Agenda 16 maart: interviSSSie trainers

Kom op zaterdag 16 maart naar De Meerwaarde voor een intervisie tussen trainers van SSS. Robert Pleizier en Marcel Bakker leiden deze praktijksessie op zaterdagochtend (9.30 tot 11.00 uur). Geef je op voor deze interviSSSie.

Ook dit seizoen verzorgt SSS weer een aantal mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen als volleybaltrainer. Eind vorig jaar hebben we een cursus in de Meerwaarde georganiseerd, gegeven door de volleybaltrainersacademie. Dit waren 2 leerzame, inspirerende en vooral ook leuke sessies waarin trainers onderling ervaringen uitwisselden, elkaar beter leerden kennen en nieuwe inzichten aangereikt kregen van de cursusleider.

Deze succesvolle sessies willen we graag een vervolg geven en we hebben bij SSS ook een aantal toptrainers die veel ervaring hebben bij zowel jeugd als senioren. Robert Pleizier vindt het leuk om die ervaring te delen met andere trainers. Hij is trainer van heren 3 (2e divisie), jongens A en leidt de volleybalschool (ikvolleybal.nl).

Robert en clubcoach Marcel Bakker geven samen een praktijk sessie waarin jullie de zaal in gaan om vooral te DOEN! Oefeningen, technieken aanleren, spelvormen etc. Leg een uitdaging uit je trainingen voor aan de groep en met elkaar gaan we kijken op welke manier je dit het beste kunt aanpakken. Gewoon door het te doen en uit te voeren in de praktijk, sportkleding dus verplicht!

De praktijksessie is op zaterdagochtend 16 maart van 9.30 – 11.00u in de Meerwaarde. Opgeven kan tot vrijdag 15 maart 12.00u door een mail te sturen naar clubcoach@sss-barneveld.nl.

We kijken uit naar jullie aanmeldingen!

Draisma Dynamo en Simplex SSS veilen opkomstshirt voor Giro 555

Onder het motto ‘alle kleine beetjes helpen’ willen ook Draisma Dynamo en Simplex SSS hun steentje bijdragen ter ondersteuning van de slachtoffers van de recente aardbevingen in Turkije en Syrië.

Beide volleybalclubs gaan de opkomstshirts veilen die hun spelers dit weekend dragen bij het inspelen voorafgaand aan de halve finalewedstrijden om de nationale beker. De spelers zullen de shirts zelf signeren. Dit maakt de shirts tot een waar een collectors item voor fervente volleyballiefhebbers.

De opbrengst van de veiling gaat in z’n geheel naar Giro 555 en komt zo ten goede aan degenen die getroffen zijn door het verwoestende natuurgeweld.
Met deze actie hopen Draisma Dynamo en Simplex SSS een bescheiden bijdrage te kunnen leveren om het leed in de getroffen landen wat te verzachten.

Mede mogelijk gemaakt door 11teamsports Apeldoorn.

Bert Gerritsen (76 jaar) overleden

Met grote verslagenheid hebben wij als vereniging het bericht ontvangen dat Bert Gerritsen, trainer/coach van Dames 1, is overleden. Bert is 76 jaar geworden.

Berts familie heeft vandaag bekend gemaakt dat hij gisteravond (donderdag 12 november) is overleden. Vorige week donderdag is Bert ongelukkig ten val gekomen in huis. Hij is in het ziekenhuis - in het bijzijn van zijn geliefden - helaas aan de gevolgen van dit noodlottige ongeval overleden.

Sinds augustus 2019 was Bert trainer/coach van Simplex/SSS D1. Met veel passie trainde en coachte hij de Barneveldse dames; sinds dit seizoen ook met Jeffrey Klok aan zijn zijde.

Het bestuur biedt - mede namens de hele vereniging - haar condoleances aan en wenst zijn vriendin Tineke, kinderen, kleinkinderen, andere familie en (volleybal)vrienden van Bert heel veel sterkte.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)