bijdrage van Rabo ClubSupport

SSS heeft een prachtige financiële bijdrage ontvangen vanuit de Rabo ClubSupport-actie. Bij deze actie konden leden van de Rabobank stemmen op zowel volleybalvereniging SSS als de Stichting Topvolleybal Barneveld. Dat heeft het Barneveldse volleybal meer dan tweeduizend euro opgeleverd.

,,Voor Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom Biedt Rabobank clubs en verenigingen een steuntje in de rug. Juist nu.'' Met deze uitleg heeft de Rabobank al enkele jaren deze mooie actie voor verenigingen.

Volleybalvereniging SSS heeft 1674,79 euro opgehaald met deze actie. De STB heeft daarnaast 561,55 euro behaald via de Rabo ClubSupport. Volleybalvereniging SSS en Stichting Topvolleybal Barneveld bedanken iedereen die op ons heeft gestemd.

Met deze bijdrage kunnen wij ons bestedingsdoel realiseren. Voor SSS zal het geld beschikbaar worden gesteld voor trainingsmaterialen. Voor de Stichting Topvolleybal Barneveld draagt het bedrag bij aan het professionaliseren van de media rondom Heren 1, onder andere als het gaat om apparatuur voor SSS TV.

Bekijk hier een mooi bedankje vanuit Rabo ClubSupport.

0
0
0
s2smodern

Stem op SSS bij Rabo ClubSupport

SSS doet ook dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! Elke stem levert de vereniging geld op. Kunnen wij als SSS rekenen op jouw stem? Kijk dan snel op Rabo ClubSupport.

Met Rabo ClubSupport stelt Rabobank Gelderse Vallei geld beschikbaar voor lokale clubs en verenigingen. De afgelopen twee jaar heeft SSS mede dankzij de stemmen van jullie 1400 euro gekregen. Het zou mooi zijn als we dit jaar minimaal hetzelfde weten op te halen.

Elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op https://www.rabo-clubsupport.nl/stemcode en stem voor 25 oktober! Je kan ook via de Rabo App stemmen. Klik op ‘Zelf regelen’ en vervolgens op ‘Mijn Lidmaatschap’ en de rest wijst zichzelf.

Als lid van de Rabobank heb je per mail of post een code ontvangen die je kunt gebruiken om te stemmen. Ben je nog geen lid, dat kan je nog snel worden door je hier aan te melden: https://www.rabo-clubsupport.nl/gelderse-vallei/lid-worden Dan kan je nog stemmen voor 25 oktober.

0
0
0
s2smodern

Fysio spreekuur weer van start

Let op: vanaf maandag gaat het inloopspreekuur weer van start!

Tijdens het gratis spreekuur staat fysiotherapeut Frouke voor je klaar om klachten te screenen en advies te geven. Het spreekuur is elke maandag tussen 19:45 en 20:15 en bestemd voor alle leden van SSS. Locatie: de medische ruimte van De Meerwaarde. 
 
Vragen kun je ook stellen via e-mail: frouke@medifit.nl
0
0
0
s2smodern

Autoschade Van der Werf sponsort Heren 2

De komende drie seizoenen is Autoschade Van der Werf sponsor van Heren 2. Het autoschadebedrijf uit Lunteren wordt eveneens naamsponsor, waardoor de ploeg komend seizoen haar rentree maakt in de eerste divisie onder de naam Autoschade Van der Werf/SSS HS 2.

Heren 2 kende afgelopen seizoen een fantastisch volleybaljaar. Bij de abrupte stop in maart stond de ploeg van Kees Jan van Garderen en Gert Hoogendoorn op de tweede plaats in de tweede divisie B. De achterstand op koploper Renswouw was slechts twee punten, met een onderling treffen in het verschiet. Deze prestatie leverde Heren 2 een promotie op naar de eerste divisie; waar het voor het eerst sinds het seizoen 2013/2014 weer in uit zal komen.

Het is prachtig nieuws dat Heren 2 bij de rentree in de eerste divisie volledig in het nieuw wordt gestoken door Autoschade Van der Werf. Eigenaren René Fluit en Annemarie Fluit-den Boer hebben in het mooie pand aan Postweg 67 in Lunteren een sponsorcontract voor drie jaar getekend. Het autoschadebedrijf - dat dit jaar net als SSS zijn zestigjarig jubileum viert - is een begrip in Lunteren en omstreken vanwege de snelle en vakkundige service.

Matthijs Hazeleger (sponsorcommissie) en Gepko Hahn (bestuurslid en aanvoerder van Heren 2) zijn blij met de sponsoring van Autoschade Van der Werf. ,,Het is voor ons als team hartstikke mooi dat we er komend seizoen uniform en goed uitzien met de nieuwe kleding. Het voelt als een extra beloning voor onze promotie naar de eerste divisie. Daarnaast is het voor de vereniging mooi dat met Autoschade Van der Werf een sponsor uit de regio SSS wil ondersteunen.´´

Voor wie Autoschade Van der Werf/SSS H2 in het nieuw wil zien; op zaterdag 19 september begint de competitie in de Eerste Divisie A met een thuiswedstrijd tegen Set Up IJsselmuiden.

Sponsor Autoschade Van der Werf ondertekening

Logo vanderwerf 2018 60 website 300x95

0
0
0
s2smodern

Gezocht: mensen met een groen hart

Draag jij SSS een warm (groen) hart toe? SSS heeft een uniek sponsorconcept opgezet: de Hoofd SponsorSSS-actie! Dankzij deze actie kan iedereen een hoofdrol spelen. Als Hoofd Sponsor kom je namelijk aankomend seizoen met je hoofd op het wedstrijdshirt van Heren 1 en Dames 1!

Ik wil me aanmelden als Hoofd Sponsor

Wat is de Hoofd SponsorSSS-actie?

Hoofdsponsors zijn volop aanwezig in de sportwereld, maar een Hoofd Sponsor? Daarmee gaan we net even een stapje verder. De Hoofd SponsorSSS zijn opgezet om SSS financieel te steunen en om te laten zien dat SSS ook prima zou kunnen staan voor ‘Staat Samen Sterk’.

Het einde van het seizoen is anders verlopen en ook de aanloop naar het nieuwe seizoen brengt veel uitdagingen met zich mee. Het gaat een uitdagend jaar worden voor SSS, zowel voor de stichting als vereniging. Om die reden zijn de handen ineengeslagen om samen een oproep te doen richting iedereen die SSS een warm (en groen) hart toedraagt. ‘SSS is familie’, is een zin die we vaak horen. Deze Hoofd SponsorSSS-actie is een manier om te laten zien hoeveel ons groene hart ons verbindt.

Actie voor iedereen met groen hart

De actie is voor iedereen met een groen hart: leden, oud-leden, vrijwilligers, fans, familie en al die andere mensen die op de een of andere manier bij SSS betrokken zijn.

Als je meedoet met de actie word je een échte Hoofd Sponsor; je komt aankomend seizoen met je gezicht op het wedstrijdshirt van Heren 1 en Dames 1! De hoofdmachten van SSS zijn het boegbeeld, maar de opbrengsten van de actie gaan naar de gehele vereniging en stichting.

Hoe doe je mee met de Hoofd SponsorSSS-actie?

Je kan je vanaf nu aanmelden als Hoofd Sponsor: de actie loopt tot en met zondag 19 juli. Als Hoofd Sponsor heb je de keuze uit 2 pakketten: het individuele Hoofd Pakket of trommel je teamgenoten en vrienden op voor de Team Deal. Maar wat zit er allemaal in zo'n pakket?

Hoofd Pakket - € 100 (eenmalig)

green heart 1f49a Foto op wedstrijdshirt H1 & D1
green heart 1f49a Je eigen shirt (supportersexemplaar)
green heart 1f49a Je eigen groene hart
green heart 1f49a 1 jaar lidmaatschap Club van 100, incl. naam op bord in CheerSSS

Teamdeal - € 750 (eenmalig)

green heart 1f49a Groepsdeal voor max. 12 personen
green heart 1f49a Foto's op wedstrijdshirt H1 & D1 (max 10. foto's aan te leveren per teamdeal)
green heart 1f49a Shirt voor iedereen (supportersexemplaar)
green heart 1f49a Groen hart voor iedereen
green heart 1f49a Als groep 1 jaar lidmaatschap Club van 100, incl. groeps/teamnaam op bord in CheerSSS

Hoofd Sponsor worden en meedoen met deze unieke sponsoractie? Meld je direct aan bij de Hoofd SponsorSSS: ga naar formulier!

Hoofd Sponsor hartHoofd Sponsor shirt

 

Veelgestelde vragen

Kan ik met meerdere mensen op 1 foto?
Nee, iedere foto-plek op het shirt is bedoeld voor 1 persoon. Wil je niet de volledige prijs betalen, dan kun je met de Team Deal van veel korting gebruikmaken.

Kan ik met mijn partner samendoen met 1 plek?
Het Hoofd Pakket geeft recht op 1 foto-plek op het wedstrijdshirt. Iedere plek is bedoeld voor 1 persoon. Als je met z’n 2en het Hoofdpakket kiest, kan er slechts 1 op het shirt komen.

Ik wil meedoen, maar geen € 100 per persoon betalen. Wat kan ik doen?
We begrijpen dat € 100 niet voor iedereen is weggelegd. Om die reden hebben we de Team Deal toegevoegd. Dit is een groepsdeal voor 8 – 12 personen voor een vaste prijs van € 750. Doe je mee met 12 personen, dan betaal je slechts € 62,50 p.p! Wil je dus goedkoper meedoen? Ga dan op zoek naar teamgenoten, vrienden of familie die ook van de Teamdeal gebruik willen maken!
Let op: voor iedere Teamdeal zijn max. 10 foto-plekken op een shirt gereserveerd. Doe je dus met 11 of 12 mensen mee? Dan kunnen er alsnog maar 10 op het wedstrijdshirt komen.

Hoofd Sponsor worden en meedoen met deze unieke sponsoractie? Meld je direct aan bij de Hoofd SponsorSSS: ga naar formulier!

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)