Alle berichten van het wedstrijdsecretariaat

Week van de scheidsrechter (1-9 oktober)

Zonder scheids geen wedstrijd! Vanaf zaterdag 1 tot en met zondag 9 oktober 2022 is de jaarlijkse Week van de Scheidsrechter. Hierin geven we onze scheidsrechters de waardering die zij verdienen.

En dat de scheidsrechter aanwezig is, is niet zo vanzelfsprekend. De scheids moet wel de motivatie en energie hebben om de bok op te gaan om op spannende momenten een beslissing te nemen. In de wetenschap dat er altijd mensen zijn die het beter denken te weten .... Bedenk dat ook voor de scheidsrechter volleybal een hobby is waar hij als vrijwilliger tijd voor vrij maakt.

Daarom: loop voor of…

Lees meer

Spelregels volleybal

Vrijwel elk seizoen worden er enkele volleybal spelregels aangepast of vernieuwd. Die aanpassingen komen vaak tot stand door internationale eisen maar ook door ervaringen op landelijk niveau. Ook dit seizoen worden er enkele spelregels aangepast of vernieuwd. 

Het zijn geen grote schokkende wijzigingen maar toch goed om kennis van te nemen. De aanpassingen kan je zien door hier te klikken.

Voor de echte liefhebber hierbij de link naar de volledige spelregels voor Topdivisie en lager die van toepassing zijn vanaf het seizoen 2022-2023. 

Lees meer

Digitaal Wedstrijd Formulier 2.0

De afgelopen seizoenen is iedereen gewend geraakt aan het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF). Desondanks was er ruimte voor verbetering. Er is geluisterd naar de wensen van de gebruikers en met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft de Nevobo het DWF 2.0 gereed staan.

Het DWF 2.0 heeft een flink aantal veranderingen ten opzichte van het vorige DWF. Naast een andere lay out zijn de belangrijkste wijzigingen:

  1. Geen spelerspassen meer nodig;  
  2. Beveiligings issues opgelost;
  3. Offline gebruik mogelijk;
  4. Gebruiksvriendelijker.

Uitgebreide uitleg van het DWF en de mogelijkheid om mee te oefenen kan je vinden door hier te klikken.

Eventuele vragen…

Lees meer

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)