Oud papier vrijwilligers gevraagd

1x per maand wordt door de Gemeente een beroep op ons gedaan om te helpen met het ophalen van het oud papier. Dat papier wordt via kliko's ingezameld en iemand moet de chauffeur af en toe assisteren bij het rechtzetten van die kliko's of het oppakken van papier dat op straat is gevallen. Het is geen zwaar werk, in een paar uurtjes op de zaterdagmorgen gepiept en levert in verhouding veel op voor de vereniging.

De groep die dit verzorgde was zodanig groot dat iemand 1x per jaar aan de beurt kwam. Om verschillende redenen is er weer plek voor 2 of 3 vrijwilligers. Het is geen zwaar werk en levert veel vrijwilligerspunten op.

De gemeente wil ook weer een instructie geven voor de vrijwilligers oud papier die daar behoefte aan hebben. Op 12 december 2018 vanaf 19.00 uur zal deze instructie plaatsvinden op het terrein van de gemeentewerf in Barneveld aan de Kallenbroekerweg 121.

 

Voor aanmelden of het verkrijgen van meer informatie kun je je bij Guus Veldhuizen melden via oudpapier@sss-barneveld.nl 

0
0
0
s2smodern

Contact

Secretariaat Volleybalvereniging SSS
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)