Bielderman Koetsier hoofdsponsor SSS-jeugd

De volledige jeugdafdeling van SSS heeft de komende drie jaar Bielderman Koetsier als hoofdsponsor. Het Barneveldse financieel advieskantoor komt op de nieuw te verschijnen shirts voor alle jeugdspelers. ,,Een vereniging als SSS is ontzettend belangrijk voor Barneveld en zeker voor kinderen. Daar willen wij als Bielderman Koetsier aan bijdragen’’, aldus Carl Koetsier.

Bielderman Koetsier/SSS
Alle CMV-teams en ABC-teams heten dit seizoen Bielderman Koetsier/SSS in de Nevobo. De financiële dienstverlener verbindt zich als hoofdsponsor aan de jeugd van SSS met een naamskoppeling en als sponsor van wedstrijdshirts.

Naast Bielderman Koetsier zijn ook VLC & Partners en de Barneveldse fysiotherapeut Medifit betrokken bij de (shirt)sponsoring van de jeugd. De shirts zijn in bestelling; zodra deze binnen zijn, krijgen alle jeugdspelers een nieuw wedstrijdshirt. Hoe deze eruit ziet, houden we nog even geheim.

Trouwe supporterSSS
De betrokkenheid van Bielderman Koetsier bij SSS is enorm. Jan Bielderman en Carl Koetsier werden begin jaren 1980 als jeugdspeler lid van SSS. Ze zijn tientallen jaren als speler, trainer en bestuurslid actief geweest én nog altijd trouwe supporters van de club. Daarnaast is het financieel advieskantoor - op Pastoor Gowthorpestraat 10 in Barneveld - al meer dan vijfentwintig jaar sponsor van SSS.

,,Een vereniging als SSS is ontzettend belangrijk voor Barneveld’’, vertelt Koetsier. ,,Het is een basisplek waar je veiligheid en ritme hebt, waar veel mensen zich goed bij voelen. Het is voor kinderen goed om te bewegen en bij een groep te horen en als team te leren samenwerken, maar dat geldt net zo goed voor volwassenen. Dat is het verenigingsgevoel en daar willen wij als Bielderman Koetsier aan bijdragen.’’

Koetsier geniet ook van de ambitie die bij de vereniging leeft. ,,Het gaat altijd om een combinatie van ambitie en plezier. Of beter gezegd, om de drie p’s: Plezier, Passie en Prestatie. Plezier staat ver bovenaan. Plezier is het belangrijkste. Dan is er de passie voor het volleybal, het team en de vereniging. En ten slotte volgt daaruit vanzelf ieders eigen topprestatie . En dat dus bij iedereen op zijn of haar eigen niveau. Als Bielderman Koetsier ondersteunen we de vereniging graag daar waar het kan. We werken als team samen.’’

Bielderman Koetsier logo
VLC partners logo Medifit logo

 

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)