Laatste nieuws

Volgend seizoen Heren 1 in de BeNe Conference
Heren 1
De Belgische Volleybal Liga en de Coöperatie Eredivisie Volleybal Nederland (CEVN), in overleg en akkoord met de beide nationale federaties Nevobo ...
Lees meer
Simplex/SSS H1 eindigt op zesde plek na verlies ...
Wedstrijdverslagen Heren 1
Simplex/SSS Heren 1 is er niet in geslaagd om de halve finales om het landskampioenschap te bereiken. De Barnevelders dwongen Nova Tech Lycurgus tot ...
Lees meer
Dames 2 behaalt direct promotie naar 2de Divisie!
Wedstrijdverslagen Dames 2
Afgelopen seizoen 2022-2023 had het toenmalige Dames 3 de promotie naar de 3de divisie via een uiterst succes seizoen en PD wedstijden verdiend. De ...
Lees meer
Moedig SSS Jongens A aan bij NOJK-finale in ...
Jeugdbestuur
Zaterdag 30 maart speelt de Jongens A van Bielderman Koetsier/SSS de finaleronde van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Het Barneveldse ...
Lees meer
Anno Muller ontvangt zilveren officialspeld
Scheidsrechters coördinator
Anno Muller heeft donderdagavond zijn laatste wedstrijd in Barneveld van zijn scheidsrechtersloopbaan gefloten. De 77-jarige official heeft besloten ...
Lees meer
Bestel GelderSSSe Verleidingen (tot 8 april)
Activiteiten commissie
Voor onze jaarlijkse clubactie verkopen we weer Gelderse Verleidingen gemaakt door clubsponsor Echte Bakker van der Veer. Je kunt dit jaar 5 Gelderse ...
Lees meer

SSS en coronamaatregelen vanaf zaterdag 13 november

Vanaf zaterdag 13 november, 18.00 uur is voor (in ieder geval) drie weken geen publiek toegestaan bij trainingen en wedstrijden. Dit geldt zowel voor de amateur- als topsport. Daarnaast is kantine CheerSSS doordeweeks dicht en sluit deze op zaterdag om 20.00 uur.

De nieuwe coronamaatregelen hebben een enorme impact op SSS als volleybalvereniging. Ieder lid moet de persoonlijke afweging maken wat de maatregelen met zich meebrengen. Als vereniging zullen we zo goed mogelijk als dat lukt invulling geven aan deze maatregelen. We komen altijd samen met elkaar tot een oplossing. Blijf constructief het gesprek voeren. respecteer elkaar en geef elkaar de ruimte. We hebben elkaar nodig binnen SSS. 

Maatregelen per zaterdag 13 november (18.00 uur):

Geen publiek
Er is geen publiek toegestaan voor de amateur- en topsport, binnen en buiten. Deze maatregel geldt zowel voor wedstrijden als trainingen.

Kantine CheerSSS
De kantine mag tot uiterlijk 20.00 uur geopend zijn. Daarom is er besloten om de kantine CheerSSS doordeweeks dicht te houden. Op zaterdag is CheerSSS wel geopend (tot 20.00 uur).
Zitplaatsen zijn verplicht in CheerSSS.

Verplicht CoronaToegangsbewijs vanaf 18 jaar
Bij de ingang van De Meerwaarde zullen bezoekers volgens richtlijnen van de Rijksoverheid gecontroleerd worden op een goedgekeurde QR-code bij het CoronaToegangsBewijs (inclusief ID-bewijs).

  • Vanaf 18 jaar moet iedereen een goedgekeurd CoronaToegangsBewijs (en ID-bewijs) laten zien bij de ingang van De Meerwaarde voor de volgende activiteiten:
    • sporten (trainingen en wedstrijden)
    • gebruik maken van faciliteiten, zoals kleedkamers en de kantine.
  • Uitzonderingen op deze maatregelen:
    • Voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers geldt dat zij geen CTB hoeven te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, scheidsrechters, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers.
      Dit geldt alleen als zij in die rol actief zijn, zodra zij geen taak meer vervullen, moeten zij de sportlocatie verlaten.
      • De noodzakelijke rij-ouders bij uitwedstrijden zijn welkom in de sporthal of op de tribune. Op die plekken zijn zij niet CTB-plichtig, maar worden gevraagd 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen. Wanneer zij in de kantine plaats willen nemen, moeten zij wel een CTB laten zien.
    • Voor professionele sporters - Heren 1 (incl. staf) - is alleen een uitzondering met betrekking tot de sportbeoefening (eigen trainingen, wedstrijd en video-analyse).
  • Ouders die jeugd/CMV-spelers komen brengen voor een training (of wedstrijd), vragen we om bij de ingang afscheid te nemen zodat er geen opstopping ontstaat bij de ingang. 

Door de verplichte invoer van een CoronaToegangsBewijs hoeft er in Sportcentrum De Meerwaarde geen mondkapje gedragen te worden. 

Controle CoronaToegangsBewijs bij de ingang
Bij de ingang van De Meerwaarde zullen bezoekers volgens bovenstaande richtlijnen gecontroleerd worden op een CoronaToegangsBewijs (inclusief ID-bewijs).

  • De vereniging heeft hulp nodig om deze controle te bemensen. Hiervoor willen we bij voorkeur twee controleurs tegelijkertijd aanwezig hebben:
    • Meld je aan bij het coronateam (via coronateam@sss-barneveld.nl of persoonlijk bij Gepko, Yvonne, Mirella of Paul) of geef je op via dit formulier.
    • Zie hieronder voor het rooster met het trainingsrooster en de momenten waarop in ieder geval (twee) controleurs bij de ingang nodig zijn.
    • Indien gewenst, staat er een vergoeding tegenover deze taak: dat zijn vrijwilligerspunten of een (klein) geldbedrag.
  • Lees hier meer informatie over hoe de controle in zijn werk gaat.

Rooster

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)