Clubweekend bij Rijnders Sport

Dit weekend - vrijdag 27 en zaterdag 28 mei - ontvang je bij Rijnders Sport 25 procent korting als SSS-lid, op bijna de gehele collectie.

Agenda: 6 mei avond BusineSSSclub

Vrijdag 6 mei speelt Simplex/SSS H1 zijn laatste thuiswedstrijd in De Meerwaarde van dit seizoen tegen RECO ZVH. Op deze avond willen samen met alle (potentiële) sponsoren dit mooie seizoen afsluiten met een BusineSSSclub avond.

We heten alle sponsoren - van Heren 1 en de hele vereniging - van harte welkom samen met een introducee. We willen u vragen een ondernemer mee te nemen die nog geen lid is van onze mooie busineSSSclub maar een mooie sport en netwerkavond wel kan waarderen.

De avond is een herlancering van de BusineSSSclub, waar olympisch goud-winnaar Henk Jan Held ook zal komen spreken. Volgend seizoen zullen er vier mooie BusineSSSclub-avonden komen en zal er ook een goed doel - het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) - aan deze netwerkbijeenkomsten gekoppeld worden.

De wedstrijd van Heren 1 begint vrijdag 6 mei om 20.00 uur. De BusineSSSclubavond begint om 18.00 uur.

Meld u vast aan via deze button en zet de datum vast in uw agenda. Binnenkort volgt meer informatie.

Bekijk hier de oproep van Stichting Topvolleybal Barneveld-voorzitter Ralph Ratterman: https://www.facebook.com/SSSheren1/videos/523451205838672/

SSS spaart mooi bedrag bij de PLUS

De Barneveldse supermarkt PLUS heeft dinsdagavond (23 november) maar liefst 12.500 euro uitgekeerd aan 18 Barneveldse verenigingen. Volleybalvereniging SSS spaarde bij de sponsoractie van de PLUS een mooi bedrag van 974 euro bij elkaar. 

'Spaar je club gezond' was de slogan van de mooie sponsoractie van de PLUS. De afgelopen twee maanden ontvingen klanten bij hun boodschappen sponsorpunten, welke verzilverd konden worden bij een vereniging naar keuze.

Dinsdagavond was er een feestelijke bijeenkomst in het Schaffelaartheater om de cheques uit te reiken aan alle deelnemende verenigingen. Voor Volleybalvereniging SSS is uiteindelijk 974 euro bij elkaar gespaard. Bestuurslid Bram Wildekamp mocht de cheque namens SSS in ontvangst nemen. 

,,Fijn om te merken dat er enorm enthousiast gespaard is’’’, vertelt supermarktmanager Geurt Schut in de Barneveldse Krant. ,,We realiseren ons allemaal dat het verenigingsleven het erg zwaar heeft vanwege alle maatregelen. Daarom zijn we erg trots dat we het lokale verenigingsleven met deze spaaractie kunnen steunen.”

(© Foto - Pauw Media)

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)