Mooie opbrengst Rabo Clubkas campagne 2017

De Rabo Clubkas campagne heeft voor SSS een mooi bedrag opgeleverd.

Iedereen die op ons heeft gestemd wordt van harte bedankt.

Vanzelfsprekend ook de Rabo bank die het lokale verenigingsleven met in totaal € 200.000,- heeft ondersteund.

Lees meer

Sponsorcontract KapMakelaardij/SSS D1

Afgelopen zaterdag hebben Kap Makelaardij, Kaasschieter Juweliers en Bielderman Koetsier Adviseurs het sponsorcontract getekend met Volleybalvereniging SSS. Het gaat om een 3-jarig contract voor sponsoring van Dames 1. Zeker gezien de goeie teamprestatie van de dames het afgelopen jaar en het enthousiasme voor volgend jaar hebben de sponsoren met plezier hun handtekening gezet.

Op de foto: Jan Bielderman, Ralph Kaasschieter en Margreet Kap met het voltallige team, trainer en voorzitter van SSS.

Lees meer

Nieuwe app: Blessurechecker

Wie een blessure oploopt, kan nu op een eenvoudige manier direct advies krijgen over de behandeling. Sponsor Medifit heeft hiervoor een app gelanceerd: de Blessurechecker.

Na het beantwoorden van de vijf vragen van de Blessurechecker volgen er praktische adviezen en, afhankelijk van de gekozen antwoorden, eventueel opties zoals direct medische hulp inroepen, zelf de blessure behandelen of contact opnemen met één van de fysiotherapeuten van Medifit.

“De Blessurechecker is onder andere ontwikkeld als hulpmiddel langs het sportveld. Samen met tientallen fysiotherapeuten en sportverenigingen en de meeste ziekenhuizen in Nederland werken wij graag mee aan de Blessurechecker, om zo sporters nóg…

Lees meer

Contact

Secretariaat Volleybalvereniging SSS
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)