SSS Jongens A naar finale NOJK op 30 maart

De Jongens A van Bielderman Koetsier/SSS hebben zich geplaatst voor de finaleronde van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen. Het team van Robert Pleizier en Bram Berger speelt op 30 maart in De Arcus te Wijchen om de podiumplaatsen met zeven andere teams.

De Jongens A speelde zaterdag 17 februari in De Meerwaarde voor een plek bij de laatste acht. De oudste jeugdspelers van SSS wonnen eenvoudig van Inter Rijswijk en VCE/PSV, maar verloren van Sudosa-Desto. Hierdoor waren de Barnevelders veroordeeld tot de kruisfinales. Hierin won SSS soeverein van Taurus, om zich te plaatsen voor de finaleronde.

De Jongens B hadden…

Lees meer

Prijzen in kantine CheerSSS omhoog

Sinds 20 januari zijn de prijzen in onze kantine CheerSSS verhoogd. Deze prijsverhoging is noodzakelijk vanwege de stijging van de inkoopprijzen.

De inkoopprijzen zijn gestegen per 1 januari, onder andere vanwege de verhoging van de suikertaks - bijvoorbeeld voor frisdrank - en de verhoging van alcoholische dranken. Daarom is besloten de prijzen in de kantine aan te passen. De nieuwe prijzen zijn te vinden op het bord.

Lees meer

Gezocht: barmedewerkers voor CheerSSS

SSS zoekt barmedewerkers voor onze kantine CheerSSS. Ben jij of ken jij iemand die tegen een vergoeding op woensdagavond en/of zaterdagavond wil meedraaien? Laat het weten bij Mirella Boshuis (cheersss@sss-barneveld.nl). 

De kantine is een belangrijke plek binnen onze vereniging: om elkaar te ontmoeten én ook voor inkomsten in de clubkas. SSS is zelf de beheerder van de kantine. Op trainingsavonden en op donderdagavond zijn de seniorenteams verantwoordelijk voor invulling van de bardiensten. De senioren die een bardienst draaien, kunnen deze registreren om een deel van de vrijwilligersbijdrage terug te krijgen.

Op zaterdagmiddag/-avond en op woensdagavond (tijdens het bedrijfsvolleybal)…

Lees meer
Dik van de Pol - breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)