24 maart: TrainerSSScafé met Bart van Garderen

Geef je volleybaltraining, lijkt het je leuk om training te geven of vind je volleybal gewoon een heel leuk spelletje? Kom dan op vrijdag 24 maart (20.30 uur) naar het TrainerSSScafé CheerSSS om over volleybal(trainingen) te praten! 

SSS organiseert een aantal vrijdagavonden in het jaar een TrainerSSScafé in CheerSSS om met collega’s, vrienden/vriendinnen en volleyballiefhebbers te praten en discussiëren over de sport die we allemaal zo leuk vinden. Iedere volleyballiefhebber is welkom, ongeacht of je lid bent van SSS.

De eerste editie in januari was gezellig, we hebben met een paar man/vrouw heerlijk over volleybal gepraat, maar we…

Lees meer

17 maart: MasterclaSSS (jeugd)volleybal met Henk Jan Held en Gert Hoogendoorn

Na de succesvolle eerste MasterclaSSS (jeugd)volleybal en Action Volley clinic nodigt clubcoach Marcel Bakker geïnteresseerde (potentiële) trainers uit voor een nieuwe MasterclaSSS (jeugd)volleybal op vrijdag 17 maart (19.00-21.00 uur) in Sportcentrum De Meerwaarde. Dit keer met Henk Jan Held en Gert Hoogendoorn als gasttrainers.

De MasterclaSSS Jeugdvolleybal is bedoeld voor enthousiaste (potentiële) trainers. Iedere avond zal een specifiek onderdeel van het (jeugd)volleybal centraal hebben staan, waarbij ervaren trainers hun kennis willen delen. Bij deze tweede MasterclaSSS staat 'techniek opbouw' centraal. De gasttrainers zijn:

- Gert Hoogendoorn: voormalig eigenaar Volleybal College Midden Nederland en rayontrainer. Momenteel assistent trainer/-coach van Simplex/SSS…

Lees meer

Jongens A niet naar finale NOJK

De Jongens A van SSS is er niet in geslaagd om een plek bij de beste acht van Nederland af te dwingen. Tijdens de halve finaleronde in De Meerwaarde eindigde SSS op de vijfde plaats, waar een top twee-klassering nodig was om de finaleronde te bereiken.

In de voorronde hoefde de Jongens A niet in actie te komen; dat gemis werd in wedstrijden ruimschoots goed gemaakt in de halve finale. De jongens moesten maar liefst vijf wedstrijden achter elkaar - zonder pauze - spelen om een plek in de finaleronde te bereiken.

SSS begon de dag met een nederlaag tegen…

Lees meer

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)