Nieuwe scheidsrechters voor SSS

SSS heeft sinds kort negen nieuwe scheidsrechters voor de 1e en 2e klasse. Het is ontzettend mooi dat deze leden zich hadden opgegeven voor de vaardigheidstraining, zodat we onze elf seniorenteams in de 1e en 2e klasse van scheidsrechters kunnen blijven voorzien. Ook interesse om eens een wedstrijd te fluiten? Mail naar Emiel Sennema - scheidsrechters@sss-barneveld.nl.

Op donderdag 19 oktober organiseerde SSS een vaardigheidstraining voor de 1e en 2e klasse. In deze training was veel aandacht voor praktische vaardigheden, zoals de officialsgebaren en het communiceren met spelers in en rondom het veld.

Aan deze training namen maar liefst negen SSS-heren…

Lees meer

Week van de scheidsrechter 2023

Van zaterdag 30 september tot en met zondag 8 oktober vindt de Week van de Scheidsrechter plaats. In deze speciale week zetten we de scheidsrechters weer gezamenlijk in het welverdiende zonnetje. Hoe gaan jullie de scheidsrechters bedanken? 

Scheidsrechters zijn goud waard 
Doordeweeks, in de weekenden, het maakt niet uit, de scheids springt gewapend met fluit en kaarten in de auto of op de fiets om volleybal voor ons allen mogelijk te maken; dankzij hen kunnen wij genieten van onze prachtige sport.

Bedenk iets leuks, geef een cadeautje en toon je respect voor de scheidsrechters.

Lees meer

6 oktober - Word scheidsrechter 1e en 2e klasse!

Op vrijdag 6 oktober (19.30-22.30 uur) organiseert SSS een vaardigheidstraining voor iedereen die tot en met de 1e klasse scheidsrechter wil zijn. De club heeft deze scheidsrechters hard nodig om alle wedstrijden van een arbiter te kunnen voorzien. Meld je aan bij scheidsrechters@sss-barneveld.nl.

Vind je het leuk om een potje te fluiten, een wedstrijd in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat twee teams zorgeloos een potje kunnen volleyballen? SSS is op zoek naar scheidsrechters. Gelukkig hebben we een trouwe groep scheidsrechters, maar we kunnen er nog meer gebruiken.

Iedereen die zijn/haar spelregelbewijs heeft gehaald…

Lees meer

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)