Laatste nieuws

Mika Prins komt Simplex/SSS versterken
Hoofdcategorie
Het achterveld bij Simplex/SSS wordt komend seizoen geleid door Mika Prins. De 23-jarige libero maakt de overstap van RECO ZVH naar de Barneveldse ...
Lees meer
24 maart: TrainerSSScafé met Bart van Garderen
Jeugdbestuur
Geef je volleybaltraining, lijkt het je leuk om training te geven of vind je volleybal gewoon een heel leuk spelletje? Kom dan op vrijdag 24 maart ...
Lees meer
17 maart: MasterclaSSS (jeugd)volleybal met Henk ...
Jeugdbestuur
Na de succesvolle eerste MasterclaSSS (jeugd)volleybal en Action Volley clinic nodigt clubcoach Marcel Bakker geïnteresseerde (potentiële) trainers ...
Lees meer
Colin Zuijdgeest volgend seizoen naar Simplex/SSS
Hoofdcategorie
Terwijl de kampioenspoule net onderweg is, heeft Simplex/SSS een eerste slag op de transfermarkt geslagen. De Barneveldse eredivisionist heeft zich ...
Lees meer
Simplex SSS en Draisma Dynamo veilen opkomstshirt ...
Heren 1
Onder het motto ‘alle kleine beetjes helpen’ willen ook Simplex SSS en Draisma Dynamo hun steentje bijdragen ter ondersteuning van de ...
Lees meer
Agenda: 25 maart FeeSSSt - PYJAMA PARTY
Activiteiten commissie
Tijd om je agenda weer even bij te werken! Op zaterdag 25 maart - na de wedstrijd van Simplex/SSS H1 tegen Samen Lycurgus H1 - staat er weer een ...
Lees meer

Starten met trainen & coronamaatregelen

We mogen (bijna) weer volleyballen in De Meerwaarde. Wat ontzettend fijn dat we binnenkort weer mogen trainen, wedstrijden spelen en in de kantine CheerSSS plaatsnemen. Om elkaar te kunnen blijven ontmoeten, is het belangrijk dat we als vereniging bewust zijn van de gedeelde verantwoordelijkheid die we hebben en dat elkaar hierop mogen aanspreken. Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.

Per 1 juli zijn de beperkingen voor sporten, zowel in de zaal als buiten, voor alle leeftijdsgroepen opgeheven. De 1,5 meter afstandsregel blijft van kracht (voor iedereen vanaf 18 jaar). tijdens het sporten mag de afstandsregel - waar dat niet mogelijk is - tijdelijk of zo kort mogelijk worden losgelaten. Kortom, we mogen weer ‘gewoon’ spelen! Lees hieronder hoe we dat mogelijk maken bij SSS.

Belangrijke voorzorgsmaatregelen
Voor het betreden van De Meerwaarde gelden de maatregelen van het RIVM. Blijf thuis en laat je testen, als:
- ...je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;
- ...iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft.
- ...een familielid in de afgelopen twee weken positief getest is op corona.
- Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.

Verantwoordelijkheid
Bij SSS is een coronateam opgezet dat een protocol heeft opgesteld en het aanspreekpunt is voor alle leden, bestaande uit leden van de barcommissie en het bestuur: Yvonne Sennema, Mirella Boshuis, Paul Boshuis en Gepko Hahn. Heb je vragen of opmerkingen; spreek hen in de sporthal aan of stuur een mail naar coronateam@sss-barneveld.nl.

Tegelijkertijd ligt er een grote verantwoordelijkheid bij ieder lid en ieder team. Wij zijn samen een vereniging en samen maken we het mogelijk dat we kunnen sporten en elkaar kunnen ontmoeten, waarbij de gezondheid van een ieder voorop staat. Door het protocol na te leven blijft sporten mogelijk en kan iedereen zorgeloos naar De Meerwaarde komen. Maak dit bespreekbaar met elkaar binnen de vereniging en accepteer het ook als je een keer ergens op aangesproken wordt.

Voor het coronateam is het fijn om de lijntjes met teams kort te houden bij vragen, opmerkingen en feedback. Daarom willen we dat elk team een coronaverantwoordelijke aanwijst en aan ons doorgeeft (mail naar coronateam@sss-barneveld: team, naam en mail) als aanspreekpunt. Dit mag één speler zijn, maar misschien voel je je er prettig bij om deze taak te delen met teamgenoten.
Bij seniorenteams is dit een speler - en niet per se de aanvoerder - omdat de trainer en/of coach niet bij alle teams altijd aanwezig is. Bij de jeugdteams zijn de trainer en/of coach de coronaverantwoordelijken van een team.

Protocol
Het liefst willen we allemaal weer gewoon volleyballen, andere teams toejuichen vanaf de tribune en in de kantine gezellig wat drinken. Dat kan en mag allemaal, maar niet ‘gewoon’ en daar zijn verschillende protocollen voor opgesteld.

Probeer vooral te beseffen wat er allemaal weer mogelijk is. Natuurlijk willen wij als SSS ook graag terug naar de normale situatie, maar het is al mooi dat we elkaar kunnen ontmoeten.

Voorzorgsmaatregelen:
Bij deze maatregelen zorgt de leeftijd voor maatwerk. Er zijn drie categorieën: tot en met 12 jaar (alle CMV-leden); 13 tot 18 jaar (jeugdleden); vanaf 18 jaar (senioren). De hygiënemaatregelen gelden voor iedereen; de afstandsregel brengt afwijkingen met zich mee.
Protocol trainingen (zaal, kleedkamers en looproute)
- Protocol CheerSSS (kantine, tribune en looproute)
- Protocol oefenwedstrijden
- Protocol wedstrijden
- Protocol tegenstanders

Tijdpad
Als SSS hebben we ons eigen SSSpoorboekje opgesteld. Lees hieronder wat dit precies inhoudt.

Vanaf maandag 17 augustus

 • Sommige teams beginnen weer met trainen. Deze teams trainen alleen als het via de TC gecommuniceerd is en door de zaalplanning goedgekeurd is.
 • Kleedkamers (max. 9 personen per kleedkamer) en douches (max. 4 personen per doucheruimte) zijn toegankelijk beschikbaar.
  Tip: Kleed je zoveel mogelijk thuis om en douche bij voorkeur ook thuis
 • CheerSSS is gesloten

Vanaf maandag 31 augustus

 • Alle teams starten met trainen voor het seizoen 2020/2021. De teams trainen op het veld en tijdstip, aangegeven op het zaalrooster.
 • CheerSSS is geopend. De kantine is alleen toegankelijk voor SSS-leden die getraind hebben of voor SSS-leden die een oefenwedstrijd gespeeld hebben.
  Zitplaatsen zijn verplicht. Maximaal 30 zitplaatsen in CheerSSS; maximaal 24 zitplaatsen op de tribune.
  Het protocol voor CheerSSS volgt t.z.t.

Vanaf donderdag 17 september

 • De competitie (van de Nevobo) start met de eerste wedstrijden in De Meerwaarde.
  Het is nog niet bekend in hoeverre toeschouwers bij de wedstrijden aanwezig kunnen zijn. Het coronateam onderzoekt de mogelijkheden en volgt ook richtlijnen van de Nevobo.

Basisregels voor iedereen

Simplex - breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)