Start competitie: geen publiek, wel SSS TV en maatregelen

De competitie gaat van start voor het seizoen 2020/2021. Hartstikke mooi dat er weer gespeeld kan worden om de overwinning. Iedere vereniging heeft zijn eigen protocollen opgesteld. Check de website van een vereniging voordat je een uitwedstrijd speelt. Verder is het belangrijk dat er geen publiek toegestaan is in De Meerwaarde, maar dat je wel na afloop als SSS'er een drankje kan doen in CheerSSS.

Het goede nieuws is dat er weer gevolleybald kan worden, dat er weer gefloten wordt door scheidsrechters en dat SSS'ers elkaar kunnen ontmoeten in CheerSSS. Het mindere nieuws is, dat nog niet alles normaal is. We zullen er samen voor moeten zorgen dat heel veel wel kan, door ons aan de protocollen te houden en elkaar aan te spreken als dat nodig is.

Uitspelende teams
Het zal drukker worden in De Meerwaarde nu er meer teams - inclusief tegenstanders - rondlopen in de sporthal. Het is belangrijk dat de coronaverantwoordelijke van ieder team de tegenstander ontvangt en uitlegt wat de belangrijkste maatregelen zijn: looproutes, gebruik kleedkamers en douches, niet plaatsnemen in CheerSSS en geen publiek meenemen. Vertel het team ook op welk veld er gespeeld kan worden. Alles staat hier beschreven voor tegenstanders: protocol tegenstanders 

SSS-teams
SSS'ers, geef het juiste voorbeeld aan onze bezoekers en zorg ervoor dat zij zich welkom en veilig voelen in De Meerwaarde. Jullie kunnen zelf maximaal één uur voor aanvang van de wedstrijd verzamelen in CheerSSS (of op de tribune). Ga pas naar het veld als de wedstrijd is afgelopen, want de tegenstanders wachten al in de gangen en anders wordt het hier erg druk.
Verder is het belangrijk dat jullie geen publiek uitnodigen voor de wedstrijd. We hebben alle zitplaatsen in CheerSSS en op de tribune echt nodig voor SSS'ers die net getraind of zelf net gespeeld hebben. Gelukkig worden er ook meerdere wedstrijden uitgezonden op SSS TV.

Protocollen
SSS-protocollen.
Bij deze maatregelen zorgt de leeftijd voor maatwerk. Er zijn drie categorieën: tot en met 12 jaar (alle CMV-leden); 13 tot 18 jaar (jeugdleden); vanaf 18 jaar (senioren). De hygiënemaatregelen gelden voor iedereen; de afstandsregel brengt afwijkingen met zich mee.
Protocol trainingen (zaal, kleedkamers en looproute)
- Protocol CheerSSS (kantine, tribune en looproute)
- Protocol oefenwedstrijden
- Protocol wedstrijden
- Protocol tegenstanders

Nevobo-protocollen
- Arbitrageprotocol
- Protocol indoor volleybal

Voor vragen of opmerkingen, stuur een mail naar coronateam@sss-barneveld.nl.

Stap 3 Basisregels voor iedereen 1

Inloggen (mobiel)