Laatste nieuws

Week van de scheidsrechter 2017
Jeugdbestuur
Zonder scheidsrechter is er geen wedstrijd mogelijk!! Daarom zetten we in de week van 7 t/m 15 oktober 2017 de scheidsrechters in het zonnetje bij ...
Lees meer
Kees van Garder ontvangt SSS prestatiebeker
Bestuur
Het voorstel van het bestuur op de afgelopen ledenvergadering om de prestatiebeker dit jaar aan Kees van Garder uit te reiken werd door de aanwezigen ...
Lees meer
Zilveren bondsspeld voor Herman Joosten
Scheidsrechters coördinator
Scheidsrechtersaanwijzer stopt na 27 jaar Voor 27 jaar inzet als scheidsrechtersaanwijzer voor de Nederlandse volleybalsport werd Herman Joosten bij ...
Lees meer
Handleiding DWF 'Resultaat invoeren' en teambeheer
Wedstrijdsecretariaat
Zoals jullie wellicht weten, gaan we bij SSS dit seizoen werken met het Digitaal Wedstrijdformulier (DWF) in de versie 'Resultaat invoeren'. Hier is ...
Lees meer
SSS-leden gratis naar workshops Avital Selinger
Bestuur
Het is u vast niet ontgaan dat Avital Selinger sinds kort in Sportcentrum De Meerwaarde rondloopt. Hij geeft training bij Heren 1 en zal trainers bij ...
Lees meer

Voorlopige teamindeling heren 2017-2018

Hierbij presenteert de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2017/2018. De nadruk ligt op het woord voorlopig, want er kan in de komende maanden nog wel het één en ander veranderen.

Bij SSS is er ruimte voor talent en ervaring, voor ambitieuze volleyballers als spelers die één keer in de week willen trainen. De Heren TC probeert hiermee zoveel mogelijk rekening te houden. Voor het gemak spreken we van een prestatielijn als een breedtesportlijn.

De prestatielijn bestaat komend seizoen naast Heren 1 uit drie herenteams met. In de voorlopige indeling gaat het om Heren 2, Heren 3 en Heren 5. Dit neemt natuurlijk niet weg dat de andere teams op hun niveau ook een zo goed mogelijke prestatie willen leveren.

De komende weken gaat een grote groep van Heren 2 en Heren 3 samen trainen, onder leiding van Arjen Boonstoppel (trainer/coach Heren 3) en enkele andere trainers. Hieruit worden twee teams gevormd die in nauw contact staan met elkaar. Het draait hier om veel trainen en beter worden. Er moet nog een trainer/coach aangesteld worden voor Heren 2. Voor deze teams worden ook nog enkele spelers gezocht!

Dat geldt ook voor Heren 5, waarvoor nog een trainer/coach voor het nieuwe seizoen gezocht wordt. Tot die gevonden is, zullen er (waarschijnlijk) verschillende trainers voor de groep staan. Vanuit Jongens A1 zullen enkele jongens gaan meetrainen bij Heren 5.

Bij de breedtesportteams blijven de wijzigingen beperkt. Er worden nog wel enkele trainers (en coaches) gezocht bij deze teams. Het huidige Heren 7 speelt nog voor promotie naar de eerste klasse.

Trainen
Vanaf maandag 8 mei tot het SSSnerttoernooi op zaterdag 27 mei (opgeven: sssnerttoernooi@hotmail.com). Teams die langer willen doortrainen, neem contact op met de Heren TC en de zaalplanner (zalen@sss-barneveld.nl)
Heren 2 & Heren 3: dinsdag (20.00-22.00 uur) en donderdag (20.30-22.30 uur)
Heren 4: dinsdag (20.30-22.30 uur)
Heren 5: maandag (19.00-21.00 uur) en donderdag (18.00-20.00 uur)
Heren 6: maandag (20.45-22.15 uur)
Heren 7: dinsdag (21.30-23.00 uur)
Heren 8: maandag (21.15-22.45 uur)
Heren Trim: maandag (21.00-22.30 uur)

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd bellen met: Gepko Hahn (06-41377937) of Jan Miedema (06-21551478) of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Klik hier voor de voorlopige indeling.

SSS zoekt volleyballers (voor 2e en 3e divisie)!

Ben jij of ken jij iemand die op niveau wil komen volleybal? SSS Barneveld is nog op zoek naar leden voor de herenteams (H2 t/m H4) uitkomend in de tweede divisie en derde divisie.

SSS staat altijd open voor nieuwe leden en heeft negen herenteams van verschillende niveaus: van een recreantengroep tot en met de eredivisie. Iedereen is welkom om mee te komen trainen en een poging te wagen bij deze mooie vereniging.

De technische commissie bij de heren is echter in het bijzonder op zoek naar spelers voor Heren 2, 3 en 4. Alle teams hebben al een mooie selectie staan, maar extra spelers zijn gewenst om met een brede groep aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen.

Heren 2 en Heren 3 spelen komend seizoen in de tweede divisie respectievelijk derde divisie en bestaan uit veel jonge spelers, aangevuld met enkele ervaren krachten. We zoeken in ieder geval nog spelverdelers en middenaanvallers voor deze teams. Jong of oud, dat maakt niet uit.

Dus ken je of ben je een spelverdeler of een middenaanvaller die graag in de tweede of derde divisie divisie wil en (binnen afzienbare tijd) kan spelen, stuur dan een mail naar herentc@sss-barneveld.nl. Voor deze teams zijn ook nog spelers voor de andere posities welkom.

Heren 4 speelt komend seizoen in de derde divisie met een zeer ervaren divisiewaardige ploeg. Dit team zoekt ook nog spelers om in de breedte sterker te worden en met een voltallig team aan het seizoen te beginnen. Er is vooral nog een ruimte voor een extra spelverdeler.

Verder zijn talenten altijd welkom bij SSS. Als je nog niet direct het divisieniveau aan kan, dan is Heren 5 in de eerste klasse een mooi team om in te stappen bij SSS. Door middel van veel trainen is er veel mogelijk. Ten slotte is er ook nog enige ruimte in Heren 6 tot en met Heren Trim, variërend van eerste klasse tot de recreanten.

Bij bovenstaande teams staat niet hoe vaak een team per week traint. Als je beter wilt worden, kan je bij SSS zo veel mogelijk trainen als je wilt. Wil je vier keer trainen? Dan kan dat. Wil je één keer trainen? Dan is dat ook mogelijk. Dit wordt goed afgestemd met de trainers en de heren TC.

Ken jij of ben jij iemand die interesse heeft om bij SSS te komen volleyballen. Neem dan contact op met: Gepko Hahn (06-41377937) of Jan Miedema (06-21551478), of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Voorbereiding Advisie/SSS H1

Op zaterdag 8 oktober begint het nieuwe eredivisieseizoen voor Advisie/SSS. De Barneveldse volleyballers zijn al enkele weken in training ter voorbereiding op de seizoensouverture bij landskampioen Abiant Lycurgus. Zaterdag 3 september is de presentatie van het vernieuwde team van Albert Cristina in Sportcentrum De Meerwaarde.

Advisie/SSS heeft een rustige zomer beleefd, aangezien de Stichting Topvolleybal Barneveld al begin juni zijn selectie voor het komende seizoen rond had. Er is nog ruimte voor een extra diagonaal, maar trainer/coach Cristina kan ook met de huidige groep van elf spelers het seizoen met veel vertrouwen tegemoet zien.

Twee nieuwkomers hebben de overstap gemaakt van Rivo Rijssen: Gertjan ter Harmsel (spelverdeler) en Frank van den Noort (passer/loper). Verder is Jasper Rietman van Cito overgekomen als de nieuwe libero en keert middenaanvaller Dwin Brouwer na drie seizoenen afwezigheid weer terug bij SSS.

Verder heeft hoofdtrainer Cristina ook komend seizoen weer de beschikking over Michiel van de Beek, Johan Oosting, Freek Michel, Arjan Roelofs, Nick Beckers, Raygid Isenia, Jorg de Waard. De 45-jarige oud-olympiër heeft zijn technische staf versterkt met de komst van Klaas Kunst als assistent-coach.

Morgen/vandaag/zaterdag opent Advisie/SSS zijn voorbereiding met een oefenwedstrijd in Doetinchem. Het speelt in aanloop naar het seizoen ook in Apeldoorn, Achel (België), Zoersel (België) en driemaal voor eigen publiek.

Op zaterdag 3 september wordt het vernieuwde Advisie/SSS aan het grote publiek gepresenteerd. Een oefenwedstrijd tegen SV Land Taurus is dan de afsluiting van de allereerste verenigingsdag van SSS Barneveld.

Oefenprogramma Advisie/SSS
27 augustus, 15.00 uur: Seesing Personeel Orion – Advisie/SSS (Topsporthal Achterhoek, Doetinchem)
31 augustus, 19.00 uur: Advisie/SSS – Draisma Dynamo (De Meerwaarde, Barneveld)
3 september, 19.00 uur: presentatie Advisie/SSS
3 september, 19.30 uur: Advisie/SSS – SV Land Taurus (De Meerwaarde, Barneveld)
10 september, (v.a. 12.00 uur): driekamp Coolen-Alterno, SV Land Taurus, Advisie/SSS (Alternohal, Apeldoorn)
24 september, (n.n.b.): driekamp AVOC Achel, Haasrode Leuven en Advisie/SSS (Achel, België)
28 september, 19.00 uur: Advisie/SSS – Seesing Personeel Orion (De Meerwaarde, Barneveld)
1 oktober, (n.n.b.): driekamp Amigos Zoersel, Haasrode Leuven en Advisie/SSS (Zoersel, België)

SSS zoekt volleyballers!

Ben jij of ken jij iemand die op niveau wil komen volleybal? SSS Barneveld is nog op zoek naar leden voor de herenteams (H2 t/m H5) uitkomend in de tweede divisies, promotieklasse en eerste klasse.

SSS staat altijd open voor nieuwe leden en heeft negen herenteams van verschillende niveaus: van een recreantengroep tot en met de eredivisie. Iedereen is welkom om mee te komen trainen en een poging te wagen bij deze mooie vereniging.

De technische commissie bij de heren is echter in het bijzonder op zoek naar spelers voor Heren 2 tot en met Heren 5. Alle teams hebben al een mooie selectie staan, maar extra spelers zijn gewenst om met een brede groep aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen.

Heren 2 en Heren 3 spelen komend seizoen allebei in de tweede divisie en bestaan uit veel jonge spelers, aangevuld met enkele ervaren krachten. We zoeken in ieder geval nog middenaanvallers voor deze teams. Jong of oud, dat maakt niet uit.

Dus ken je of ben je een middenaanvaller die graag in de tweede divisie wil en (binnen afzienbare tijd) kan spelen, stuur dan een mail naar herentc@sss-barneveld.nl. Voor deze teams zijn ook nog spelers voor de andere posities welkom.

Heren 4 speelt komend seizoen in de promotieklasse met een divisiewaardige ploeg die helaas uitgedund is. Dit team zoekt ook nog spelers om in de breedte sterker te worden en met een voltallig team aan het seizoen te beginnen.

Heren 5 speelt komend seizoen in de eerste klasse en bestaat voornamelijk uit jeugdspelers. Dit team komt onder leiding van Arjen Boonstoppel en heeft een connectie met de Jongens A1; de teams gaan ook als één groep trainen. Voor dit team zoeken we nog een assistent-trainer en in ieder geval middenaanvallers.

Bij bovenstaande teams staat niet hoe vaak een team per week traint. Als je beter wilt worden, kan je bij SSS zo veel mogelijk trainen als je wilt. Wil je vier keer trainen? Dan kan dat. Wil je één keer trainen? Dan is dat ook mogelijk. Dit wordt goed afgestemd met de trainers en de heren TC.

Ken jij of ben jij iemand die interesse heeft om bij SSS te komen volleyballen. Neem dan contact op met: Gepko Hahn (06-41377937), Jan Miedema (06-21551478) of Willem Held (06-13972214), of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Teamindeling Heren (voorlopig) 2016-2017

Hierbij presenteert de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2016/2017. De nadruk ligt op het woord voorlopig, want er kan in de komende maanden nog wel het één en ander veranderen.

Bij SSS hebben we zowel een prestatielijn als een breedtesportlijn bij de heren. De prestatielijn bestaat komend seizoen naast Heren 1 uit drie herenteams en de Jongens A1. In de voorlopige indeling gaat het om Heren 2, Heren 4 en Heren 5. Het is nog niet zeker of Heren 4 of Heren 3 het prestatieteam wordt, aangezien het nog niet zeker is op welk niveau deze teams komend seizoen mogen spelen. Dat wordt snel bekend.

De komende weken gaat een grote groep van Heren 2 en Heren 4 samen trainen, onder leiding van Marcel Bakker, Willem Held en Lars-Olav Massa. Hieruit worden twee teams gevormd die in nauw contact staan met elkaar. Het draait hier om veel trainen en beter worden. Dat geldt ook voor Heren 5 dat onder leiding van Arjen Boonstoppel komt; dit team heeft een connectie met de Jongens A1 en gaan ook als één groep trainen. Er wordt nog wel naar een extra trainer gezocht die samen met Arjen deze twee teams wil begeleiden.

Bij de breedtesportteams blijven de wijzigingen beperkt. Het is dus nog niet duidelijk of het team dat in de voorlopige indeling als Heren 3 aangemerkt wordt zo blijft of Heren 4 wordt. Daaronder zijn er weinig wijzigingen bij Heren 6 tot en met Heren Trim.

Trainen
Vanaf maandag 9 mei tot het SSSnerttoernooi op zaterdag 4 juni (opgeven: sssnerttoernooi@hotmail.com) trainen de mannenteams op de gebruikelijke tijd. Heren 2 en 4 trainen op dinsdag- en donderdagavond gecombineerd op de tijden van Heren 2.

Voor vragen of opmerkingen kun je altijd bellen met: Gepko Hahn (06-41377937), Jan Miedema (06-21551478) of Willem Held (06-13972214), of mailen naar herentc@sss-barneveld.nl.

Voorlopige indeling

Heren 2/4*-selectie
Trainer/coach: vacature
Trainers: Marcel Bakker, Willem Held, Lars-Olav Massa

Frank Staal
Remco Voshol
Lars-Olav Massa
Markus Held
Gepko Hahn
Wilco Duits
Niek Bakker
(Bram Wildekamp)
Albert-Jan Drost
Nick Hebing
Ruben Paul Drost
Martin Berger
Rinaldo Bouw
Harald van der Sloot
Julius Held
Max Cristina
Joel Visser
Arno Boessenkool
Daan de Vries

Heren 3*
Trainer/coach: Geert-Jan Welink en Diederik Hendriksen

Mark van de Kuilen
Jacco van de Beek
Jan-Willem Gombert
Brand Jan van den Heuvel
Roel Scheuter
Erwin Schut
Frank Schutten
Adriaan Kuiper
Martin de Bruin
Robin van de Bruinhorst (alleen trainen)

Heren 5
Trainer/coach: Arjen Boonstoppel + vacant

Aron Vink
Bram Berger
Mats Vroon
Tim Boonstoppel
Max Nierkes
Ewoud de Jong
Josia Veenvliet
Jelle de Boer
Wilbert Dekker

Heren 6:
Trainer/coach: Heren 6

Gert Dekker
Jan Staal
Henk-Jan Ebbers
Pieter Mulder
Ralph Kaasschieter
Dirk Duizer
Peter Sieling
Paul Boshuis
René van der Linden
Bert Glismeijer
Willem van de Wetering
Gert Leeuwis
Arjan Ansink

Heren 7
Trainer/coach: Henri Bronkhorst

Edwin Vroon
Jan Versteeg (alleen trainen)
Gert-Jan Kardol
Garrelt Wieske
Jasper Werkman
Henri Bronkhorst
Arjan Fieret (alleen trainen)
Arthur Stam
Albert Hendriks
Edwin Huijbregts
Paul de Jong

Heren 8
Trainer/coach: Johan Pongers

Jan Miedema
Rob van Bekkum
Wim van de Hoorn
Henk Bolster
Henk Erkes
Jan Grootendorst
Talip Uzun
Gerrit-Jan Budding
Martijn Vos
Jacques de Graaf

Heren Trim
Trainer: René Runderkamp
Selectie: n.n.b.

 

Stefan Taanman keert terug bij SkyLift/SSS

Stefan Taanman speelt komend seizoen weer in het groen van SkyLift/SSS. De 27-jarige volleyballer komt net als Johan Oosting over van Draisma Dynamo.

Taanman was van 2011 tot 2013 ook actief bij SSS. Hij maakte deel uit van de selectie die twee jaar geleden op de vierde plaats eindigde in de Eredivisie; de beste prestatie uit de clubgeschiedenis. Daarna verkaste de 2.00 meter lange buitenaanvaller naar het Apeldoornse Dynamo.

Enkele weken geleden keerde Oosting al terug van Dynamo naar SSS; Taanman bewandelt nu dezelfde weg: ,,Het is een mooie club om bij te spelen en ik kan bij deze club de ideale combinatie tussen werk en volleybal maken.”

De selectie van hoofdtrainer Albert Cristina telt negen spelers met de komst van Taanman.

Stefan Taanman

SkyLift/SSS heeft zijn selectie versterkt met Willem van Walderveen

SkyLift/SSS heeft zijn selectie versterkt met Willem van Walderveen. De 22-jarige volleyballer maakt de overstap van tweede divisionist Renswouw naar de Barneveldse eredivisionist.

SSS is geen onbekende club voor Van Walderveen. Hij was enkele seizoenen geleden ook al eens bij lagere teams van de Barneveldse vereniging actief. Hij keerde vervolgens net als een aantal anderen van SSS terug naar Renswouw om met deze ploeg een historische promotie naar de tweede divisie te bewerkstelligen.

Ditmaal maakt Van Walderveen de overstap naar de hoofdmacht van SSS. Hij is niet de eerste volleyballer uit Renswoude die voor de Barneveldse eredivisionist uitkomt. Dat begon met de broers Willem en Henk-Jan Held. Daarna volgden onder andere Niels Klapwijk, Maarten en Bart van Garderen, Paul van Roomen en Marco Daalmeijer.

De buitenaanvaller pakt deze kans met beide handen aan: ,,In de eerste plaats vind ik het leuk om op dit niveau te mogen spelen, zeker bij SSS met deze groep. Het zijn leuke teamgenoten. Ik heb ook veel vertrouwen in Albert (Cristina, red.) als trainer. Ik verwacht vooral veel te leren. En ik ben er trots op om het rijtje eredivisiespelers uit Renswoude te mogen aanvullen.”

Van Walderveen is naast Steffan Hebbink en Johan Oosting de derde aanwinst van SkyLift/SSS. Daarnaast verlengden in een eerder stadium vijf spelers hun contracten in Sportcentrum De Meerwaarde.

TopvolleybalBarneveld

Contact

Secretariaat Volleybalvereniging SSS
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)