Grote opkomst bij herfstvakantietrainingen voor jeugd

Maandag- en woensdagochtend van 10.00-12.00u waren er in de herfstvakantie twee extra trainingen voor alle jeugdleden, van CMV t/m A. Vooraf inschrijven was niet nodig, iedereen die zin had om extra te trainen kon maandag of woensdag naar De Meerwaarde komen. Hier werd door veel jeugdleden enthousiast gebruik van gemaakt. In totaal zijn er rond de 65 jeugdleden aanwezig geweest, een geweldige opkomst!

En het was zeker de moeite waard, de jeugdleden kregen training van Johan, Edvin, Tom, Bram, Cas, Robin, Ludrich en Hugo (allen Heren 1), Aron (Heren 2), Rick (Heren 5) en Maartje en Claude (Dames…

Lees meer

ABC-jeugd actief in de herfstvakantie

Voor de ABC-jeugd valt er veel te beleven in de herfstvakantie. Zo zijn er twee extra open trainingen voor alle jeugd en is er op vrijdagavond 28 oktober een jeugdavond met een Blacklight Volleybaltoernooi. Lees hieronder meer info.

Open training
Voor ABC-jeugd heeft SSS in de herfstvakantie twee open trainingen. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden; zorg ervoor dat je 10 minuten voor aanvang omgekleed in de zaal aanwezig bent.:

- maandag 24 oktober (10.00-12.00 uur)
- woensdag 26 oktober (10.00-12.00 uur)

Blacklight Volleybaltoernooi
Daarnaast is er op vrijdag 28 oktober een jeugdavond met een Blacklight…

Lees meer

Trainingsrooster voor SSSpeeltuin bekend

Het rooster voor de Volleybal SSSpeeltuin voor de rest van het seizoen is bekend. Afgelopen zaterdag was er een geslaagde Open Les; vanaf aanstaande zaterdag 15 oktober gaat het seizoen verder met elke zaterdag van 9.30 tot 10.15 uur een SSSpeeltuinles.

Op zaterdag 8 oktober had SSS - samen met Be Active & Creative - een Open Les georganiseerd; waarbij maar liefst achttien kinderen zich hebben vermaakt met rennen, springen, balspelletjes, etc. 

Achter de schermen is hard gewerkt om een nieuw seizoen van de SSSpeeltuin van start te laten gaan. Aanstaande zaterdag (15 oktober) gaat het seizoen…

Lees meer
Dik van de Pol - breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)