Vier jeugdkampioenen bij Bielderman Koetsier / SSS

Vier jeugdteams van Bielderman Koetsier/SSS hebben in de tweede seizoenshelft een mooi kampioenschap behaald! 

Jongens A1
De Jongens A1 moest in de eerste seizoenshelft nog genoegen nemen met een tweede plek achter de A2, maar een niveau hoger - in de Hoofdklasse - was de A1 onder leiding van trainer/coach Bram Berger oppermachtig. Gefeliciteerd met het ongeslagen kampioenschap!

Bovenste rij (v.l.n.r.): Bram Berger (trainer/coach), Jort Hertgers, Jochem Schinkel, Jesse Dijksterhuis, Gerwin van Lagen, Bart van de Beek;
Onderste rij: Douwe-Jitse Hiemstra, Karsten van Dam, Daan Hazeleger, Arriën Blom.

Jongens B1
De Jongens B1 was de sterkste ploeg in…

Lees meer

Bericht van de Jeugd TC: einde seizoen ABC-jeugd

Het seizoen zit er nog niet op, maar wij willen jullie alvast informeren over de laatste maanden van dit seizoen plus een kleine doorkijk naar het seizoen 2024/2025.

Competitie/teamindeling
Dit seizoen worden op zaterdag 13 april de laatste competitiewedstrijden gespeeld, maar daarna blijven we nog doortrainen in de huidige samenstelling tot en met de meivakantie (10 mei). Waarom?

De afgelopen jaren trainden we door tot voor de meivakantie, om vervolgens direct na de meivakantie te starten in de nieuwe samenstelling. Alleen zijn de twee weken na de meivakantie examentijd. In deze weken is de Meerwaarde niet beschikbaar en moeten alle teams trainen in…

Lees meer

Succesvolle tweede editie schoolvolleybal

Maar liefst 63 teams hebben de afgelopen week meegedaan aan de tweede editie van het Barneveldse schoolvolleybaltoernooi. IKC Juliana prolongeerde donderdag 4 april de beker bij groep 5/6. Prins Willem Alexander won bij groep 7/8 het toernooi.

SSS organiseerde voor het tweede jaar op rij het schoolvolleybaltoernooi. Tien verschillende basisscholen namen met diverse teams deel aan de twee competities: op donderdag voor groep 5/6 en op dinsdag voor groep 7/8.

In voorbereiding op het toernooi had SSS-clubcoach Marcel Bakker - in samenwerking met Connect - clinics organiseerd om kinderen te enthousiasmeren. ,,De afgelopen drie maandne heb ik elke maand ongeveer…

Lees meer

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)