The Green Army is back!

Afgelopen zaterdag hebben we als SSS Leden onze mannen naar de overwinning mogen juichen en wat was het fijn dat de Green Army ook weer terug was in de hal! Het belooft een mooi seizoen te worden!
En dat seizoen begint met een thuiswedstrijd op 2 oktober en een uitwedstrijd op 3 oktober. 2 wedstrijden in een weekend? Inderdaad!
Eigenlijk stond de uitwedstijd tegen Lycurgus gepland op zaterdag 9 oktober. Maar Lycurgus heeft een speciaal verzoek aan ons gedaan.


Zij spelen namelijk 10 van hun topwedstrijden (Europees, Play-off, en topwedstrijden in de eredvisie) in Martiniplaza. En zij zien dat er…

Lees meer

DJ gezocht

Tijdens de thuiswedstrijden van H1 is er altijd wel iemand aanwezig om de opstellingen voor te lezen, wissels om te roepen en lekkere opzwepende muziek te spelen tijdens de wedstrijd. Nu is dit een taak die al een tijdje door een aantal mensen wordt opgepakt. Maar eigenlijk kan dat team best wat uitbreiding gebruiken.

Ben jij een DJ in spe, of lijkt het je gewoon erg leuk om DJ/omroeper te zijn tijdens de wedstrijden meld je dan aan door een mailtje te sturen naar nieuwsbrief@sss-barneveld.nl of spreek Gepko Hahn even aan!
Je krijgt uiteraard begeleiding en goede uitleg en de…

Lees meer

Contact

Algemene zaken:
Mirella Boshuis
E-mail: algemeen@sss-barneveld.nl

Jeugd TC:

A, B en C (vanaf 12 jaar)
Bram Wildekamp 
E-mail: jeugdtc@sss-barneveld.nl

CMV (6 t/m 12 jaar)
Simone van Essen-Nab
E-mail: cmv@sss-barneveld.nl

Dames TC:
Arjan Roelofs
E-mail: damestc@sss-barneveld.nl

Heren TC:
Adriaan Kuiper
E-mail: herentc@sss-barneveld.nl

Secretariaat Volleybalvereniging SSS:
Yvonne Sennema
Schoutenstraat 72G
3771 CK Barneveld
Telefoon: 06-22667983
Email : secretariaat@sss-barneveld.nl

Inloggen (mobiel)