Voorlopige teamindeling Jeugd +CMV 2021/2022

De afgelopen tijd is de Jeugd TC bezig geweest om de teams voor het nieuwe seizoen samen te stellen. Dat is geen eenvoudige opgave in deze periode. Lees hieronder de voorlopige teamindeling voor komend seizoen. Later kunnen er dus nog wijzigingen plaatsvinden.

We weten nu nog niet hoe het aankomende seizoen eruit gaat zien. Kunnen we binnenkort al sporten in de hal, mogen we straks weer wedstrijden spelen, etc. Er is nog veel onduidelijk, maar wij hebben in ieder geval er heel veel zin in om jullie weer te mogen zien in De Meerwaarde. We missen jullie, de mooie wedstrijden, de gezellige activiteigen en de mooie overwinningen. We kijken uit naar het nieuwe seizoen en hopen dat alles snel weer normaal zal zijn.

Wij snappen dat, als de (voorlopige) indeling bekend is dat mensen blij of teleurgesteld kunnen zijn. De indeling is voorlopig en zal misschien her en der nog door ons aangepast worden. 
- MA3 is op dit moment nog een groot team. Waarschijnlijk zullen er nog nog een aantal meiden door gaan naar MA2 om 2 mooie teams te krijgen.

Voorlopige indeling jeugd SSS - 2021/2022

Heb je vragen over de teamindeling dan horen we die graag.

SSSportieve groet,

Bram Wildekamp
Simone van Essen
Aron Vink
jeugdtc@sss-barneveld.nl

0
0
0
s2smodern

Jeugdtrainingen in Juni

Beste ouders/verzorgers, jeugdspelers en speelsters,

 Zoals aangegeven in de nieuwsbrief zouden wij nog met extra informatie komen over de invulling van de laatste weken van het seizoen.

Vanaf 31 mei gaan wij met de jeugd nog 3 weken binnen trainen. Omdat er nog geen teamindeling is, maar er natuurlijk wel spelers naar de A,B, of C zijn gegaan, willen wij deze 3 weken gezamenlijk gaan trainen per leeftijdsgroep.

 Voor het trainingschema voor deze weken klik hier

Voor het schema in welke leeftijdsgroep jij mee kan trainen klik hier

Ook de CMV-ers die doorstromen zijn bij deze trainingen van harte welkom!

 Allemaal iets anders dan normaal. Bij vragen kunnen jullie mailen naar jeugdtc@sss-barneveld.nl

 Groetjes,
Bram Wildekamp
Simone van Essen-Nab
Aron Vink

0
0
0
s2smodern

Bericht van de Jeugd TC: invulling laatste maanden seizoen 2020/2021

Het einde van weer een vreemd seizoen komt in zicht. Op dit moment wordt er door de jeugdteams getraind op de grasvelden bij ODIK, maar vanaf 19 mei mogen wij weer binnen trainen! Via dit bericht willen wij als Jeugd-tc aangeven hoe wij de komende maanden richting het nieuwe seizoen willen doorlopen.

Trainen:
Zoals gezegd wordt er op dit moment door bijna alle jeugdteams getraind bij ODIK. Omdat Sportcentrum De Meerwaarde de komende weken nog bezet is voor examens zal er tot en met 29 mei ook alleen buiten getraind worden.
Vanaf 31 mei willen wij proberen om voor drie weken binnen te gaan trainen, om op 18 juni het seizoen dan officieel af te sluiten. Over de exacte invulling van deze 3 weken volgt later meer.

Bovenstaand tijdspad geldt ook voor de CMV. CMV zal tot en met 29 mei op het kunstgrasveld achter de Meerwaarde trainen. Ook CMV zal via de mail verder ingelicht worden over de exacte invulling t/m 18 juni.

Op zaterdag 25 juni zal er ook een afsluitende activiteit zijn voor de CMV: een vossenjacht! Je kan je hier opgeven voor de vossenjacht.

Teamindeling:
Gewoonlijk was de meivakantie altijd het moment waarop de teamindeling bekend gemaakt werd, zodat na de meivakantie getraind kon worden in de nieuwe samenstelling. Om de huidige situatie niet moeilijker te maken dan die al is hebben wij besloten te wachten met het bekendmaken van de
teamindeling. Iedereen is blij dat hij/zij weer kan volleyballen met zijn/haar vriend(innen). Een nieuwe teamindeling voegt nu weinig toe, kijkend naar komend seizoen.
Er komt natuurlijk wel een nieuwe teamindeling. Deze volgt ergens in de zomer.

Voor de CMV spelers die doorgaan naar de C geldt voor nu hetzelfde. Voorlopig kunnen zij mee blijven doen op de vrijdag training. Als de binnen trainingen voor de jeugd in juni doorgaan zijn jullie van harte uitgenodigd. Hierover volgt t.z.t. meer informatie.

Allemaal iets anders dan normaal. Bij vragen kunnen jullie mailen naar jeugdtc@sss-barneveld.nl

Met vriendelijke groet,

Bram
Simone
Aron
Jeugd TC SSS Barneveld

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)