Erelid en oud-voorzitter Piet Burgering overleden

Met groot verdriet heeft SSS kennis genomen dat Piet Burgering, oud-voorzitter en erelid, afgelopen woensdag (10 mei) is overleden. Piet is 82 jaar geworden.

Actieve vrijwilliger
Slechts enkele jaren na de oprichting van volleybalvereniging SSS in 1960 werd Piet al lid van de club en was vooral actief in Heren 2. Hij speelde ook regelmatig mee bij Heren 1 - waar zijn broers Huub en Frans in speelden - en maakte bijvoorbeeld in 1966 de promotie naar de landelijke overgangsklasse mee.

In de archieven komt de naam van Piet terug bij tal van vrijwilligerstaken: als scheidsrechter bij SSS (en het bedrijfsvolleybal),…

Lees meer

Dinsdag 2 mei Olaf Ratterman Classic in Barneveld

De beste spelers uit de Eredivisie komen morgenavond (20.00 uur) in actie in De Meerwaarde voor de Olaf Ratterman Classic. Maar liefst negen (voormalig) SSS’ers zijn geselecteerd voor het All Star-team en het Team (jeugd)internationals, waaronder Renswoudenaar Maarten van Garderen.

Het is de derde keer dat de Olaf Ratterman Classic georganiseerd wordt. Deze afsluiting van het eredivisieseizoen is een eerbetoon aan de toenmalige coach van SSS Barneveld, die in januari 2021 plots overleed.

De wedstrijd wordt gespeeld tussen een team bestaande uit spelers die wedstrijden voor nationale selecties hebben gespeeld en een team met topspelers uit de Eredivisie. SSS’ers…

Lees meer

Eerste schoolvolleybaltoernooi groot succes!

De eerste editie van het Barneveldse schoolvolleybaltoernooi was een groot succes. Maar liefst twintig teams hebben sportief met elkaar gestreden om de winst in De Meerwaarde. Zowel bij groep 5/6 als bij groep 7/8 ging IKC Juliana er met de eindzege vandoor.

SSS, SDS en Be Active & Creative hebben dit schooljaar veel volleybalclinics op basisscholen in de gemeente Barneveld georganiseerd. Het enthousiasme voor de volleybalsport is groot en dus werd er besloten een schoolvolleybaltoernooi op te zetten.

Op donderdag 13 april streden zes teams om de eindzege bij groep 5-6 en vijf dagen later waren er veertien teams actief…

Lees meer

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)