Geslaagde tweede BusineSSSclub-avond

Woensdag 2 november vond de tweede BusineSSSclub meeting van het seizoen plaats. De overwinning van Simplex/SSS op VCN was natuurlijk het hoogtepunt van de avond; maar de ontmoeting tussen sponsoren was verder erg geslaagd, onder andere dankzij een lezing van Radboudumc-hoogleraar neurologie Bas Bloem.

Na een mooie eerste meeting op het WK Volleybal in het Gelredome werd deze tweede avond gekoppeld aan de thuiswedstrijd van Simplex/SSS tegen VCN. Voorafgaand aan de wedstrijd genoten de BusineSSSclub-leden van een heerlijk buffet verzorgd door De Hebberd om vervolgens aan te schuiven bij een lezing van prof. dr. Bas Bloem. Hij is de wereldwijd nummer één-expert op het gebied van Parkinson en de oprichter van Parkinsonnet. En toevallig ook de vader van Heren 1-speler Jochem Bloem. Tijdens zijn lezing vertelde Bas over Beyond the White Coat.

Een enorm boeiend verhaal met lovende reacties van de bezoekers van deze avond. Een half uur lezing, liep uit tot 45 minuten, maar niemand die zich ook maar een seconde verveelde.

Met veel food for thought nam iedereen zijn plek in op de tribune om samen te kijken naar de wedstrijd tegen VCN. Op het eerste gezicht een tegenstander waartegen de drie punten thuis zouden moeten blijven. En dat leek na de eerste set ook een kwestie van tijd (25-12). Omdat de concentratie wat verslapte, verloren de mannen set 2. Maar Simplex/SSS stelde weer orde op zaken in set 3 en 4.

Met deze overwinning nestelt Simplex SSS zich op een gedeelde tweede plaats in de stand van de Eredivisie. Onder het genot van een drankje werd de wedstrijd samen met spelers nog eens goed geanalyseerd. Conclusie, een mooie avond voor zowel de leden van de BusineSSSclub als de spelers van Simplex/SSS.

Op woensdag 1 Februari zal de volgende BusineSSSclub avond plaats vinden rondom de wedstrijd Simplex/SSS - Sliedrecht.

p.s.: heeft u deze prachtige rally uit de wedstrijd gezien?