SSS zoekt middenaanvallers

Ben jij of ken jij iemand die wil komen volleybal? SSS Barneveld is nog op zoek naar leden, vooral middenaanvallers voor de herenteams uitkomend in de eerste divisie en promotieklasse.

SSS staat altijd open voor nieuwe leden en heeft negen herenteams van verschillende niveaus: van een recreantengroep tot en met de eredivisie.

De technische commissie bij de heren heeft de selecties voor komend seizoen zo goed als rond met volle teams. De Heren TC kan her en der nog een speler gebruiken, maar is vooral op zoek naar middenaanvallers. 

Heren 2 is gepromoveerd naar de eerste divisie en heeft de selectie rond op één positie na. De ploeg van het trainersduo Kees Jan van Garderen en Gert Hoogendoorn zoekt nog een middenaanvaller om het team te completeren. Heren 2 is een team met twintigers en bijna alleen maar spelers uit Barneveld (en omstreken). Het team heeft twee teamtrainingen per week; mocht je vaker willen trainen, dan is dat altijd mogelijk binnen SSS. 

Verder kan Heren 4 ook nog een goede middenaanvaller gebruiken om in de promotieklasse mee te gaan draaien. Dit team onder leiding van Hans Wagensveld heeft een impuls gekregen met meerdere divisiespelers en bestaat uit enkele talentvolle spelers, een grote groep twintigers en enkele meer ervaren spelers. De selectie was rond, maar op het laatste moment is er toch nog een vacature voor een middenaanvaller. Heren 4 heeft één teamtraining; mocht je vaker willen trainen, dan is dat altijd mogelijk.

Mocht je twijfelen of je voor één van deze teams in aanmerking komt, maar zou je wel - als middenaanvaller - aan de slag willen bij SSS; dan kan er altijd overlegd worden. SSS heeft ook een team in de tweede divisie als ook meerdere teams in de eerste en tweede klasse.

Dus ken je of ben je een middenaanvaller die graag in de eerste divisie en/of promotieklasse wil en kan spelen, stuur dan een mail naar herentc@sss-barneveld.nl of leg contact met Gepko Hahn (06-41377937).

0
0
0
s2smodern

Voorlopige teamindeling heren 2020/2021

Hierbij presenteert de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2020/2021. De nadruk ligt op het woord voorlopig, want er kan in de komende weken nog wel het één en ander veranderen.

De Heren TC kende afgelopen seizoen een seizoen waar jaren naartoe is gebouwd. Maar liefst drie teams promoveerden (Heren 2, Heren 3 en Heren 6) en alle andere teams speelden zich eenvoudig veilig, waarvan de meeste teams zelfs in het linkerrijtje eindigden.

Met slechts enkele afmeldingen was het een optie om de teams grotendeels hetzelfde te houden, maar het lijkt ons goed om juist nu door te pakken en vooruit te kijken in de samenstellingen van de teams. Er komen meerdere jeugdspelers door, een trio spelers schuift door naar de eredivisie en sommigen willen vrijwillig een stapje terug doen of voor een andere positie gaan. Dat zorgt ervoor dat de indeling volledig gedaan is: het juiste doen voor de vereniging, maar ook zoveel mogelijk een mate van tevredenheid proberen te creëren bij iedere speler.

Hierbij heeft de TC bijvoorbeeld Heren 2 en Heren 3 als selectie tegen het licht gehouden, in overleg ook met Olaf Ratterman met betrekking tot Heren 1. Met de promoties van zowel Heren 2 als Heren 3 heeft de TC ook besloten dat Heren 3 komend seizoen een tweede keer in de week gaat trainen.
Daarnaast is Heren 4, 5 en 6 als één blok bekeken; drie teams in de promotieklasse en eerste klasse. Hierbij is het belangrijk dat sommige spelers een voorkeur hebben voor de zaterdag en anderen voor de donderdagavond.
Verder verdienen de teams als Heren 7, Heren 8 en Heren Trim evenveel de aandacht, waarbij de tweede klasse een mooi (start)niveau is voor bijvoorbeeld spelers die voor het eerst in de senioren komen spelen.

Indeling
Bij de voorlopige indeling is nog niet alles ingevuld. Zo zoekt de Heren TC nog naar middenaanvallers voor het tweede en derde; en naar spelverdelers voor de teams in de eerste/promotieklasse. Daarentegen heeft de herenlijn van SSS een overschot aan passer/lopers en diagonalen, waardoor schuiven niet altijd naar ieders wens ging; hopelijk wel naar ieders tevredenheid.

In een later stadium wordt bekend hoe het trainingsschema eruit gaat zien. Heren 2 en Heren 3 trainen twee keer per week; de andere teams hebben één teamtraining. Daarnaast wordt er nog gekeken naar extra trainingen voor spelers die vaker willen trainen.

Wat betreft de trainer/coaches is de Heren TC ontzettend blij dat alle trainer/coaches van het afgelopen seizoen door wilden gaan: Olaf, Lourens, Kees Jan, Mark, Hans, Henrieke, Rob, Henk en René, top dat jullie door willen!
Olaf en Lourens gaan bij Heren 1 de ondersteuning krijgen van Thijs van Noorden en Hans Seubring. Gert Hoogendoorn gaat een extra training geven, bij Heren 3. Daarnaast schuiven Hans Wagensveld en Henrieke Hahn door naar Heren 4 respectievelijk Heren 5.

Zoals in de indeling te zien is, is er nog één vacature open. Momenteel voeren we als Heren TC verregaande gesprekken om de trainer/coachpositie bij Heren 6 in te vullen. Aangezien dit nog niet volledig rond is, plaatsen we deze naam nog niet. Dit hopen we zo snel mogelijk te kunnen communiceren.

Contact
Dan rest nog de vraag wanneer we weer met elkaar kunnen gaan trainen. Dat is helaas nog een grote onzekerheid. Het is zeker dat wij er als SSS klaar voor zullen zijn. Tot die tijd: blijf gezond, houd je fit en let een beetje op elkaar.

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met: Gepko Hahn (06-41377937) of Adriaan Kuiper of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Klik hier voor de voorlopige indeling.

0
0
0
s2smodern

Voorlopige teamindeling heren 2019-2020

Hierbij presenteert de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2019/2020. De nadruk ligt op het woord voorlopig - meer dan in andere jaren - want er kan in de komende weken nog wel het één en ander veranderen.

De teamindeling voor het jubileumjaar behoeft enige uitleg.

SSS is een vereniging waar ruimte is voor iedereen; het maakt niet uit of je één keer of vier keer in de week wilt trainen. We proberen voor iedereen zo goed mogelijk een plek te vinden. De Heren TC probeert hiermee zoveel mogelijk rekening te houden. Voor het gemak spreken we al enkele jaren van een prestatielijn als een breedtesportlijn.

De prestatielijn bestaat komend seizoen naast Heren 1 uit twee andere herenteams. In de voorlopige indeling gaat het om Heren 2 en Heren 3. Dit neemt natuurlijk niet weg dat de andere teams op hun niveau ook een zo goed mogelijke prestatie willen leveren.

Tegelijkertijd beseft de Heren TC dat er ook iets anders moet ten opzichte van de afgelopen jaren: elk team heeft recht op een trainer én op een volwaardig bezet team. De afgelopen jaren waren er - door verschillende omstandigheden - vaak kleinere teams; daar willen de meeste spelers vanaf en daar wil ook de Heren TC verandering in brengen.

Optie 1 en 2
Als TC hadden wij zodoende twee keuzes. Optie 1 is om een team ertussenuit te halen, oftewel: zeven competitieteams en één team voor heren trim. Optie 2 is om het aantal - acht competitieteams en één heren trimteam - te handhaven.

Beide opties liggen nog steeds op tafel, maar in de voorlopige teamindeling is gekozen voor optie 2. Op dit moment komen er meer spelers bij - door doorstroom uit de jeugd en de terugkeer van een aantal oud-SSS’ers - dan dat er spelers weggaan. We willen graag de boodschap uitbrengen dat voor iedereen - zeker als je een SSS’er bent - plek is bij onze vereniging. Als we een team zouden terugtrekken zouden sommige teams uit veertien (competitie)spelers bestaan.

Tegelijkertijd hebben we als TC één duidelijke voorwaarde gesteld voor alle teams: minimaal tien volwaardige, beschikbare competitiespelers per team. Op dit moment denken wij dat dit haalbaar is met het huidige aantal teams, aangezien er nog een aantal spelers van buitenaf komt meetrainen. Daarnaast houden we met deze optie ook plekken open voor jeugdspelers om mee te trainen (en eventueel mee te spelen) bij seniorenteams.

Het kan zijn dat deze spelers besluiten niet te komen, dat enkele spelers binnen SSS zelf alsnog besluiten te stoppen of doorstromen naar Heren 1. In dat geval kunnen wij als TC besluiten alsnog een herenteam terug te trekken (optie 1); in dat geval gaat het om het eerste klasseteam en zullen we de teams samenvoegen. Sommige spelers gaan dan omhoog, anderen gaan een team omlaag.

Trainers
Wat betreft trainer/coaches zijn wij als Heren TC heel blij met het feit dat dit bijna rond is voor het komende seizoen. Olaf Ratterman, Mark van Roekel, Hans Wagensveld, Rob van Bekkum, Huub Burgering en René Runderkamp hebben aangegeven voor de herenlijn beschikbaar te blijven als trainer en/of coach. Verder heeft Henrieke Hahn de afgelopen maanden Heren 6 gecoacht en zij zal het komende seizoen de trainer/coach van dat team worden.

Vacatures
- Trainer/coach Heren 2 (2e divisie) - twee keer trainen geven en op zaterdag thuiswedstrijden (evt. één keer trainen geven)
- (Trainer/)coach Heren 4 (promotieklasse) of Heren 5 (eerste klasse) 
We zijn als TC met enkele mensen in gesprek, maar tips zijn meer dan welkom.

Trainen
Vanaf maandag 6 mei tot het SSSnerttoernooi op zaterdag 18 mei (opgeven: sssnerttoernooi@sss-barneveld.nl). Teams die langer willen doortrainen, neem contact op met de Heren TC en de zaalplanner (zalen@sss-barneveld.nl).

Er is een afwijkend trainingsschema gemaakt voor de gehele maand mei. In verband met de examens is er beperkte zaalruimte beschikbaar in De Meerwaarde. Verder zullen de trainingstijden van het huidige seizoen zoveel mogelijk aangehouden worden de komende weken.

Bekijk hier het trainingsrooster voor de tijden en de locaties: https://drive.google.com/file/d/1QPJZRQj3IyrxD58NEUNosqnt8r_lYwT0/view?usp=sharing.

Heren 2: maandag (20.30-22.30 uur) en donderdag (20.00-22.200 uur)
Heren 3: dinsdag (19.00-21.00 uur)
Heren 4: dinsdag (20.30-22.30 uur)
Heren 5: maandag (18.30-20.30 uur)
Heren 6: dinsdag (21.00-22.30 uur)
Heren 7: dinsdag (21.30-23.00 uur)
Heren 8: maandag (20.00-21.30 uur)
Heren Trim: maandag (21.00-22.30 uur)

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met: Gepko Hahn (06-41377937), Adriaan Kuiper of Jan Miedema of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Klik hier voor de voorlopige indeling.

0
0
0
s2smodern
Dik van de Pol - breed

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)