Agenda oktober: FIFA-toernooi en SSS-feest

In de maand oktober 2023 staan weer twee mooie activiteiten op het programma. De AC organiseert op vrijdag 20 oktober het jaarlijkse FIFA-toernooi en ruim een week later is op zaterdag 28 oktober het eerste SSS Feest van het seizoen: FieSSSta Mexicana!

Vrijdag 20 oktober - FIFA Toernooi
Voor leden vanaf de C-jeugd organiseren wij een FIFA'24 toernooi. Via dit formulier kan jij je opgeven.

Let op:
- Het FIFA (FC 24) toernooi vindt plaats op vrijdag 20 oktober vanaf 19:30 uur in CheerSSS! (de kantine van de Meerwaarde)
- Je geeft je op in een tweetal. Er wordt 2 VS. 2 gespeeld.
-…

Lees meer

Agenda activiteitencommissie 2023/2024!

De activiteitencommissie heeft weer een fantastische jaaragenda geregeld voor het seizoen 2023/2024. Uiteraard met de jaarlijkse CMV VIP-avond, het jeugdkamp en de inmiddels fameuze PubquiSSS! Daarnaast wordt er ook een nieuwe activiteit georganiseerd...

Natuurlijk draait het bij volleybalvereniging SSS om volleyballen met elkaar! Maar de extra activiteiten die ons als leden nog meer met elkaar verbinden, zijn zeker ook van belang! 

Agendatechnisch is Diner Rouler dit jaar in december en is er een herfSSStdiner (op de plek van het kerSSStdiner vorig jaar). Daarnaast is er voor de senioren een nieuwe activiteit met de AlleSSSkunner op 26 januari. Meer info volgt…

Lees meer

Geslaagde SSStartdag met onthulling nieuw logo!

De jaarlijkse ERIMA SSStartdag was afgelopen zaterdag (2 september) een groot succes! Dankzij de organisatie van de activiteitencommissie, de barcommissie en vele andere vrijwilligers was het van 's ochtends vroeg tot middernacht een feestje om in De Meerwaarde te zijn.

De dag begon al succesvol met clinics voor de jeugd van SSS. Onder leiding van Heren 1-coach Paul van der Ven en zijn spelers werden maar liefst 80 jeugdleden in twee sessies aan het werk gezet. Het plezier spatte ervanaf.

Ondertussen begonnen de eerste oefenwedstrijden voor senioren in de A-hal. Maar liefst 25 wedstrijden stonden ingepland over de hele dag.…

Lees meer

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)