Paul Boshuis benoemd tot lid van verdienste bij SSS

Paul Boshuis is benoemd tot lid van verdienste van volleybalverenging SSS. De 52-jarige supervrijwilliger is toegetreden tot deze eervolle groep vanwege zijn jarenlange inzet voor de club, onder meer als bestuurslid en trainer/coach. Daarnaast is Paul sinds 2016 met Mirella Boshuis verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de kantine CheerSSS.

Nadat Paul donderdagavond Heren 7 met succes naar een 3-1 overwinning had gecoacht, verraste voorzitter Gepko Hahn de winnende coach met zijn benoeming tot lid van verdienste. ,,Je bent een supervrijwilliger voor onze club. Naast dat je vooral lekker wil volleyballen - bij Heren 5 en ook bij Heren…

Lees meer

Willem Terhorst ontvangt 56ste prestatiebeker

Bij de jaarlijkse algemene ledenvergadering van volleybalvereniging SSS heeft Willem Terhorst woensdagavond de prestatiebeker gekregen. De prestatiebeker is een jaarlijkse prijs voor supervrijwilligers van SSS.

De eer tot de prestatiebeker - die SSS sinds 1968 jaarlijks uitreikt (zie hier) - viel Willem te beurt omdat hij zich sinds 1995 op vele fronten inzet voor SSS. De 75-jarige vrijwilliger moest met een smoesje naar de kantine CheerSSS gelokt worden om de prijs in ontvangst te nemen, aangezien hij eigenlijk trainen moest geven aan Dames Trim 2. De uitreiking kreeg extra glans omdat zijn team na de training mee kwam naar de…

Lees meer

Vrijwilligerstaken 2022/2023 opgeven

Heb je het afgelopen seizoen een bardienst gedraaid? Een wedstrijd gefloten? Of zat je in de sponsorcommissie? Geef dit door voor zaterdag 2 september, zodat je een deel van je contributie terug kan krijgen.

Heb je nog niet al je taken over het afgelopen seizoen opgegeven? Geef voor zaterdag 2 september 2022 door welke taken je het afgelopen seizoen (2022-2023) hebt uitgevoerd en krijg een deel van je contributie terug. Daarna gaat de puntenlijst naar de penningmeester, zodat zij de vrijwilligersbijdrage kan uitbetalen.

Klik hier voor meer informatie over het vrijwilligerssysteem of mail voor vragen naar vrijwilligers@sss-barneveld.nl.

Lees meer

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)