Werkzaamheden doucheruimtes

De Meerwaarde voert de komende week diverse onderhoudswerkzaamheden uit in de sporthal. Dit betekent onder andere dat alleen de doucheruimtes in de achterste twee kleedkamers (één dames en één heren) gebruikt kunnen worden.

De doucheruimtes in De Meerwaarde zijn al langer aan onderhoud onderhevig. Deze zullen in fases hersteld worden, zodat er altijd minimaal één dames- en één herendoucheruimte beschikbaar is. Aangezien de komende week relatief weinig wedstrijden op het programma staan en meerdere teams niet trainen door de herfstvakantie is ervoor gekozen om in de komende week de eerste vier doucheruimtes te herstellen.
In de eerste vier kleedkamers kan…

Lees meer

Uitnodiging ALV - woensdag 11 oktober 2023 (19.30 uur inloop)

Op woensdag 11 oktober 2023 is de jaarlijkse algemene ledenvergadering SSS. Maak gebruik van je mogelijkheid tot inspraak als lid van deze fantastische vereniging en kom naar De Meerwaarde. De vergadering start om 20.00 uur (inloop 19.30 uur).

Bij de algemene ledenvergadering brengt het bestuur verslag uit van het afgelopen seizoen. Het gaat over de sportieve prestaties, over lief en leed binnen de vereniging en over de financiën van het afgelopen seizoen.
Daarnaast wordt gekeken naar ontwikkelingen binnen de vereniging en de begroting voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Ten slotte is er aandacht voor bijzondere vrijwilligers in de…

Lees meer

Dinsdagavond inloopspreekuur Medifit voor SSS-leden

Vanaf dinsdag 5 september organiseert Medifit weer het wekelijkse inloopspreekuur voor de leden van SSS. Iedere dinsdagavond zit fysiotherapeute Rebekka voor onze leden klaar voor een eerste consult als ze een (beginnende) blessure hebben.

Leden van SSS kunnen op iedere dinsdagavond op twee momenten bij Rebekka terecht voor een inloopspreekuur in De Meerwaarde:
- 18.50 tot 19.10 uur
- 20.10 tot 20.30 uur

Rebekka is aanwezig om mensen te woord te staan die een blessure hebben opgelopen en zo snel mogelijk weer willen beginnen met volleybal. Het is ook bedoeld voor mensen die op een andere manier…

Lees meer
Dik van de Pol - breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)