Daar gaat ie dan (25-02-2004)

 ‘Wat ben jij een slappe zak,’ zei laatst een stemmetje in mijn hoofd. ‘Een column is niet bedoeld om te slijmen. Met aardige stukjes over die fijne mensen van die fijne club schieten we natuurlijk niets op. Een column moet misstanden aan de kaak stellen en aanzetten tot discussie. Jij moet die SSS-ers prikkelen en uitdagen, er worden al meer dan genoeg veren in achterwerken gestoken.’

Ik moest mijn mysterieuze gesprekspartner gelijk geven. Daar gaat íe dan.

Geacht jeugdbestuur. Wat hoor ik, gaat ie lekker? Doet iedereen goed zijn best? Trots op de grote miniafdeling? Dan vraag ik me af: waarom is er een ledenstop bij de mini’s? Onze hal is toch groot genoeg, lijkt me zo. Willen we niet verder groeien? Laat de kinderen tot mij komen, zei ooit de oprichter van een heel grote club. Maar wij laten de kinderen gaan tot ODIK, alwaar het arme kroost op mandjes moeten mikken. Of tot de hockeyclub, waar alcoholvergiftiging op de loer ligt. Kom op jeugdbestuur, aan de slag, stel onze toekomst veilig. (Ik hoorde laatst trouwens dat ze bij het akelige Alterno in Apeldoorn maar liefst 150 mini’s hebben).

Geachte activiteitencommissie. Jullie zouden zeer actief moeten zijn, maar blijkbaar zijn jullie nog te lui om een foto voor deze site te leveren. Maar veel erger: hebben we eindelijk een eigen kantine, is er bijna nooit wat te doen. Waarom in de voorjaarvakantie geen knallende carnavalsavond in Sam-Sam? Waarom geen maandelijkse discoavond voor de jeugd? Waarom geen klaverjas/dart/biljartcompetitie op competitieloze donderdagen? Houden we niet van gezelligheid? Willen we geen geld verdienen met de kantine? Actie!!!

Geachte technisch coördinator van heren 1 tot en met 4 Je maakt er een zooitje van. Eerst vertrekken er plotseling tien talenten en dan wordt er gedurende het seizoen eindeloos geschoven met spelers en trainers. Degradaties dreigen, het oude heren 3 kraakt en piept en heren 4 wordt ook al geen kampioen. Maar meneer de coördinator hangt wel iedere dinsdagavond tot sluitingstijd in Sam-Sam om mooie praatjes te verkondigen. Het is een schande.

Willem Held

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)