Anno Muller ontvangt zilveren officialspeld

Anno Muller heeft donderdagavond zijn laatste wedstrijd in Barneveld van zijn scheidsrechtersloopbaan gefloten. De 77-jarige official heeft besloten zijn fluit aan de wilgen te hangen, maar dat ging niet onopgemerkt. Hij werd na afloop in het zonnetje gezet als dank voor zijn verdiensten en ontving uit handen van Emiel Sennema de zilveren officialspeld.

,,Je begint ergens aan en er komt ook een einde aan, zoals m’n dochter zegt: 'Je wordt ouder papa geef het maar toe'", aldus Anno Muller over zijn besluit om te stoppen als scheidsrechter. ,,Vanwege de gezondheid en leeftijd komt er een einde aan het fluiten in…

Lees meer

Nieuwe scheidsrechters voor SSS

SSS heeft sinds kort negen nieuwe scheidsrechters voor de 1e en 2e klasse. Het is ontzettend mooi dat deze leden zich hadden opgegeven voor de vaardigheidstraining, zodat we onze elf seniorenteams in de 1e en 2e klasse van scheidsrechters kunnen blijven voorzien. Ook interesse om eens een wedstrijd te fluiten? Mail naar Emiel Sennema - scheidsrechters@sss-barneveld.nl.

Op donderdag 19 oktober organiseerde SSS een vaardigheidstraining voor de 1e en 2e klasse. In deze training was veel aandacht voor praktische vaardigheden, zoals de officialsgebaren en het communiceren met spelers in en rondom het veld.

Aan deze training namen maar liefst negen SSS-heren…

Lees meer

Week van de scheidsrechter 2023

Van zaterdag 30 september tot en met zondag 8 oktober vindt de Week van de Scheidsrechter plaats. In deze speciale week zetten we de scheidsrechters weer gezamenlijk in het welverdiende zonnetje. Hoe gaan jullie de scheidsrechters bedanken? 

Scheidsrechters zijn goud waard 
Doordeweeks, in de weekenden, het maakt niet uit, de scheids springt gewapend met fluit en kaarten in de auto of op de fiets om volleybal voor ons allen mogelijk te maken; dankzij hen kunnen wij genieten van onze prachtige sport.

Bedenk iets leuks, geef een cadeautje en toon je respect voor de scheidsrechters.

Lees meer

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)