Club van 100

Wil jij in 2023 lid worden van de Club van 100 en draag bij aan het sponsordoel: wedstrijdshirts voor de gehele SSS-jeugd. Meld je aan via deze link, dan wordt jouw naam vermeld op het bord in CheerSSS.

Club van 100
Nu horen we je denken… De Club van 100?
 Hieronder even een opfrissing van het geheugen.

In 2020 is de Club van 100 opgericht, met als doel geld op te halen voor bijzondere aanschaffingen, activiteiten of anderszins, ten behoeve van de jeugd en/of in de algemene en sociale sfeer. De bedoeling was om de Club van 100 jaarlijks door te zetten. Echter is er, door corona, voor gekozen om dit op een lager pitje te zetten.

Aangezien 2022 een jaar is geweest zonder maatregelen en we als club, eindelijk,…

Lees meer

Word lid van de Club van 100 en help de jeugd aan nieuwe shirts

Wil jij in 2023 lid worden van de Club van 100 en draag bij aan het sponsordoel: wedstrijdshirts voor de gehele SSS-jeugd. Meld je aan voor 22 februari via deze link, dan wordt jouw naam vermeld op het bord in CheerSSS.

Club van 100
Nu horen we je denken… De Club van 100?
Hieronder even een opfrissing van het geheugen.

In 2020 is de Club van 100 opgericht, met als doel geld op te halen voor bijzondere aanschaffingen, activiteiten of anderszins, ten behoeve van de jeugd en/of in de algemene en sociale sfeer. De bedoeling was om de Club van 100jaarlijks door te zetten.…

Lees meer

Nieuwe sponsor: Nh1816 ondersteunt opleiding SSS

Met Nh1816 heeft volleybalvereniging SSS een nieuwe sponsor. De betrokken verzekeraar kiest ervoor om de vereniging te ondersteunen, waarbij het sponsorbedrag besteed zal worden aan de jeugdopleiding van SSS.

Nh1816 is een coöperatie en wil graag samen het verschil maken: voor klanten, adviseurs en natuurlijk de samenleving. Via Bielderman Koetsier B.V. - Nh1816-financieel adviseur in de regio Barneveld - kwam de schadeverzekeraar uit Oudkarspel bij SSS terecht om de vereniging te ondersteunen.

De sponsoring houdt in dat Nh1816 zowel de vereniging als Stichting Topvolleybal Barneveld ondersteunt. Het is ontzettend mooi dat meerdere spelers uit Heren 1 jeugdtrainer zijn bij…

Lees meer

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)