Sponsor worden ?

 

De meeste van onze sponsors, steunen ons door middel van uitingen op kleding, in ons clubblad (het digitale SSSwammertje) of in de sporthal. Vaak ontstaan vanwege een persoonlijke relatie met een specifiek team of speler, maar als snel omdat de ambitieuze en ongedwongen sfeer bij SSS aanspreekt. We combineren al jaren topsport met Barneveldse nuchterheid. Dit willen we ook tot uiting laten komen in de samenwerking met onze sponsors. Veel bereiken, met alle talenten die we in huis hebben en halen, en samen met u werken aan ambitieuze doelen!

 

Kleding en vereniging
Uw naam koppelen aan het groeiende proces van SSS? Doordat onze heren en damesteams op het hoog niveau spelen betekent dit regionaal en landelijk veel naamsbekendheid in de verschillende media.  Voorbeelden van naamskoppeling zijn De Babbel/SSS voor ons 1e damesteam (rediodivisie) en E-Difference/SSS voor ons 2e herenteam (1e divisie). Ook bij onze hoog spelende jeugdteams is er veel mogelijk. 

 

Adverteren
U kan bij ons op allerlei manieren uiting geven aan uw bedrijf. Van een promotie op ons wedstrijdprogramma bij de heren of dames, een vaste plek in het clubblad of een (geanimeerde) reclameuiting op de videowall in de sporthal of de andere schermen in het sportcentrum.

 

Netwerken in een ongedwongen en vriendelijke sfeer
Onze BUSINESSSCLUB is een groeiende en gezellige club ondernemers die het belang van netwerken inzien. Deze club is opgericht vanuit de sponsoring van heren 1, ons eredivisie team, maar we nodigen ook onze vaste sponsors van de vereniging vaak uit bij deze gezellige en leuke bijeenkomsten!  Kijk op www.businesssclub.nl voor meer informatie.

 

Stuur een mail naar sponsorzaken@sss-barneveld.nl en dan komen wij graag verder met u in contact om te praten over onze gezamenlijke kansen.

0
0
0
s2smodern

Contact

Secretariaat Volleybalvereniging SSS
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)