Terug naar de olympische finale met Henk Jan Held

Terug naar de olympische finale van 1996! We kijken samen naar het gouden moment van de Lange Mannen met... Henk Jan Held, die binnen de lijnen stond in 1996. Wat wil je weten van de finale van toen of misschien ben je nieuwsgierig naar de Lange Mannen van nu? Hij is er om jullie vragen te beantwoorden bij dit VolleyballerSSScafé!

Speel je volleybal, geef je volleybaltraining, lijkt het je leuk om training te geven of vind je volleybal gewoon een heel leuk spelletje? Kom dan naar het volleyballerSSScafé CheerSSS op vrijdag 21 april vanaf 19.30 uur in De Meerwaarde en…

Lees meer

Agenda: 6 april IVA-cursus in CheerSSS

Op donderdag 6 april (19.00 uur) organiseert SSS een korte instructieavond voor Verantwoord Alcoholgebruik (IVA). Barpersoneel dat alcohol schenkt, dient een IVA-avond bijgewoond te hebben.

Als vereniging moeten wij - bij controle door de instanties - kunnen aantonen dat de barvrijwilliger die alcohol schenkt, de instructie Verantwoord Alcoholgebruik (kortweg IVA) heeft ontvangen. Dit kan door een korte instructie-avond bij te wonen op donderdag 6 april (19.00 uur) in CheerSSS. Seniorenteams die vanaf 20.00/20.30 uur trainen, kunnen deze avond ook bijwonen en gewoon trainen.

Onder leiding van een Iriszorg medewerker wordt onder andere gesproken over alcohol en…

Lees meer

Prijzen in kantine CheerSSS omhoog per 1 januari 2023

Per 1 januari 2023 zullen de prijzen in onze kantine CheerSSS verhoogd worden. Deze prijsverhoging is noodzakelijk vanwege de stijging van de inkoopprijzen. 

De afgelopen jaren zijn de prijzen in CheerSSS niet of nauwelijks verhoogd; onder andere vanwege de coronaseizoenen zijn de prijzen op hetzelfde niveau gebleven. Vanwege de stijgende inkoopprijzen wordt besloten dit door te verrekenen. Per 1 januari kunt u de nieuwe prijzen in de kantine vinden op het bord.

Lees meer
Dik van de Pol - breed

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)