OefenwedSSStrijden 2020: programma & protocol

De komende weken spelen alle teams van SSS oefenwedstrijden in aanloop naar de start van de competitie. Helaas is een SSStartdag dit seizoen niet mogelijk, maar alle teams oefenen minimaal één keer in De Meerwaarde. Bekijk hieronder het programma, het bardienstschema voor deze momenten en het protocol.

SSS heeft een protocol voor de trainingen (klik hier) en voor CheerSSS (klik hier). Aangezien er oefenwedstrijden op het programma staat, komt SSS ook met een protocol voor de (oefen)wedstrijden. Dit zal aangepast worden, wanneer de Nevobo met een protocol komt voor (oefen)wedstrijden.

Belangrijke voorzorgsmaatregelen
Voor het betreden van De Meerwaarde (en CheerSSS) gelden…

Lees meer

Starten met trainen & coronamaatregelen

We mogen (bijna) weer volleyballen in De Meerwaarde. Wat ontzettend fijn dat we binnenkort weer mogen trainen, wedstrijden spelen en in de kantine CheerSSS plaatsnemen. Om elkaar te kunnen blijven ontmoeten, is het belangrijk dat we als vereniging bewust zijn van de gedeelde verantwoordelijkheid die we hebben en dat elkaar hierop mogen aanspreken. Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.

Per 1 juli zijn de beperkingen voor sporten, zowel in de zaal als buiten, voor alle leeftijdsgroepen opgeheven. De 1,5 meter afstandsregel blijft van kracht (voor iedereen vanaf 18 jaar). tijdens het sporten mag de afstandsregel - waar dat…

Lees meer

Protocol volleyballen in de buitenlucht

Sporten in de buitenlucht mag van de overheid. SSS hervat niet de trainingen, maar wil buiten volleyballen wel mogelijk maken voor haar leden. Om dat op een veilige en verantwoorde manier te doen is vanaf 1 juni onderstaand corona-protocol van kracht. Dit protocol is gebaseerd op het protocol van de Nevobo en kan geüpdatet worden: 

Voorzorgsmaatregelen:

  • Voor het volleyballen gelden de maatregelen van het RIVM. Blijf thuis, als: 
    • ...je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;
    • ...iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft.
    • ...een familielid in de afgelopen…
Lees meer

Inloggen (mobiel)