Geef je op voor vrijdagmiddagactiviteit CMV

Met het mooie weer in aantocht wil SSS ook graag voor de CMV activiteiten gaan organiseren. Vanaf 12 maart zal er iedere twee weken een spelmiddag gehouden worden op het kunstgrasveld achter Sportcentrum De Meerwaarde. Geef je hier op.

De middag zal plaatsvinden in twee groepen. Verdeeld volgens de teams zoals aan het begin van het seizoen ook getraind werd:
Groep 1 van 16:00-17:00
Groep 2 van 17:15-18:15

Geef je snel op en geef door op welke dagen jij aanwezig bent! Als je nog niet weet of je op latere vrijdagen kan, vul het formulier dan later gerust nog een keer in.

Terwijl de…

Lees meer
0
0
0
s2smodern

Geef je op voor een (jeugd)bootcamp door Heren 1! (13 en 20 februari)

Heb je zin om een bootcamp te volgen onder leiding van Heren 1? Meld je dan aan voor een sportief uur op zaterdag 13 en zaterdag 20 febuari. Meld je hier aan.

Afgelopen zaterdag gaven Bram Berger, Hugo van Garderen en Robin van Weerd de eerste bootcamp voor A-, B- en C-leden. Geef je op om de komende zaterdag ook mee te doen. Daarnaast kan je ook een vriendje of vriendinnetje meenemen die niet op volleybal zit.

De bootcamp duurt 1 uur en vindt plaats op het kunstgrasveld achter de Meerwaarde tussen 10-12 uur. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt de groep…

Lees meer
0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bram Wildekamp
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)