Uitnodiging ALV - woensdag 12 oktober (19.30 uur inloop)

Op woensdag 12 oktober 2022 is de jaarlijkse algemene ledenvergadering SSS. Maak gebruik van je mogelijkheid tot inspraak als lid van deze fantastische vereniging en kom naar De Meerwaarde. De vergadering start om 20.00 uur.

Vorig jaar is voor het eerst de ALV op een woensdagavond gehouden; dit is goed bevallen onder leden. Hier is voor gekozen in verband met diverse toffe SSS-activiteiten op vrijdagavonden, het competitieprogramma en de herfstvakantie. We hopen op deze manier dat er meer leden komen.

Wil je je afmelden of heb je vooraf vragen/opmerkingen; graag mailen naar secretariaat@sss-barneveld.nl.

Lees meer

SSS zet in op jeugd met clubcoach Marcel Bakker

Marcel Bakker is de nieuwe clubcoach van volleybalvereniging SSS. De 54-jarige Renswoudenaar ondersteunt de Barneveldse volleybalvereniging in het versterken van de jeugdopleiding en het aantrekkelijker maken van de sport in de regio. ,,Meer jeugd aan het bewegen krijgen is het grote doel’’, aldus Marcel.

SSS wil een professionaliseringsslag maken en volleybal aantrekkelijker maken voor de jeugd. Om dit te bereiken heeft SSS de handen ineen geslagen met de Nevobo en Be Active & Creative (gemeente Barneveld). Dankzij de ondersteuning van deze twee organisaties kan de club een betaalde kracht, een professionele clubcoach, taken laten uitvoeren om deze ambities te realiseren. …

Lees meer

René Runderkamp overleden

Met groot verdriet heeft SSS kennis genomen dat René Runderkamp, speler/trainer bij Heren Trim en oud-penningmeester, afgelopen zaterdag (3 september) is overleden. René is 76 jaar geworden.

René was bijna vijftig jaar lid van SSS; in 1972 is hij lid geworden om jarenlang bij diverse teams te spelen, trainen te geven en andere vrijwilligers taken te beoefenen. Tussendoor is René nog drie jaar lid geweest van WSV in Apeldoorn, om daarna weer terug te keren bij SSS en wekelijks de rit tussen Barneveld en Apeldoorn te maken voor de Heren Trim. Deze groep trainde hij en ondertussen speelde hij hier…

Lees meer

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)