Agenda: 3 februari CheerSSS PubquiSSS

YAHOOOO! De eerste activiteit van 2023 komt er aan! Vanaf nu is het mogelijk om jezelf aan te melden voor de CheerSSS PubquiSSS. De activiteitencommissie gaat graag weer met de senioren op zoek naar het slimste brein van de vereniging. Natuurlijk hoef je dit niet alleen te doen, je kan jezelf opgeven in teams van 4 personen.

De CheerSSS Pubquiz zal plaatsvinden op vrijdagavond 3 februari 2023 (20.00 inloop, 20.30 start) en deelname hieraan kost je als team 14 euro (โ‚ฌ3,50 per persoon). Tijdens de pubquiz krijg je een QR code waarmee je een Tikkie kan betalen! Dus ga snel…

Lees meer

Agenda: KerSSStdiner op vrijdag 16 december

Op vrijdag 16 december staat er een super toffe activiteit gepland voor alle seniorenleden van SSS! Voor het eerst wordt er namelijk een kerSSStdiner georganiseerd.

Het diner vindt plaats in de gezellige kantine van Simplex, hoofdsponsor van Heren 1 en Dames 1. De locatie wordt omgetoverd tot een sfeervolle eetzaal en de mannen van Kruiswijk Culinair verzorgen het eten voor deze avond. Het drinken wordt verzorgd door de Wijnwinkel Barneveld. Tijdens het hoofdgerecht wordt livemuziek gespeeld door Collin Hoeve.

๐—š๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐—ท๐˜‚๐—น๐—น๐—ถ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ "๐˜€๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด" ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ฐ๐—น๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ฒ๐—ณ ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ/๐˜„๐—ถ๐—ท๐—ป/๐—ณ๐—ฟ๐—ถ๐˜€ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป โ‚ฌ๐Ÿฐ๐Ÿฑ,- ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ผ๐—ป.
๐—”๐—ฎ๐—ป๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ: ๐Ÿญ๐Ÿด:๐Ÿฐ๐Ÿฑ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ.…

Lees meer

Agenda november: FIFA-toernooi & SSS Feest

In de maand november 2022 staan weer twee mooie activiteiten op het programma. De AC organiseert op vrijdag 18 november het jaarlijkse FIFA Toernooi en ruim een week later is op zaterdag 26 november het eerste SSS Feest van het seizoen: Twinning is Winning!

Vrijdag 18 november - FIFA Toernooi
Voor leden vanaf de C-jeugd organiseren wij een FIFA'23 toernooi. Via dit formulier kan jij je opgeven.

Let op:
- Het FIFA toernooi vindt plaats op vrijdag 18 november vanaf 19:30 uur in CheerSSS! (de kantine van de Meerwaarde)
- Je geeft je op in een tweetal. Er wordt 2 VS. 2 gespeeld.…

Lees meer
Dik van de Pol - breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)