Voorlopige teamindeling heren 2023/2024

De heren TC heeft een voorlopige teamindeling voor 2023/2024 gemaakt. Er wordt in deze samenstelling vanaf maandag 8 mei getraind tot aan het SSSnerttoernooi (zaterdag 10 juni) getraind.

Het volleybal leeft in Barneveld en dat blijkt wel uit het feit dat er twee herenteams bijkomen door vele aanmeldingen en doorstroom vanuit de jeugd. Komend seizoen heeft SSS zodoende maar liefst negen herenteams in de competitie en een grote groep met trimmers.

De heren TC heeft iedereen zo goed mogelijk een plek binnen de vereniging geprobeerd te geven. Bij vragen of opmerkingen kan contact worden opgenomen met Adriaan Kuiper (herentc@sss-barneveld.nl).

Lees hier de indeling.

Bij de indeling staan nog geen trainers; daar volgt later meer informatie over.

Trainen
Vanaf 8 mei tot en met 9 juni zal er in de samenstelling van de nieuwe teamindeling getraind worden in voorbereiding op volgend seizoen. Na het SSSnerttoernooi - zaterdag 10 juni - kan er in overleg met de TC doorgetraind worden.

Er is een aangepast trainingsrooster (zie hieronder) gemaakt, vanwege nieuwe teams en doordat er minder zaalruimte beschikbaar is vanwege de examenperiode. Hierdoor zal er ook extern getraind moeten worden; voor de Veluwehal moet de sleutel opgehaald worden.

Sleutel bij de Veluwehal ophalen/wegbrengen
Ter info: alle teams welke trainen in een externe zaal moeten hun sleutel ophalen bij de Veluwehal (ingang grote parkeerplaats, bij binnenkomst rechts "receptie").
Bij deze trainingen gebruik je de ballentas die je ook met wedstrijden meeneemt. 

Week 19 - 8 t/m 12 mei
Training week 19

Week 20 - 15-17 mei (18 en 19 mei geen training i.v.m. Hemelvaartsweekend)

Training week 20

Week 21 - 22-26 mei

Training week 21

Voorlopige teamindeling heren 2022/2023

Hierbij wil de Heren TC de voorlopige teamindelingen bekend maken voor het seizoen 2022/2023. Zoals altijd zijn de indelingen nog voorlopig en kan er richting de start van het seizoen nog het één en ander geschoven gaan worden en zijn er nog een aantal vraagtekens...

De trainingen in de nieuwe indelingen starten in week 21, dat is de week van maandag 23 mei. Er is de mogelijkheid om tot eind juni door te trainen, per team kan hier in overleg van worden afgeweken. De trainingstijden en zaalindeling van het afgelopen seizoen worden aangehouden.

Er zullen naar aanleiding van de indelingen vast en zeker vragen/onduidelijkheden of klachten zijn, we kunnen namelijk nooit iedereen 100% tevreden stellen. Schroom niet om je vragen of opmerkingen op te nemen met de TC door te mailen naar herentc@sss-barneveld.nl 

Klik hier om de voorlopige indelingen te bekijken...

Update: nieuwe teamindeling heren 2021/2022

De laatste weken hebben we in de herenlijn een aantal afmeldingen ontvangen, waardoor meerdere teams te maken kregen met een (te) smalle selectie. Daarom is na overleg tussen de TC en trainers besloten een team terug te trekken. Dit besluit zorgt voor een aantal wijzigingen in verschillende teams (H3 t/m H6). We begrijpen dat deze wijzigingen last minute zijn en om (flink) wat aanpassingsvermogen vragen.

Wijzigingen H3 t/m H6 (per 28 augustus)
Er is voor gekozen om H5 terug te trekken. Hierdoor blijven we met de herenlijn actief op alle niveaus, aangezien H6 ook actief is in de 1e klasse. De spelers uit H5 zijn ingedeeld in H3, H4 of H6. Bij H3 en H4 is onderling ook nog het één en ander gewijzigd om de selecties zo optimaal mogelijk in te vullen.

Daarnaast is er door het terugtrekken van H5 ook qua staf een wijziging: Henrieke Hahn zal dit seizoen trainer/coach zijn bij Heren 6.

De wijzigingen gaan per direct in en vanaf maandag 30 augustus trainen we in de nieuwe samenstellingen. Mochten er naar aanleiding van deze wijzigingen nog vragen zijn, dan hoor ik dit graag. Voor aanvang van de trainingen aankomende week zullen de trainers ook eventueel nog eea toelichten.

Klik hier voor de teamindeling.

Trainingsschema en barrooster
Door het wegvallen van Heren 5 valt er een gat in het trainingsschema en in het barrooster. Hierover zal binnenkort ook een update geplaatst worden; mocht er iets voor jouw team wijzigen, dan krijg je dat te horen.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)