Voorlopige teamindeling Jeugd 2023-2024

De afgelopen tijd is de Jeugd TC bezig geweest om de teams voor het nieuwe seizoen samen te stellen. Dat is geen eenvoudige opgave in deze periode. Lees hieronder de voorlopige teamindeling voor komend seizoen. Later kunnen er dus nog wijzigingen plaatsvinden.

Ten opzicht van afgelopen seizoen heeft SSS volgend seizoen drie jeugdteams extra! Iets waar we erg blij mee zijn na jaren van krimp.
Ondanks deze exra teams is het toch ambitie om alle jeugdteams 2 x trainen aan te gaan bieden. Op deze manier zijn de kansen voor iedere speler gelijk en maakt het niet uit of je in een…

Lees meer

Vijf jeugdteams van SSS kampioen!

Maar liefst vijf jeugdteams van SSS zijn afgelopen zaterdag kampioen geworden! Bij de CMV mochten SSS N2.1 en SSS N6.1 de bloemen in ontvangst nemen. Later op de dag vierden de Jongens B1 en B2 feest en was er ook nog een kampioenschap voor de Meiden A1. Gefeliciteerd aan alle teams!

CMV in De Meerwaarde
Afgelopen zaterdag werd de tweede seizoenshelft voor de CMV Vallei in De Meerwaarde. Voor SSS N6.1 was het al bekend dat zij kampioen waren. Ze sloten het seizoen voor eigen publiek af met een overwinning en een nederlaag, maar dat maakte voor de eindstand…

Lees meer

Start ikvolleybalschool voor meiden

Vanaf vrijdag 7 april start de volleybalschool van IkVolleybal.nl voor meiden in De Meerwaarde. Wil je hieraan meedoen? Meld je dan aan via de website.

De volleybalschool is op dit moment al een tijdje bezig voor de jongens. En dit met groot succes! Al zo'n 30 jongens zijn elke vrijdag fanatiek bezig onder leiding van Robert Pleizier.
Robert traint en begeleid jeugdspelers al jaren op persoonlijke en enthousiaste wijze. Voor meer info kijk op https://ikvolleybal.nl/volleybalschool/

Voor alle dames:
Vanaf volgende week 07-04-2023 start de volleybalschool in de Meerwaarde van 18:00-20:00 uur.
Let op! Dit is 1 week later dan…

Lees meer

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)