6 oktober - Word scheidsrechter 1e en 2e klasse!

Op vrijdag 6 oktober (19.30-22.30 uur) organiseert SSS een vaardigheidstraining voor iedereen die tot en met de 1e klasse scheidsrechter wil zijn. De club heeft deze scheidsrechters hard nodig om alle wedstrijden van een arbiter te kunnen voorzien. Meld je aan bij scheidsrechters@sss-barneveld.nl.

Vind je het leuk om een potje te fluiten, een wedstrijd in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat twee teams zorgeloos een potje kunnen volleyballen? SSS is op zoek naar scheidsrechters. Gelukkig hebben we een trouwe groep scheidsrechters, maar we kunnen er nog meer gebruiken.

Iedereen die zijn/haar spelregelbewijs heeft gehaald bij Volleybalmasterz.nl - die thuis in te vullen is - mag in de jeugd en tot en met de 3e klasse fluiten. Voor het fluiten in de 2e en 1e klasse is vaardigheidstraining nodig. Ter verduidelijking: SSS heeft zes damesteams en vijf herenteams die in de eerste of tweede klasse spelen. Dat geeft aan dat een groei in het scheidsrechtersbestand wenselijk is.

Vaardigheidstraining - 6 oktober in De Meerwaarde
Op vrijdag 6 oktober geeft SSS een vaardigheidstraining voor de 1e en 2e klasse. In deze training is veel aandacht voor praktische vaardigheden, zoals de officialsgebaren en het communiceren met spelers in en rondom het veld. 

Alles staat in het teken van het spelplezier van alle betrokkenen. Een examen is niet nodig, want iedereen die de vaardigheidstraining heeft gevolgd (en al eerder het spelregelbewijs heeft gehaald) mag fluiten in de 1e en 2e klasse.

Er zijn nog vijf plekken beschikbaar op deze avond: vrijdag 6 oktober, 19.30 tot 22.30 uur, De Meerwaarde.
Voor vragen en/of aanmelding, mail naar Emiel Sennema - scheidsrechters@sss-barneveld.nl.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)