SSS spaart mooi bedrag bij de PLUS

De Barneveldse supermarkt PLUS heeft dinsdagavond (23 november) maar liefst 12.500 euro uitgekeerd aan 18 Barneveldse verenigingen. Volleybalvereniging SSS spaarde bij de sponsoractie van de PLUS een mooi bedrag van 974 euro bij elkaar. 

'Spaar je club gezond' was de slogan van de mooie sponsoractie van de PLUS. De afgelopen twee maanden ontvingen klanten bij hun boodschappen sponsorpunten, welke verzilverd konden worden bij een vereniging naar keuze.

Dinsdagavond was er een feestelijke bijeenkomst in het Schaffelaartheater om de cheques uit te reiken aan alle deelnemende verenigingen. Voor Volleybalvereniging SSS is uiteindelijk 974 euro bij elkaar gespaard. Bestuurslid Bram Wildekamp mocht de cheque namens SSS in ontvangst nemen. 

,,Fijn om te merken dat er enorm enthousiast gespaard is’’’, vertelt supermarktmanager Geurt Schut in de Barneveldse Krant. ,,We realiseren ons allemaal dat het verenigingsleven het erg zwaar heeft vanwege alle maatregelen. Daarom zijn we erg trots dat we het lokale verenigingsleven met deze spaaractie kunnen steunen.”

(© Foto - Pauw Media)

Spaar SSSponsorpunten bij PLUS Barneveld

Spek de clubkas van SSS samen met PLUS Barneveld. Deze supermarkt organiseert van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november een unieke spaaractie: Spaar je club gezond!

Klanten kunnen sparen voor sponsorpunten. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je er al één. Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van onze club. Vergeet daarbij niet de sponsorpunten te activeren op plus.nl/sponsorpunten. Help SSS met de sponsorpunten van PLUS.

PLUS Barneveld stelt in totaal €12.500 beschikbaar voor alle deelnemende clubs.

Ga voor meer informatie over de spaaractie naar plus.nl/club of vraag ernaar bij PLUS Barneveld.

SSSponsorpunten PLUS uitleg

Sneak Peak: wedstrijdshirt H1 & D1 met Hoofd SponsorSSS

Met dank aan onze Hoofd SponsorSSS stelen Heren 1 en Dames 1 de show met hun unieke wedstrijdshirts. Ben jij ook zo benieuwd hoe deze nieuwe wedstrijdshirts eruit zien?

Heren 1-speler Alex Meijs had de eer om als eerste het wedstrijdshirt te passen. ‘Het shirt is echt super mooi geworden, vanaf eerste oogopslag was ik meteen enthousiast. Het is natuurlijk top om zoveel mensen met een groen hart te zien?.’

Heren1

Ook de speelsters van Dames 1 hebben het shirt mogen bewonderen. ‘Een toffe actie die de betrokkenheid binnen SSS als vereniging op een originele manier laat zien,’ zo vertelt Joke Hahn. ‘Voor ons is het extra speciaal met de foto van onze onlangs overleden coach Bert centraal op het shirt. Zo dragen we hem ook letterlijk dicht bij ons groene hart.

Dames1


Zowel Heren 1 als Dames 1 zullen hun eerstvolgende wedstrijd, hopelijk snel, spelen in de nieuwe wedstrijdshirts.

Club van 100

In september zijn alle namen van onze Hoofd SponsorSSS op het (nu bijna volle) Club van 100-bord gezet in CheerSSS. Hopelijk kan iedereen snel zijn/haar eigen naam komen bewonderen op het bord.

2x een groen hart voor de Hoofd SponsorSSS
Voor iedere Hoofd Sponsor ligt er ook een SSSupportersshirt en groen hart klaar, die we hopelijk snel kunnen uitdelen. Tot die tijd: alvast een sneakpeak:

SupportersshirtSleutelhanger

Voor iedereen die heeft meegeholpen en meegedaan met deze actie: dank voor je steun?. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om Heren 1 en Dames 1 in actie te zien (live of livestream) in hun nieuwe shirts!

Simplex - breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)