Sneak Peak: wedstrijdshirt H1 & D1 met Hoofd SponsorSSS

Met dank aan onze Hoofd SponsorSSS stelen Heren 1 en Dames 1 de show met hun unieke wedstrijdshirts. Ben jij ook zo benieuwd hoe deze nieuwe wedstrijdshirts eruit zien?

Heren 1-speler Alex Meijs had de eer om als eerste het wedstrijdshirt te passen. ‘Het shirt is echt super mooi geworden, vanaf eerste oogopslag was ik meteen enthousiast. Het is natuurlijk top om zoveel mensen met een groen hart te zien?.’

Heren1

Ook de speelsters van Dames 1 hebben het shirt mogen bewonderen. ‘Een toffe actie die de betrokkenheid binnen SSS als vereniging op een originele manier laat zien,’ zo vertelt Joke Hahn. ‘Voor ons is het extra speciaal met de foto van onze onlangs overleden coach Bert centraal op het shirt. Zo dragen we hem ook letterlijk dicht bij ons groene hart.

Dames1


Zowel Heren 1 als Dames 1 zullen hun eerstvolgende wedstrijd, hopelijk snel, spelen in de nieuwe wedstrijdshirts.

Club van 100

In september zijn alle namen van onze Hoofd SponsorSSS op het (nu bijna volle) Club van 100-bord gezet in CheerSSS. Hopelijk kan iedereen snel zijn/haar eigen naam komen bewonderen op het bord.

2x een groen hart voor de Hoofd SponsorSSS
Voor iedere Hoofd Sponsor ligt er ook een SSSupportersshirt en groen hart klaar, die we hopelijk snel kunnen uitdelen. Tot die tijd: alvast een sneakpeak:

SupportersshirtSleutelhanger

Voor iedereen die heeft meegeholpen en meegedaan met deze actie: dank voor je steun?. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om Heren 1 en Dames 1 in actie te zien (live of livestream) in hun nieuwe shirts!

0
0
0
s2smodern

SSS ontvangt mooie bijdrage van Rabo ClubSupport

SSS heeft een prachtige financiële bijdrage ontvangen vanuit de Rabo ClubSupport-actie. Bij deze actie konden leden van de Rabobank stemmen op zowel volleybalvereniging SSS als de Stichting Topvolleybal Barneveld. Dat heeft het Barneveldse volleybal meer dan tweeduizend euro opgeleverd.

,,Voor Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom Biedt Rabobank clubs en verenigingen een steuntje in de rug. Juist nu.'' Met deze uitleg heeft de Rabobank al enkele jaren deze mooie actie voor verenigingen.

Volleybalvereniging SSS heeft 1674,79 euro opgehaald met deze actie. De STB heeft daarnaast 561,55 euro behaald via de Rabo ClubSupport. Volleybalvereniging SSS en Stichting Topvolleybal Barneveld bedanken iedereen die op ons heeft gestemd.

Met deze bijdrage kunnen wij ons bestedingsdoel realiseren. Voor SSS zal het geld beschikbaar worden gesteld voor trainingsmaterialen. Voor de Stichting Topvolleybal Barneveld draagt het bedrag bij aan het professionaliseren van de media rondom Heren 1, onder andere als het gaat om apparatuur voor SSS TV.

Bekijk hier een mooi bedankje vanuit Rabo ClubSupport.

0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)