Voorlopige teamindeling heren 2017-2018

Hierbij presenteert de Heren TC van SSS de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2017/2018. De nadruk ligt op het woord voorlopig, want er kan in de komende maanden nog wel het één en ander veranderen.

Bij SSS is er ruimte voor talent en ervaring, voor ambitieuze volleyballers als spelers die één keer in de week willen trainen. De Heren TC probeert hiermee zoveel mogelijk rekening te houden. Voor het gemak spreken we van een prestatielijn als een breedtesportlijn.

De prestatielijn bestaat komend seizoen naast Heren 1 uit drie herenteams met. In de voorlopige indeling gaat het om Heren 2, Heren…

Lees meer
0
0
0
s2smodern

SSS zoekt volleyballers (voor 2e en 3e divisie)!

Ben jij of ken jij iemand die op niveau wil komen volleybal? SSS Barneveld is nog op zoek naar leden voor de herenteams (H2 t/m H4) uitkomend in de tweede divisie en derde divisie.

SSS staat altijd open voor nieuwe leden en heeft negen herenteams van verschillende niveaus: van een recreantengroep tot en met de eredivisie. Iedereen is welkom om mee te komen trainen en een poging te wagen bij deze mooie vereniging.

De technische commissie bij de heren is echter in het bijzonder op zoek naar spelers voor Heren 2, 3 en 4. Alle teams hebben al een mooie…

Lees meer
0
0
0
s2smodern

Voorbereiding Advisie/SSS H1

Op zaterdag 8 oktober begint het nieuwe eredivisieseizoen voor Advisie/SSS. De Barneveldse volleyballers zijn al enkele weken in training ter voorbereiding op de seizoensouverture bij landskampioen Abiant Lycurgus. Zaterdag 3 september is de presentatie van het vernieuwde team van Albert Cristina in Sportcentrum De Meerwaarde.

Advisie/SSS heeft een rustige zomer beleefd, aangezien de Stichting Topvolleybal Barneveld al begin juni zijn selectie voor het komende seizoen rond had. Er is nog ruimte voor een extra diagonaal, maar trainer/coach Cristina kan ook met de huidige groep van elf spelers het seizoen met veel vertrouwen tegemoet zien.

Twee nieuwkomers hebben de overstap gemaakt…

Lees meer
0
0
0
s2smodern

Contact

Secretariaat Volleybalvereniging SSS
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)