SSS Meisjes C1 kampioen 1e klasse

SSS Meisjes C1 is de kampioen van de 1e Klasse F! Gefeliciteerd met deze mooie prestatie! Afgelopen zaterdag werd de titel binnengehaald in eigen sporthal tegen TweeVV.

SSS MC1 handhaafde zich tijdens de eerste seizoenshelft in de 1e Klasse F en liet in de tweede helft zien dat het een mooie ontwikkeling heeft doorgemaakt. De meiden wonnen maar liefst zeven wedstrijden op rij en konden het kampioenschap al ruiken.

Afgelopen zaterdag had SSS aan één set genoeg om zich kampioen te mogen noemen. TweeVV wist de eerste set nog te winnen, maar bij het winnen van de tweede set barstte het feest los op het veld! SSS MC1 is kampioen! Daarna speelden de twee teams nog een zenuwslopende vijfsetter, waarbij TweeVV uiteindelijk met 18-20 nipt aan het langst eind trok. Een paar seconde was er teleurstelling om het verlies, maar coaches Rick, Lynn en Maartje zorgden ervoor dat er feest gevierd moest worden om het kampioenschap! 

Op de foto: 
Rick van Ginkel (coach), Anna de Bruin, Emma van Dijk, Ilse Ippel, Keani van Rhyn, Isa Jochems, Loïs, Lynn Boerman (coach)

Maartje Koudijs (coach), Bobbi Schakel, Lénora Hendriksen, Fleur van der Roest, Evi van de Steeg

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)