Privacyverklaring

Volleybalvereniging SSS Barneveld legt privacy gevoelige gegevens oftewel
persoonsgegevens vast en verwerkt deze. Deze gegevens worden door u via het
inschrijfformulier aan de ledenadministratie verstrekt. De gegevens worden alleen gebruikt
ten behoeve van het uitvoeren van activiteiten binnen en door de vereniging.

Als spelend lid van de vereniging bent u tevens lid van de Nevobo. Ten behoeve van dit
lidmaatschap worden NAW gegevens verstrekt aan de Nevobo. De bond gebruikt uw
gegevens voor het aanmaken van de spelerspassen, het organiseren van de competities en
om u informatie over de activiteiten van de bond toe te sturen.

In het kader van de uitvoering van activiteiten van de vereniging kunnen namen en (team)
foto’s worden gepubliceerd op de website - en social-media kanalen van de vereniging en in
de krant. Het maken van een teamfoto gebeurt vanzelfsprekend op vrijwillige basis.

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens?

Uw persoonsgegevens worden door SSS verwerkt ten behoeve van de volgende
doeleinden:

● deelname aan verenigingsactiviteiten
● innen van contributie
● functioneren als lid of vrijwilliger van SSS
● versturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen
● voor de clubhistorie (bijvoorbeeld foto’s of bijzondere prestaties)
Voor de bovenstaande doelstellingen kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u
vragen:
● Voornaam, voorletters, achternaam, geslacht, geboortedatum
● Adres, postcode, woonplaats, telefoonnummers, e-mailadres
● Pasfoto voor de spelerspas, Nevobo lidmaatschapsnummer, trainers- en/of
scheidsrechterscertificaten
● Rekeningnummer (IBAN).

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft worden door de ledenadministratie met het programma

Sportlink (verwerkersovereenkomst) verwerkt, het basissysteem is beschikbaar gesteld door
de Nevobo.

Een ledenlijst is beschikbaar op een afgesloten deel van de website, die gehost wordt door
Vevida (verwerkersovereenkomst). Deze lijst is beschikbaar voor bestuursleden, de
financiële administratie, de wedstrijdleiding, scheidsrechtercoördinator, de webmaster en
leden van commissies.

Google analytics wordt gebruikt voor de registratie van de bezoekersaantallen op de
website. Het delen van informatie is uitgezet en er is een verwerkersovereenkomst
afgesloten.

Mailchimp wordt gebruikt voor het versturen van nieuwsbrieven (privacy statement).

Voor het bewaren van teamfoto’s en foto’s van sportmomenten wordt Google Drive en
Google Foto’s gebruikt. ( Google DPA )

Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij
dit wettelijk verplicht en toegestaan is.

Social media

Op onze website staan buttons van social media, zoals Facebook, Twitter en Linkedin, zodat
onze berichten gemakkelijk te delen zijn. Het gebruik van social media is de eigen
verantwoordelijkheid van de gebruiker. De meeste social media kanalen werken met cookies
en houden zich aan de EU-US Privacy Shield. Lees de privacy verklaringen van de
respectievelijke social media kanalen om te weten wat zij met de verzamelde informatie
doen.

Bewaartermijn

Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze
zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

Beveiliging

SSS Barneveld neemt de bescherming van persoonsgegeven serieus en neemt passende
maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en
ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed
beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via
privacy@sss-barneveld.nl. Wij hebben onder meer de volgende maatregelen genomen om
jouw persoonsgegevens te beveiligen:

● Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding (TLS). Dit kun je
zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk;
● Gebruiken goede beveiligingssoftware op onze computers;
● Geven zo min mogelijk mensen toegang tot de gegevens;
● De personen die de gegevens verwerken hebben een geheimhoudingsverklaring
getekend.

Rechten omtrent uw gegevens
U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven die we van u
hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of
een deel hiervan) door ons of door een van onze verwerkers. Ook heeft u het recht de door
u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan jouzelf of direct aan een andere
partij mits aan alle (financiële) verplichtingen is voldaan. Wij kunnen u vragen om u te
legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken. Mocht je het toch
niet eens zijn met ons handelen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht
om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen
Als u naar aanleiding van ons privacy statement nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan
contact met ons op: privacy@sss-barneveld.nl

0
0
0
s2smodern

Contact

Secretariaat Volleybalvereniging SSS
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)