Contributieverhoging seizoen 24/25

De contributie bij volleybalvereniging SSS krijgt een verhoging voor het seizoen 2024/2025. Dat heeft het bestuur kenbaar gemaakt op de algemene ledenvergadering. De contributieverhoging is nodig om kostenverhogingen in de toekomst te kunnen dekken. De verhoging blijft binnen de tien procent van de stijging consumenten prijsindex (CPI) van 2022.

Bij de ALV maakt het bestuur bekend de contributie te verhogen per seizoen 2024/2025. Het bestuur kan de contributie jaarlijks verhogen op basis van de stijging consumenten prijsindex (CPI) voor huishoudens over het afgelopen kalenderjaar. De CPI van 2022 was 10%.

De contributie is bij SSS voor het laatst verhoogd in…

Lees meer

Nieuwe technische commissie heren en dames

Het viertal Cynthia Barten, Geralde Bouw-van de Bunt, Rinaldo Bouw en Martin de Bruin vormt met ingang van het nieuwe seizoen de technische commissie van SSS. Zij zullen als één TC fungeren voor zowel de dames- als herenlijn. Het viertal stapt al direct in om de huidige TC - Adriaan Kuiper (heren) en Arjan Roelofs (dames) - te ondersteunen.

Eerder dit seizoen hebben Adriaan en Arjan aangegeven na dit seizoen te willen stoppen als TC. Beide mannen zitten sinds 2020 in het bestuur om leiding te geven aan de Heren TC respectievelijk Dames TC.

Bij de zoektocht naar nieuwe TC-leden…

Lees meer

Ries van Ginkel overleden

Met groot verdriet heeft SSS kennis genomen dat Ries van Ginkel, lid van verdienste van SSS, vandaag (maandag 21 februari) is overleden. Ries is 79 jaar geworden.

Ries was lid van het eerste uur bij SSS - sinds de oprichting van de club in 1960 - waar hij in het eerste speelde en direct ook scheidsrechter werd. Hij heeft het volleybal tussendoor een paar jaar ingeruild voor het wielrennen; maar deze twee passies bleken uiteindelijk prima te combineren zijn.

Ries heeft veel teams getraind en gecoacht. Daarnaast heeft hij jarenlang meegedraaid als zaalwacht, bij wedstrijden gevlagd en was hij uiteraard…

Lees meer

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)