Theo Lammers overleden

Met verdriet heeft SSS kennisgenomen dat Theo Lammers, lid van verdienste van SSS, maandag 15 april is overleden. Theo is 88 jaar geworden.

Theo is tientallen jaren scheidsrechter geweest bij SSS, zowel voor de vereniging als voor de Nevobo in de regio. De geboren Achterhoeker heeft zelf ook gevolleybald, maar dat deed hij enkele decennia geleden voor het wijkteam Vliegersveld bij het bedrijfsvolleybal. Theo besloot ook op de woensdagavond scheidsrechter te worden en zat van 1995 tot 2022 in de organisatie van deze volleybalcompetitie.

De goedlachse Theo was tot op 81-jarige leeftijd scheidsrechter voor SSS en tot zijn 83ste bij…

Lees meer

Anno Muller ontvangt zilveren officialspeld

Anno Muller heeft donderdagavond zijn laatste wedstrijd in Barneveld van zijn scheidsrechtersloopbaan gefloten. De 77-jarige official heeft besloten zijn fluit aan de wilgen te hangen, maar dat ging niet onopgemerkt. Hij werd na afloop in het zonnetje gezet als dank voor zijn verdiensten en ontving uit handen van Emiel Sennema de zilveren officialspeld.

,,Je begint ergens aan en er komt ook een einde aan, zoals m’n dochter zegt: 'Je wordt ouder papa geef het maar toe'", aldus Anno Muller over zijn besluit om te stoppen als scheidsrechter. ,,Vanwege de gezondheid en leeftijd komt er een einde aan het fluiten in…

Lees meer

Nieuwe scheidsrechters voor SSS

SSS heeft sinds kort negen nieuwe scheidsrechters voor de 1e en 2e klasse. Het is ontzettend mooi dat deze leden zich hadden opgegeven voor de vaardigheidstraining, zodat we onze elf seniorenteams in de 1e en 2e klasse van scheidsrechters kunnen blijven voorzien. Ook interesse om eens een wedstrijd te fluiten? Mail naar Emiel Sennema - scheidsrechters@sss-barneveld.nl.

Op donderdag 19 oktober organiseerde SSS een vaardigheidstraining voor de 1e en 2e klasse. In deze training was veel aandacht voor praktische vaardigheden, zoals de officialsgebaren en het communiceren met spelers in en rondom het veld.

Aan deze training namen maar liefst negen SSS-heren…

Lees meer

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)