Laatste nieuws

Meld je aan voor het SSSnerttoernooi (10 juni)
Activiteiten commissie
  Voor alle senioren, A- en B-leden wordt op zaterdag 10 juni het SSSnerttoernooi georganiseerd door SSS Heren 6! Wij hebben er in ieder ...
Lees meer
Trainingen tijdens examenperiode
Zaalplanning
Hierbij het overzicht waar je moet trainen tijdens de examenperiode, in de nieuwe teamsamenstelling; Blauwe balk is in de Meerwaarde, groen is ...
Lees meer
Voorlopige teamindeling dames 2023/2024
Dames TC
Na weer een mooi seizoen, staat de zomer weer voor de deur. Eerst wordt er nogdoorgetraind in de nieuwe samenstellingen van de teams. Er wordt nog ...
Lees meer
VoSSSenjacht CMV 12 mei
Activiteiten commissie
Voor de allerjongste leden van SSS organiseren we als afsluiting van het SSSeizoen een VoSSSenjacht! Meld jij je ook aan? Dat kan via de link! Klik ...
Lees meer
Voorlopige teamindeling heren 2023/2024
Heren TC
De heren TC heeft een voorlopige teamindeling voor 2023/2024 gemaakt. Er wordt in deze samenstelling vanaf maandag 8 mei getraind tot aan het ...
Lees meer
SSS Dames 3: Wat ’n seizoen!
Wedstrijdverslagen Dames 3
Helaas was Heyendaal D2 dit seizoen net een maatje te groot voor velen en ook voor ons, maarzaterdag mochten we spelen voor promotie naar de 3e ...
Lees meer

Competitie wordt hervat; versoepelingen kantine en publiek

Vanaf woensdag 26 januari mogen er weer wedstrijden gespeeld worden! Onder voorwaarden zijn ook toeschouwers welkom en is de kantine geopend. Lees hieronder hoe we bij SSS met de maatregelen (en versoepelingen) omgaan.

Op de persconferentie is bekend gemaakt dat iedereen vanaf 26 januari (5.00 uur) binnen en buiten mag sporten. Dat betekent trainen en wedstrijden spelen, ook na 22.00 uur. De maatregelen gelden in ieder geval tot 8 maart. Over drie weken is er een ‘weegmoment’.

Om wedstrijden te spelen, om te genieten in de kantine en om als toeschouwer op de tribune te zitten, zijn er nog steeds maatregelen. Onderaan staat de uitgebreide versie. De korte versie is:

 • Vanaf 13 jaar is het dragen van een mondkapje verplicht (tenzij je zit of sport)
 • Vanaf 18 jaar heb je een goedgekeurd CoronaToegangsBewijs nodig (enkele uitzonderingen daargelaten)
 • Vanaf 18 jaar is het verplicht om 1,5 meter afstand te houden (tenzij je sport)

Trainingen en wedstrijden
Zowel trainingen als competitiewedstrijden mogen ná 22.00 uur plaatsvinden. Sinds vorige week zijn de teams van SSS weer in training volgens het trainingsschema. Dat schema blijft leidend.

De Nevobo hervat de competitie direct, zodat er nog zoveel mogelijk wedstrijden gespeeld kunnen worden. Let op: de bond heeft veel wedstrijden opnieuw ingepland tijdens deze tweede competitiehelft. 

Ondanks de versoepeling van de quarantaineregels en invalbepalingen zal het nog steeds niet altijd lukken om voldoende spelers/speelsters op de been te krijgen. In die gevallen zal de Nevobo daar uiteraard soepel mee omgaan. Meer informatie volgt later

Kantine CheerSSS
De kantine mag tot 22.00 uur open zijn. SSS kiest er voorlopig voor om de kantine alleen op donderdagavond en zaterdag te openen. 

In de kantine is een vaste zitplaats verplicht en moet er 1,5 meter afstand gehouden worden tot elkaar. Bij verplaatsing is een mondkapje verplicht; eenmaal plaatsgenomen, mag het mondkapje af. Een CTB is verplicht; deze moet bij de ingang van De Meerwaarde getoond worden.

Publiek
Toeschouwers zijn ook weer welkom op de tribunes, tot 22.00 uur. Het is verplicht om te zitten op de tribune en 1,5 meter afstand te houden. Bij verplaatsing is een mondkapje verplicht. Een CTB is verplicht; deze moet bij de ingang van De Meerwaarde getoond worden.

Over toeschouwers bij wedstrijden van Heren 1 zal later gecommuniceerd worden.

We zijn een volleybalvereniging, waarbij het belangrijk is dat we elkaar de ruimte geven op de tribune, in de kantine en in de zaal. Volg aanwijzingen van vrijwilligers (zoals zaalleiding, coronateam en barpersoneel) op en help elkaar 

=========================

Coronamaatregelen

CoronaToegangsBewijs

 • Vanaf 18 jaar moet iedereen een goedgekeurd CoronaToegangsBewijs (en ID-bewijs) laten zien bij de ingang van De Meerwaarde voor de volgende activiteiten:
  • sportbeoefening (training en wedstrijd);
  • toeschouwer;
  • andere bezoekers die gebruik willen maken van de sporthal, tribune en/of kantine CheerSSS.
 • Uitzondering 1) Voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers geldt dat zij geen CTB hoeven te tonen als zij in hun rol actief zijn.
  Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, scheidsrechters, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers. 
 • Uitzondering 2) Voor professionele sporters - Heren 1 (incl. staf) - is alleen een uitzondering met betrekking tot de sportbeoefening (eigen trainingen en wedstrijd).

Mondkapjes

 • In ruimten waar een coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht is, is het dragen van een mondkapje verplicht (behalve tijdens het sporten);

Afstand houden

 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar:
  • iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar;
  • kinderen tot en met 12 jaar hoeven tot elkaar en tot volwassenen geen 1,5 meter afstand te houden;
  • jongeren van 13 tot en met 17 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar;
 • De 1,5 meter afstand is niet verplicht tijdens het sporten indien dat nodig is voor de sportbeoefening.

 

=========================

Controle CoronaToegangsBewijs bij de ingang
Bij de ingang van De Meerwaarde zullen bezoekers volgens bovenstaande richtlijnen gecontroleerd worden op een CoronaToegangsBewijs (inclusief ID-bewijs).

 • De vereniging heeft hulp nodig om deze controle te bemensen. Hiervoor willen we bij voorkeur twee controleurs tegelijkertijd aanwezig hebben:
  • Meld je aan bij het coronateam (via coronateam@sss-barneveld.nl of persoonlijk bij Gepko, Yvonne, Mirella of Paul) of geef je op via dit formulier.
   In dit schema kan je zien waar al vrijwilligers ingepland zijn en waar we nog mensen nodig hebben.
   Het blok tussen de rode lijnen is het blok dat seniorenteams trainen en we in ieder geval moeten controleren (zie ook de tijden hieronder).
  • Indien gewenst, staat er een vergoeding tegenover deze taak: dat zijn vrijwilligerspunten of een (klein) geldbedrag.
 • Lees hier meer informatie over hoe de controle in zijn werk gaat.

Rooster

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)