Tom Koops keert terug bij Bielderman Koetsier/SSS

Na een uitstapje van één seizoen bij Sliedrecht Sport keert Tom Koops weer terug bij Bielderman Koetsier/SSS. De 21-jarige passer/loper is de eerste aanwinst bij de Barneveldse eredivisionist voor het nieuwe seizoen.

Koops speelde in het seizoen 2019/2020 bij SSS in de Eredivisie en dat leverde hem een transfer op naar Sliedrecht Sport. Daar was hij dit seizoen van grote waarde. Als meest scorende speler van Sliedrecht Sport - en nummer twee op de topscorerslijst van de Eredivisie - had Koops een groot aandeel in de vierde plaats en een plek in de halve finale.

Toch besluit Koops om komend seizoen weer het groene shirt van SSS aan te trekken. ,,De reden waarom ik terugkom, is dat ik mijn opleiding ga afmaken in Amersfoort en dat ik toch kon blijven volleyballen en me ontwikkelen bij SSS. Voornamelijk door alle faciliteiten die goed geregeld zijn in Barneveld. Daarnaast voelt het ook als thuis zoals je het zal noemen, ik ben twee seizoenen geleden hier aangekomen en met open armen ontvangen. Dat maakte de uiteindelijke beslissing voor SSS een stukje makkelijker.’’

Binnenkort volgt meer spelersnieuws - met de nodige contractverlengingen - over Bielderman Koetsiers/SSS. Het is inmiddels al wel bekend dat Robin Boekhoudt SSS gaat verlaten en na vier Barneveldse jaren de overstap maakt naar Draisma Dynamo.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)