Update coronaprotocol: kantine gesloten en geen publiek

Met ingang van dinsdag 29 september gelden nieuwe maatregelen bij SSS - aangestuurd vanuit de Rijksoverheid - in de strijd tegen het coronavirus. De belangrijkste aanpassingen voor SSS zijn dat CheerSSS per direct gesloten is en dat er geen publiek welkom is (bij trainingen en wedstrijden).

Op de persconferentie van maandag 28 september zijn nieuwe maatregelen afgekondigd vanuit de Rijksoverheid. Deze hebben ook gevolgen voor sportverenigingen. De twee belangrijkste wijzigingen voor sportverenigingen zijn:

 • Sportkantines zijn dicht. CheerSSS is gesloten.
  • Let op: het barrooster blijft gehandhaafd voor het openen en sluiten van de sporthal. Klik hier voor meer info.
 • Alle sportwedstrijden worden gespeeld zonder publiek. Ook bij de training mogen mensen niet komen kijken.
  • Alleen noodzakelijke begeleiding (een beperkt aantal chauffeurs voor minderjarige spelers van uitteams) is welkom en moet plaatsnemen op de tribune.  

De nieuwe maatregelen over de ontvangst van een maximum aantal gasten thuis (max. 3 gasten) én de maximum aantallen in ruimtes (max. 30 mensen binnen; excl. actieve sporters) betekenen het volgende voor SSS:

 • Kom zoveel mogelijk omgekleed naar De Meerwaarde en verlaat de sporthal zo snel mogelijk na je training en wedstrijd.
  Kleedkamers (max. 9 personen) en doucheruimtes (max. 4 personen) zijn geopend, maar het advies is om thuis om te kleden en te douchen.
 • Thuisspelende teams komen bij hun wedstrijd max. 45 minuten voor aanvang van de start van de wedstrijd naar De Meerwaarde en wachten op de tribune (op de gemarkeerde zitplaatsen) tot het veld beschikbaar is.
  • Uitspelende teams komen max. 35 minuten voor aanvang van de start van de wedstrijd naar De Meerwaarde en worden door de coronaverantwoordelijke van het team ontvangen bij de ingang van de sporthal en naar het juiste veld of de kleedkamer gewezen.
 • Scheidsrechters kunnen zich boven melden bij de wedstrijdleiding. Het verzoek is om zo kort mogelijk in De Meerwaarde te verschijnen; ca. 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd.

 • Activiteiten: Diner Rouler (gepland op 2 oktober) en het Jeugdfeest (gepland op 3 oktober) zijn tot nader bericht afgelast. 
 • De algemene ledenvergadering (gepland op vrijdag 9 oktober) gaat door, maar zal (grotendeels) online te volgen zijn. Hierover vindt binnenkort meer bericht plaats.

 

Lees hier informatie over alle protcollen van SSS.

Voor vragen of opmerkingen, stuur een mail naar coronateam@sss-barneveld.nl.

Inloggen (mobiel)