Toelichting vrijwilligerswerk en puntensysteem

Hoeveel punten krijg ik voor het draaien van een bardienst, aan wie moet ik dat doorgeven, waar kan ik dat zien, wanneer krijg ik de bijdrage uitbetaald? Dit zijn herkenbare vragen voor de meeste leden. Op deze website van SSS staat het vrijwilligersbeleid beschreven en kan je lezen hoe je een deel van je contributie via vrijwilligersactiviteiten kunt terug verdienen. 

Vrijwilligers zijn nodig om de club draaiende te houden en er zijn veel mensen die zich dat beseffen en ook graag hun steentje bijdragen: spelende leden, slapende leden en niet-leden. Iedereen is welkom om zich in te zetten voor de vereniging, op wat voor manier dan ook en wij willen diegene daarvoor belonen.

Onder het kopje 'Taken en punten' (Vrijwilligers - 'Taken en punten) staat een lijst met alle vrijwilligersactiviteiten van SSS. Achter de taak staat hoeveel punten je voor het verrichten van een taak krijgt, per keer of per seizoen. Het aantal punten staat gelijk aan het aantal euro's dat is terug te verdienen (bijvoorbeeld: 10 punten is 10 euro), met een maximum van 100 euro dat uitgekeerd wordt (m.u.v. contributievrijstellingen). Deze bijdrage wordt aan het begin van het nieuwe seizoen op je rekening gestort, nadat de contributie voor het nieuwe seizoen is betaald of afgeschreven. Trainers en trainer/coaches kunnen een halve of hele contributievrijstelling krijgen.  

Het is de bedoeling dat je zelf je gedane vrijwilligersactiviteiten aanmeldt op de website. Hieronder een link naar de instructie:

Instructie vrijwilligersregistratie

Voor alle vragen en opmerkingen omtrent het vrijwilligersbeleid bij SSS kan je een email sturen naar voorzitter@sss-barneveld.nl.

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)