500ste lid van SSS is... Lois!

Het 500ste lid van volleybalvereniging SSS is... Lois Overeem. Dit is een recordaantal leden voor onze mooie vereniging. De 11-jarige Lois ontving daarom uit handen van Sinterklaas een cadeau tijdens de CMV-training.

Onlangs registreerde de ledenadministratie het 500ste lid bij SSS. Dat is een record voor de vereniging. Deze magische grens van 500 leden moest natuurlijk gevierd worden en dat gebeurde bij de Sinterklaastraining van de CMV. Alle CMV'ers kregen een cadeautje van de Sint en zijn pieten. Voor Lois Overeem - het 500ste lid van SSS - was er een extra cadeau: een mini-volleybal met alle handtekeningen van Dames 1-speelsters. 

Lois is één van de 17 nieuwe CMV-leden sinds de zomervakantie; daarnaast heeft SSS ook nog eens 14 nieuwe aanmeldingen bij de ABC-jeugd sinds de zomer. Er zijn ook tal van oud-SSS-leden die in het afgelopen jaar de weg terug hebben gevonden naar De Meerwaarde. Het is mooi dat mensen graag bij SSS zijn.

Grote vereniging
Inmiddels staat de teller op 504 leden, waarmee SSS bij de grootste verenigingen van Nederland hoort. Van de 971 Nevobo-verenigingen staat SSS op plek 13 qua aantal leden. 

Deze telling is opgevraagd op 1 oktober 2023 bij de Nevobo, waarbij alleen bondsleden opgenomen zijn in de telling (leden die actief zijn als speler, coach of scheidsrechter namens de club). SSS telt ook nog een groep verenigingsleden, die (tijdelijk) niet actief zijn maar wel de club ondersteunen en lid zijn. Volgens de clubtelling per 1 december telt SSS 478 bondsleden.
Verder zijn de pupillen bij de SSSpeeltuin nog niet meegenomen als lid van SSS.

Ledentelling per vereniging op 01-10-2023 (bron: Nevobo)

Verenigingsnaam      Plaats Ledenaantal
1. AETOS Arnhem (Elst)    731
2. Spaarnestad Haarlem 721
3. VV Utrecht Utrecht 685
4. Sudosa-Desto Assen 680
5. Avior Deventer 564
6. Pegasus Nijmegen 519
7. Kalinko 's-Gravenhage 509
8. SV Dynamo Apeldoorn      Apeldoorn 501
9. Alterno Apeldoorn 484
10. Sliedrecht Sport Sliedrecht 482
11. Volley2B Bergschenhoek     479
12. Apollo 8  Borne 474
13. SSS Barneveld 463
14. Limes Vleuten 443
15. Volley Tilburg Tilburg 440

Lois Overeem 500ste lid 2

SSS heeft een nieuw logo!

Met trots presenteert volleybalvereniging SSS een nieuw logo. Eenvoudig maar toch herkenbaar door de combinatie van de vertrouwde groene letterSSS en de kenmerkende kip die de laatste ‘S’ siert.

Sinds de oprichting in 1960 heeft SSS door de jaren heen verschillende logo’s in de schijnwerpers gezet. Na ruim twee decennia trouwe dienst van het vorige logo was het tijd voor vernieuwing.

Joke Hahn en Nienke Cornelissen namen als nieuwe communicatiecommissie de regie in het ontwerpproces. Met dank aan Ariëtte la Roi, Mark Mannee en Dorine Reijersen werd het logo professioneel vormgegeven. Meerdere ontwerprondes en overleg met het bestuur en andere leden resulteerden in dit nieuwe logo:

2023 SSS Logo FullColor

 

Presentatie nieuw logo
De onthulling van het nieuwe logo vond plaats tijdens de SSStartdag op 2 september 2023. Kenmerkend, tekenend, eenvoudig, sterk, mooi. Zomaar wat termen die zaterdag naar voren kwamen bij het publiek.

SSStartdag Logo presentatie

Het nieuwe logo zal vanaf nu gaan prijken op alle nieuwe SSS-kleding en schitteren op de sociale mediakanalen en (binnenkort vernieuwde) website van de vereniging. Als je het logo of het beeldmerk wil gebruiken, neem dan contact op met communicatie@sss-barneveld.nl.

Gratis oude tenues ophalen in kantine

Bij het opruimen van onze berging zijn wij veel oude wedstrijdshirts, broekjes en trainingspakken tegen gekomen. Dit gaat om tenues die nooit meer gedragen gaan worden vanwege oude sponsors, oude kleuren of versleten kleding. Wat nog bruikbaar is, kan je de komende week (maandag 13 - donderdag 17 maart) gratis ophalen in de kantine.

Van maandag 13 tot en met donderdag 17 maart liggen deze tenue's in de kantine om gratis meegenomen te worden door leden, maar ook de mensen van Bedrijfsvolleybal op woensdag 16 maart.

Daarna gaat alles de kledingcontainer in, of naar de stort.

De kleding ligt in de kinderspeelhoek in de kantine. Het verzoek om de boel een beetje netjes te houden als je kleding pakt/past.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)