Laatste nieuws

Anno Muller ontvangt zilveren officialspeld
Scheidsrechters coördinator
Anno Muller heeft donderdagavond zijn laatste wedstrijd in Barneveld van zijn scheidsrechtersloopbaan gefloten. De 77-jarige official heeft besloten ...
Lees meer
Bestel GelderSSSe Verleidingen (tot 8 april)
Activiteiten commissie
Voor onze jaarlijkse clubactie verkopen we weer Gelderse Verleidingen gemaakt door clubsponsor Echte Bakker van der Veer. Je kunt dit jaar 5 Gelderse ...
Lees meer
Agenda: 30 maart - LetterFeeSSSt
Activiteiten commissie
Zaterdag 30 maart hebben we weer een SSS feest op de planning staan! Trek je leukste, origineelste outfit aan, als je outfit maar begint met de ...
Lees meer
Word lid van de Club van 100 in 2024
Sponsornieuws
Wil jij in 2024 lid worden van de Club van 100 en draag bij aan het sponsordoel: de uitstraling van SSS in de sporthal een boost geven. Meld je aan ...
Lees meer
SSS met drie teams in halve finales NOJK
Jeugdbestuur
Bielderman Koetsier/SSS Jongens A, Jongens B en Jongens C komen zaterdag 17 februari in actie bij de halve finaleronde van de Nationale Open Jeugd ...
Lees meer
Agenda 16 maart: interviSSSie trainers
Nieuws
Kom op zaterdag 16 maart naar De Meerwaarde voor een intervisie tussen trainers van SSS. Robert Pleizier en Marcel Bakker leiden deze praktijksessie ...
Lees meer

We mogen weer! Trainingen hervat per 17 januari

Vanaf maandag 17 januari zal bij SSS weer getraind worden volgens het trainingsrooster. De Rijksoverheid heeft bekend gemaakt dat er weer gesport mag worden. Let op: vanaf 18 jaar is een goedgekeurde QR-code nodig en vanaf 13 jaar is het dragen van een mondkapje verplicht. 

Bij de persconferentie heeft het kabinet bekend gemaakt dat er vanaf zaterdag 15 januari weer gesport mag worden. Voor alle leeftijden, binnen en buiten. Tijdens het sporten hoeft geen afstand gehouden te worden en hoeft geen mondkapje gedragen te worden. 

Helaas zal de competitie nog niet hervat worden; dat is voorlopig nog niet toegestaan. Daarnaast zal ook de kantine CheerSSS gesloten blijven.  

SSS per zaterdag 15 januari
Trainingen en clubwedstrijden
Het trainingsrooster - zoals aan het begin van het seizoen opgesteld - treedt weer in werking. Klik hier voor het trainingsrooster. Er mogen interne clubwedstrijden gespeeld worden.
Voor het openen en sluiten van de sporthal wordt gebruik gemaakt van het barrooster. Het team dat normaal gesproken als bardienst moest sluiten, is verantwoordelijk voor het sluiten van de hal (klik hier). Als je team niet traint, geef het door bij de TC.

Als je team gebruik wil maken van een veld op de zaterdag; neem dan contact op met de TC of het coronateam. Dan zullen zij overleggen met de zaalplanner (René van der Linden) wat er mogelijk is.

Maatregelen
Gezondheidsmaatregelen

  • Heb je corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen;
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;
  • Schud geen handen;
  • Neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht.

Algemene maatregelen

  • In ruimten waar een coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht is, is het dragen van een mondkapje verplicht (behalve tijdens het sporten);
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar:
    • iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar;
    • kinderen tot en met 12 jaar hoeven tot elkaar en tot volwassenen geen 1,5 meter afstand te houden;
    • jongeren van 13 tot en met 17 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar;
  • De 1,5 meter afstand is niet verplicht tijdens het sporten indien dat nodig is voor de sportbeoefening.
  • Vanaf 18 jaar moet iedereen een goedgekeurd CoronaToegangsBewijs (en ID-bewijs) laten zien bij de ingang van De Meerwaarde voor de volgende activiteiten:
    • sporten (trainingen en wedstrijden)
    • gebruik maken van faciliteiten, zoals kleedkamers en de kantine.
  • Uitzonderingen op deze maatregelen:
    Voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers geldt dat zij geen CTB hoeven te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, scheidsrechters, onderhoudsprofessionals, etc.
    Dit geldt alleen als zij in die rol actief zijn, zodra zij geen taak meer vervullen, moeten zij de sportlocatie verlaten.

Controle CoronaToegangsBewijs bij de ingang
Bij de ingang van De Meerwaarde zullen bezoekers volgens bovenstaande richtlijnen gecontroleerd worden op een CoronaToegangsBewijs (inclusief ID-bewijs).

  • De vereniging heeft hulp nodig om deze controle te bemensen. Hiervoor willen we bij voorkeur twee controleurs tegelijkertijd aanwezig hebben:
    • Meld je aan bij het coronateam (via coronateam@sss-barneveld.nl of persoonlijk bij Gepko, Yvonne, Mirella of Paul) of geef je op via dit formulier.
      In dit schema kan je zien waar al vrijwilligers ingepland zijn en waar we nog mensen nodig hebben.
      Het blok tussen de rode lijnen is het blok dat seniorenteams trainen en we in ieder geval moeten controleren (zie ook de tijden hieronder).
    • Indien gewenst, staat er een vergoeding tegenover deze taak: dat zijn vrijwilligerspunten of een (klein) geldbedrag.
  • Lees hier meer informatie over hoe de controle in zijn werk gaat.

Rooster

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)