MondkapjeSSS beschikbaar voor alle leden

SSS stelt voor elk lid van de vereniging een mondkapje beschikbaar. Deze mondkapjes - deels gesponsord door ProComm - zullen zo snel mogelijk aan alle teams uitgedeeld worden, zodat leden deze kunnen gebruiken.

Vanuit de Rijksoverheid geldt het dringende advies om een niet-medisch mondkapje te dragen tijdens een autorit met personen uit een ander huishouden. SSS ondersteunt dit advies en geeft aan dat dit binnen een team vooral goed afgestemd wordt, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Daarnaast geldt vanuit de Rijksoverheid sinds deze week het advies om mondkapjes te dragen in publieke binnenruimtes. Lees hier meer informatie.

Iedereen dient zelf voor een mondkapje te zorgen, maar SSS stelt nu - in samenwerking met ProComm - ook voor ieder lid één niet-medisch mondkapje beschikbaar. Deze mondkapjes zullen zo snel mogelijk uitgereikt worden; dit wordt gecommuniceerd via de coronaverantwoordelijken van ieder team.

Het is een herbruikbaar hygiënemasker. Gemaakt van resistent dubbellaags polyester, met ergonomische stiksels aan de voorkant voor een comfortabele pasvorm voor de mond en de neus. Inclusief elastische oorbandverstellers. Zeer bestendig, tot 25 wasbeurten. Aanbevolen wordt om minimaal 60ºC te wassen. REACH-certificering beschikbaar.

Inloggen (mobiel)