SSS trakteert vrijwilligers!

SSS kan niet zonder vrijwilligers. Als dank voor jouw inzet willen we je trakteren op een gratis vrijwilligersevent met workshops, een diner en een feest.

Het gaat om het vrijwilligersevent Hart voor Barneveld dat op vrijdag 7 december plaatsvindt in de Midden Nederland Hallen. SSS mag namens de organisatie kaarten weggeven voor dit evenement. (** weet ook dat die avond bij SSS de pubquiz staat gepland !! **)

Wat is er allemaal te doen?

In de middag kun je tal van workshops volgen. Leer bijvoorbeeld sushi maken, versier een chocoladetegel, volg een whisky- of wijnproeverij of ontdek of er een barista of…

Lees meer
0
0
0
s2smodern

Vrijwilligerstaken 2017/2018 doorgeven

Heb je nog niet al je taken over het afgelopen seizoen opgegeven? Geef voor zaterdag 8 september 2018 door welke taken je het afgelopen seizoen (2017-2018) hebt uitgevoerd en krijg een deel van je contributie terug. Daarna gaat de puntenlijst naar de penningmeester, zodat hij de vrijwilligersbijdrage kan uitbetalen.

Klik hier voor meer informatie over het vrijwilligerssysteem of mail voor vragen naar vrijwilligers@sss-barneveld.nl.

Lees meer
0
0
0
s2smodern

Geef je vrijwilligerstaken op!

Heb je nog niet al je taken over het afgelopen seizoen opgegeven? Geef voor zondag 1 oktober 2017 door welke taken je het afgelopen seizoen (2016-2017) hebt uitgevoerd en krijg een deel van je contributie terug. Daarna gaat de puntenlijst naar de penningmeester, zodat hij de vrijwilligersbijdrage kan uitbetalen.

Klik hier voor meer informatie over het vrijwilligerssysteem of mail voor vragen naar vrijwilligers@sss-barneveld.nl.

Lees meer
0
0
0
s2smodern

Contact

Secretariaat Volleybalvereniging SSS
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)