Seizoenskaart Heren 1 voor alle leden

Alle leden van SSS krijgen vanuit de vereniging een gratis seizoenskaart voor Simplex/SSS Heren 1. Dit persoonsgebonden ticket is naar je mail verstuurd met het onderwerp 'Gastenlijst uitnodiging Simplex SSS' (check eventueel je spam).

Voor sommige gezinsleden met hetzelfde mailadres staat het aantal tickets vermeldt in de mail. Let op: in de mail staat per ongeluk dat je lid bent van de BusineSSSclub.

Kaarten aan de deur kosten 6,50 euro per stuk; een seizoenskaart kopen is 50 euro. Vragen over de tickets: mail naar Jacco Schaap - jacco@sss-barneveld.nl.

Teampresentatie Simplex/SSS H1 op zaterdag 2 september

De vernieuwde selectie van Simplex/SSS H1 zal op zaterdag 2 september gepresenteerd worden op de SSStartdag. Hoewel de start van de competitie pas zaterdag 21 oktober is, kan het groene Barneveldse vlaggenschip tijdens oefenwedstrijden al veelvuldig aangemoedigd worden.

Vorige week stonden de spelers van Simplex/SSS voor het eerst in de zaal na een zomerstop. De staf onder leiding van hoofdtrainer Paul van der Ven heeft ruim de tijd om een vernieuwde selectie klaar te stomen voor het vijftiende seizoen op rij in de Eredivisie. Vanwege een druk interlandseizoen (met een EK en een olympisch kwalificatietoernooi in september en oktober) speelt Simplex/SSS pas op zaterdag 21 oktober zijn eerste eredivisieduel (om 20.00 uur bij PDK Huizen).

Selectie en staf
SSS eindigde afgelopen seizoen uiteindelijk op de vijfde plaats en reikte tot de halve finales van de beker. Het succesvolle optreden van SSS zorgde ervoor dat veel spelers interessant waren bij andere clubs en van zes spelers afscheid is genomen. Gelukkig heeft het scoutingsapparaat van SSS niet stilgezeten en zijn de volgende spelers aangetrokken: Colin Zuijdgeest (Orion), Mika Prins (ZVH), Alek Aleksov (Talent Team), Steijn van den Bos (Taurus), Michael Dowhaniuk (UBC Thunderbirds, Canada), Tieme de Jong en Ferdy van Dijk (beide Lycurgus).

Spelverdelers: Hugo van Garderen, Tieme de Jong;
Diagonaal: Colin Zuijdgeest, Steijn van den Bos;
Passer/loper: Bram Berger, Robin van Weerd, Ferdy van Dijk, Michael Dowhaniuk;
Middenaanvallers: Niek Bakker, Jochem Bloem, Ludrich Inocente, Sjoerd Zegwaard;
Libero: Mika Prins, Alek Aleksov.

De veertienkoppige selectie wordt komend seizoen opnieuw geleid door hoofdtrainer Paul van der Ven. Ook de rest van de technische staf blijft bij elkaar met assistent-trainer/coaches Gert Hoogendoorn en Marnix Elbers. Daarnaast blijven Tom Buijs en Henkjan Held als trainers actief. Lourens van der Linden is voor het vijfde seizoen verbonden aan Simplex/SSS als data-analist en assistent-coach.
De overige stafleden zijn Emiel Sennema (teammanager), Hein Macnack (krachttrainer), Marloes Lugtenberg (datascout) en Rebekka Kruijsbergen (fysio).

Oefenprogramma
Het vernieuwde Simplex/SSS zal op zaterdag 2 september tijdens de SSStartdag aan het thuispubliek voorgesteld worden. De ploeg speelt in totaal vijf oefenwedstrijden in De Meerwaarde. Publiek is welkom.

Zaterdag 21 oktober is de eerste eredivisiewedstrijd van het seizoen voor de Barnevelders; een week later is de eerste thuiswedstrijd. Simplex/SSS ontvangt op 28 oktober Active Living Orion in Sportcentrum De Meerwaarde.

Datum  Aanvang Wedstrijd Locatie
do 24 aug. 16.00 uur Simplex/SSS - Draisma Dynamo De Meerwaarde (Barneveld)
za 2 sept.  20.00 uur    SSStartdag: Simplex/SSS - Sliedrecht Sport    De Meerwaarde (Barneveld) 
za 9 sept.  17.00 uur  Draisma Dynamo - Simplex/SSS De Jachtlust (Twello)
vr 15 sept. 16.00 uur SVG Lüneburg - Simplex/SSS Lüneburg, Duitsland
za 16 sept. 11.00 uur SVG Lüneburg - Simplex/SSS Lüneburg, Duitsland
vr 22 sept.  17.00 uur Caruur Volley Gent - Simplex/SSS EDUGO Arena (Gent, België)
za 23 sept.  14.30 uur  Volley Haasrode Leuven - Simplex/SSS Leuven, België 
di 26 sept.  n.n.b.  Talent Team - Simplex/SSS  n.n.b.
za 30 sept.  19.45 uur Simplex/SSS - ZVH De Meerwaarde (Barneveld)
wo 4 okt. 18.30 uur Simplex/SSS - VoCASA De Meerwaarde (Barneveld)
za 7 okt. 20.00 uur PDK Huizen - Simplex/SSS Sporthal Wolfskamer (Huizen)
di 10 okt. 16.00 uur Simplex/SSS - Talent Team De Meerwaarde (Barneveld)
zo 15 okt. 14.00 uur VoCASA - Simplex/SSS VoCASA-hal (Nijmegen)
ma 16 okt. n.n.b. Sliedrecht Sport - Simplex/SSS De Basis (Sliedrecht)

 (foto: © Karin Rouw)

Eredivisie Volleybal op eigen benen met BetCity als naamgevend partner

De volleybal Eredivisie mannen is vanaf heden verenigd in de Coöperatie Eredivisie Volleybal Nederland (CEVN). Vanaf het seizoen 2023/2024 staat de hoogste volleybalcompetitie juridisch los van de Nederlandse Volleybalbond, maar een nauwe samenwerking tussen clubs en sportbond blijft bestaan ten aanzien van onder andere competitiezaken.

Stichting Topvolleybal Barneveld maakt deel uit van de CEVN en juicht goede voorwaarden voor een verdere professionalisering van de competitie toe. De voorzitter van Active Living Orion, Wijnand Geerdink, leidt als voorzitter en gangmaker voorlopig het opgestarte Eredivisiebureau. ‘Wij kijken er enorm naar uit om als de clubs de vleugels uit te slaan. We zijn de Nevobo dankbaar voor het fundament dat zij hebben gelegd en wij zullen de komende jaren er alles aan doen om de clubs, de competitie én de volleybalsport een extra boost te geven.’

BetCity heeft zich tot de zomer van 2025 verbonden als naamgever van de Eredivisie Volleybal. De competitie heet vanaf nu de BetCity Eredivisie Volleybal. De online aanbieder van sportweddenschappen heeft zich in de sportwereld, en met name binnen het volleybal, bewezen als een betrouwbare partner. Met de steun van BetCity maken de clubs een vliegende start in het doorgroeien naar een nóg professionelere competitie. BetCity krijgt exposure rondom alle wedstrijden en zal daarnaast samen met de CEVN en de clubs het partnership op sympathieke wijze gaan activeren richting volleyballiefhebbers in het hele land.

‘BetCity kijkt uit naar dit avontuur en heeft bewondering voor de stap die de clubs samen hebben gezet’, aldus Robert Kooiman, Marketing Director bij BetCity. ‘Wij hebben de ambitie om samen met de Eredivisie Volleybal de competitie naar nieuwe hoogten te brengen en de sport verder te laten groeien.’

De oprichting van de CEVN en de samenwerking met BetCity markeren een spannend nieuw hoofdstuk voor de Eredivisie Volleybal. De CEVN zal zich inzetten voor de bloeiende toekomst van de competitie, terwijl BetCity als naamgevend partner een belangrijke rol speelt in het versterken en promoten van het volleybal in Nederland.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)