Agenda: donderdag 16 juli jeugdtoernooi

Donderdag 16 juli gaat SSS een nieuwe poging wagen om met een toernooi het seizoen voor jeugdspelers af te sluiten. Dit gebeurt op het gras bij Sportpark Oosterbos. Lees hieronder hoe je je hiervoor kan opgeven.

De vorige poging om het seizoen af te sluiten met de C-, B- en A-jeugd viel helaas in het water, maar het jeugdbestuur heeft opnieuw met ODIK overlegd en afgesproken dat we op Sportpark Oosterbos een toernooi mogen organiseren.

Tussen 17.00 en 21.00 uur zullen de jeugdspelers van het afgelopen seizoen (2019/2020) in een toernooivorm nog één keer bij elkaar komen; dan kan na…

Lees meer
0
0
0
s2smodern

Buiten volleyballen op Sportpark Oosterbos

Voor wie de komende weken graag wil volleyballen in de buitenlucht, kan terecht op het grasveld of het zand bij het Sportpark Oosterbos. Het bestuur zoekt nog een toezichthouder die erop toeziet dat het protocol voor volleyballen in de buitenlucht wordt nageleefd.

De afgelopen weken heeft het bestuur van SSS onderzocht of vanuit de club trainingen in de buitenlucht georganiseerd kunnen worden. De jeugd mocht immers sinds eind april weer buiten sporten; volwassenen sinds vier weken met anderhalve meter afstand inachtneming.

Vooropgesteld, is dat wij als bestuur eerder hadden kunnen en moeten communiceren over het aanbod vanuit SSS. We vonden…

Lees meer
0
0
0
s2smodern

Protocol volleyballen in de buitenlucht

Sporten in de buitenlucht mag van de overheid. SSS hervat niet de trainingen, maar wil buiten volleyballen wel mogelijk maken voor haar leden. Om dat op een veilige en verantwoorde manier te doen is vanaf 1 juni onderstaand corona-protocol van kracht. Dit protocol is gebaseerd op het protocol van de Nevobo en kan geüpdatet worden: 

Voorzorgsmaatregelen:

  • Voor het volleyballen gelden de maatregelen van het RIVM. Blijf thuis, als: 
    • ...je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;
    • ...iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft.
    • ...een familielid in de afgelopen…
Lees meer
0
0
0
s2smodern

Contact

Algemene zaken:
Paul Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl
Telefoon: 06-52323862

Jeugd TC:
Bert Glismeijer
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Henk-Jan Ebbers
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl
T
elefoon: 06-12079483

Heren TC:
Gepko Hahn
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)