Gezocht: mensen met een groen hart

Draag jij SSS een warm (groen) hart toe? SSS heeft een uniek sponsorconcept opgezet: de Hoofd SponsorSSS-actie! Dankzij deze actie kan iedereen een hoofdrol spelen. Als Hoofd Sponsor kom je namelijk aankomend seizoen met je hoofd op het wedstrijdshirt van Heren 1 en Dames 1!

Ik wil me aanmelden als Hoofd Sponsor

Wat is de Hoofd SponsorSSS-actie?

Hoofdsponsors zijn volop aanwezig in de sportwereld, maar een Hoofd Sponsor? Daarmee gaan we net even een stapje verder. De Hoofd SponsorSSS zijn opgezet om SSS financieel te steunen en om te laten zien dat SSS ook prima zou kunnen staan voor ‘Staat Samen Sterk’.

Het einde van het seizoen is anders verlopen en ook de aanloop naar het nieuwe seizoen brengt veel uitdagingen met zich mee. Het gaat een uitdagend jaar worden voor SSS, zowel voor de stichting als vereniging. Om die reden zijn de handen ineengeslagen om samen een oproep te doen richting iedereen die SSS een warm (en groen) hart toedraagt. ‘SSS is familie’, is een zin die we vaak horen. Deze Hoofd SponsorSSS-actie is een manier om te laten zien hoeveel ons groene hart ons verbindt.

Actie voor iedereen met groen hart

De actie is voor iedereen met een groen hart: leden, oud-leden, vrijwilligers, fans, familie en al die andere mensen die op de een of andere manier bij SSS betrokken zijn.

Als je meedoet met de actie word je een échte Hoofd Sponsor; je komt aankomend seizoen met je gezicht op het wedstrijdshirt van Heren 1 en Dames 1! De hoofdmachten van SSS zijn het boegbeeld, maar de opbrengsten van de actie gaan naar de gehele vereniging en stichting.

Hoe doe je mee met de Hoofd SponsorSSS-actie?

Je kan je vanaf nu aanmelden als Hoofd Sponsor: de actie loopt tot en met zondag 19 juli. Als Hoofd Sponsor heb je de keuze uit 2 pakketten: het individuele Hoofd Pakket of trommel je teamgenoten en vrienden op voor de Team Deal. Maar wat zit er allemaal in zo'n pakket?

Hoofd Pakket - € 100 (eenmalig)

green heart 1f49a Foto op wedstrijdshirt H1 & D1
green heart 1f49a Je eigen shirt (supportersexemplaar)
green heart 1f49a Je eigen groene hart
green heart 1f49a 1 jaar lidmaatschap Club van 100, incl. naam op bord in CheerSSS

Teamdeal - € 750 (eenmalig)

green heart 1f49a Groepsdeal voor max. 12 personen
green heart 1f49a Foto's op wedstrijdshirt H1 & D1 (max 10. foto's aan te leveren per teamdeal)
green heart 1f49a Shirt voor iedereen (supportersexemplaar)
green heart 1f49a Groen hart voor iedereen
green heart 1f49a Als groep 1 jaar lidmaatschap Club van 100, incl. groeps/teamnaam op bord in CheerSSS

Hoofd Sponsor worden en meedoen met deze unieke sponsoractie? Meld je direct aan bij de Hoofd SponsorSSS: ga naar formulier!

Hoofd Sponsor hartHoofd Sponsor shirt

 

Veelgestelde vragen

Kan ik met meerdere mensen op 1 foto?
Nee, iedere foto-plek op het shirt is bedoeld voor 1 persoon. Wil je niet de volledige prijs betalen, dan kun je met de Team Deal van veel korting gebruikmaken.

Kan ik met mijn partner samendoen met 1 plek?
Het Hoofd Pakket geeft recht op 1 foto-plek op het wedstrijdshirt. Iedere plek is bedoeld voor 1 persoon. Als je met z’n 2en het Hoofdpakket kiest, kan er slechts 1 op het shirt komen.

Ik wil meedoen, maar geen € 100 per persoon betalen. Wat kan ik doen?
We begrijpen dat € 100 niet voor iedereen is weggelegd. Om die reden hebben we de Team Deal toegevoegd. Dit is een groepsdeal voor 8 – 12 personen voor een vaste prijs van € 750. Doe je mee met 12 personen, dan betaal je slechts € 62,50 p.p! Wil je dus goedkoper meedoen? Ga dan op zoek naar teamgenoten, vrienden of familie die ook van de Teamdeal gebruik willen maken!
Let op: voor iedere Teamdeal zijn max. 10 foto-plekken op een shirt gereserveerd. Doe je dus met 11 of 12 mensen mee? Dan kunnen er alsnog maar 10 op het wedstrijdshirt komen.

Hoofd Sponsor worden en meedoen met deze unieke sponsoractie? Meld je direct aan bij de Hoofd SponsorSSS: ga naar formulier!

Inloggen (mobiel)