Vrijwilligerstaken 2022/2023 opgeven

Heb je het afgelopen seizoen een bardienst gedraaid? Een wedstrijd gefloten? Of zat je in de sponsorcommissie? Geef dit door voor zaterdag 2 september, zodat je een deel van je contributie terug kan krijgen.

Heb je nog niet al je taken over het afgelopen seizoen opgegeven? Geef voor zaterdag 2 september 2022 door welke taken je het afgelopen seizoen (2022-2023) hebt uitgevoerd en krijg een deel van je contributie terug. Daarna gaat de puntenlijst naar de penningmeester, zodat zij de vrijwilligersbijdrage kan uitbetalen.

Klik hier voor meer informatie over het vrijwilligerssysteem of mail voor vragen naar vrijwilligers@sss-barneveld.nl.

Lees meer

Bert Glismeijer ontvangt de prestatiebeker 2022

Bert Glismeijer heeft dit jaar de prestatiebeker mogen ontvangen voor zijn jarenlange verdiensten als vrijwilliger voor SSS. Bert is jarenlang actief geweest in het (jeugd)bestuur en neemt tegenwoordig de verantwoordelijkheid van het wedstrijdsecretariaat op zich. 

Prestatiebeker
Bij de algemene ledenvergadering wordt de jaarlijkse prestatiebeker uitgereikt. Deze is weggelegd voor een lid (of groepje leden) dat 'voor een korte of langere periode een kar heeft willen trekken om iets voor SSS te doen. Vanuit een interne motivatie iets voor de club te willen betekenen'. De prestatiebeker wordt al sinds de jaren 1960 uitgereikt en kent dus al een lange en bijzondere lijst aan SSSupervrijwilligers: klik hier voor…

Lees meer

Vrijwilligerstaken 2021/2022 opgeven

Heb je het afgelopen seizoen een bardienst gedraaid? Een wedstrijd gefloten? Of zat je in de activiteitencommissie? Geef dit door voor zaterdag 3 september, zodat je een deel van je contributie terug kan krijgen.

Heb je nog niet al je taken over het afgelopen seizoen opgegeven? Geef voor zaterdag 3 september 2022 door welke taken je het afgelopen seizoen (2021-2022) hebt uitgevoerd en krijg een deel van je contributie terug. Daarna gaat de puntenlijst naar de penningmeester, zodat zij de vrijwilligersbijdrage kan uitbetalen.

Klik hier voor meer informatie over het vrijwilligerssysteem of mail voor vragen naar vrijwilligers@sss-barneveld.nl.

Lees meer

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)