SSS met drie teams in halve finales NOJK

Bielderman Koetsier/SSS Jongens A, Jongens B en Jongens C komen zaterdag 17 februari in actie bij de halve finaleronde van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen. De Jongens A spelen hun wedstrijden in De Meerwaarde in Barneveld.

Op zaterdag 17 februari spelen bijna 250 teams de halve finales van de Volleybaldirect Open (NOJK). De inzet: een plek in de finale op zaterdag 30 maart! Naast de teams die vanuit de voorronde een plek in halve finale hebben bemachtigd, komen ook de vrijgestelde teams in actie tijdens de halve finale.

SSS heeft drie teams die in actie komen bij de NOJK. De…

Lees meer

Vier SSS-teams in actie bij NOJK-voorronde op 6 januari

Zaterdag 6 januari 2024 zijn de voorrondes van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Per leeftijdscategorie sturen clubs hun sterkste teams voor een plekje in de halve finales op 17 februari. SSS heeft zich met vijf teams ingeschreven bij de NOJK; waarvan vier teams in actie komen tijdens de voorronde. De Jongens B komen in onze eigen De Meerwaarde in actie.

NOJK
Een aantal indrukwekkend cijfers over de Volleybaldirect Open op een rijtje. Gedurende het hele kampioenschap, verdeeld over de voorronde, halve finale en finale, komen maar liefst 4.000 volleyballers van 142 verschillende verenigingen in actie. Op 6 januari laten de…

Lees meer

Nieuwe shirts voor alle jeugd

De jeugd van SSS is flitsend het jaar uitgegaan. Alle ABC-jeugd en CMV-leden hebben hun laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld in de nieuwe SSShirts, dankzij de sponsoring van Bielderman Koetsier, VLC & Partners en Medifit. Bekijk hieronder de foto's. 

Bielderman Koetsier is sinds dit seizoen de hoofdsponsor van de SSS-jeugd. Het Barneveldse financieel advieskantoor schittert de komende drie jaar op alle wedstrijdshirts voor jeugdspelers. ,,Een vereniging als SSS is ontzettend belangrijk voor Barneveld en zeker voor kinderen. Daar willen wij als Bielderman Koetsier aan bijdragen’’, aldus Carl Koetsier, die zelf inmiddels al 39 jaar lid is van SSS.

Naast…

Lees meer
BKV-breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)