Nieuwe maatregel omtrent kwijtgeraakte ballen

De ballencommissie heeft aan het begin van het seizoen ieder team een gevulde ballentas meegegeven om bij de wedstrijden te gebruiken. Gelukkig zijn de meeste leden zuinig op deze ballen en zullen zij ervoor zorgen dat deze tas met hetzelfde aantal ballen aan het einde van het seizoen weer netjes ingeleverd wordt.

Lees meer

Regels ballen en netten

Regels omtrent trainings- en wedstrijdballen en het op- en afbouwen van speelvelden.

Bij SSS ontvangt ieder team een ballentas met (genummerde) ballen die gebruikt kan worden bij de wedstrijden. Deze tas wordt na de wedstrijd mee naar huis genomen, de aanvoerder van het team is er verantwoordelijk voor dit goed te regelen.

Voor de trainingen kan gebruik worden gemaakt van (genummerde) ballen die in het sportcentrum aanwezig zijn, de tas hoeft dus niet mee. Mocht je op een andere locatie trainen, dan moet de ballentas wel gebruikt worden.

Training.

Voor iedere zaal is een afgesloten materialenkar in de berging aanwezig…

Lees meer

Kees van Garder ontvangt SSS prestatiebeker

Het voorstel van het bestuur op de afgelopen ledenvergadering om de prestatiebeker dit jaar aan Kees van Garder uit te reiken werd door de aanwezigen instemmend en met luid applaus begroet. De prestatiebeker wordt ieder jaar aan een vrijwilliger uitgereikt als blijk van waardering voor het werk dat hij / zij voor SSS verzet. Onze vereniging kan immers alleen functioneren bij de gratie van vrijwilligers waarvan Kees een lichtend voorbeeld is.

Ooit begonnen bij SSS met het idee dat het voor 2 jaar zou zijn verzorgt Kees al bijna 20 jaar de coördinatie van de scheidsrechters. Dat is in deze…

Lees meer

Contact

Secretariaat Volleybalvereniging SSS
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)